Vila Bambi

  • 0
5.00 | 2 ocena
  • Ulica: Đurkovac 211, Zlatibor, Čajetina
  • Grad: Zlatibor
  • Telefon: 031/Prikaži broj

O nama - VILA BAMBI


Prelepa vila "Bambi" nalazi se u naselju Đurkovac, u užem centru najpoznatijeg odmarališta i ski centra u Srbiji, na Zlatiboru. Ukoliko ste se zasitili gradske gužve, vreve, užurbanosti i svakodnevnog stresa i napetosti, pravo rešenje za Vaš savršen odmor i uživanje je naša vila "Bambi".

Smeštena na jednoj od najlepših planina u našoj zemlji, naša vila predstavlja pravi mali raj na zemlji, idealan za trenutke za pamćenje sa Vama dragim osobama. Kada poželite da uživate u netaknutoj prirodi, udišete svež vazduh i budite se osluškujući cvrkut ptica, vila "Bambi" je najbolji vid odmora koji sebi možete da omogućite.

Komforna vila "Bambi" okružena je prirodnim lepotama, koje će Vas navesti da zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju. Apsolutni odmor za dušu i telo ono je što ćete doživeti ako svratite do nas.

Vila "Bambi" poseduje kompletno opremljene apartmane sa svim pratećim elementima i stvarima za Vaš vrhunski smeštaj i odmor iz snova. Raspolažemo moderno uređenim sobama, funkcionalnim kupatilom sa tuš kabinom i fenom za kosu, kuhinjom i terasom, za sve naše goste.

Na raspolaganu Vam je bežični internet i TV uređaji sa kablovskom televizijom, za Vaš prijatan boravak.

Bilo da nas posećujete u društvu voljenje osobe, porodice ili prijatelja, verujemo da ćete biti zadovoljni našom uslugom u svakom pogledu. U našim apartmanima, osećaćete se kao u svom domu, izuzev činjenice što ćete biti okruženi zelenilom gustih šuma.

U neposrednoj blizini naše vile je centar Zlatibora, sa mnoštvom restorana, kafića i drugih popularnih ugostiteljskih objekata za Vaše uživanje u dnevnim i većernji varijantama.

Telefoni za informacije:

031/ 841 757

Doživite nezaboravno iskustvo i odmor o kakvom ste oduvek maštali.
Kod nas ste uvek dobrodošli. Biće nam zadovoljstvo da budemo Vaši domaćini.
Čekamo Vas.

Vila "Bambi" Zlatibor.

Iskustva i preporuke posetilaca

13.11.2018 01:02
Jovana Stefanovic

Vila "Bambi" poseduje kompletno opremljene apartmane na Zlatiboru sa svim pratećim elementima i stvarima za Vaš vrhunski smeštaj i odmor iz snova. Takodje raspolazu i sa moderno uređenim sobama, funkcionalnim kupatilom sa tuš kabinom i fenom za kosu, kuhinjom i terasom, za sve goste.

12.08.2015 01:03
Ana Maric

Vila Bambi nudi najpovoljniji smeštaj na Zlatiboru!

18.07.2013 05:24
andrej

bio sam jednom gost, jako mi se dopala Vila Bambi, ali naravno najvise mi se dopao Zlatibor. :)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vila Bambi
  • vila bambi,
  • vila bambi zlatibor