Smeštaj Crystal Code

0.0 | 0 ocena
Ulica: Njegoševa 46
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Smeštaj Crystal Code
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.crystalcode.rs

O nama

SMEŠTAJ CRYSTAL CODE

Smeštaj Crystal Code rezervisan je za posetioce Beograda koji žele da se nađu u centru svih zbivanja, ali i da osete maksimalnu udobnost i toplinu doma. U našoj ponudi nalaze se kompletno opremljeni apartmani na najatraktivnijim turističkim, šoping i poslovnim lokacijama, u strogom centru grada, kao i na Novom Beogradu.

Agencija za najam apartmana na dnevnom nivou Crystal Code počela je sa radom 2005. godine i jedan je od pionira u ovom poslu. Kao neprikosnoveni lider na teritoriji Beograda, naša agencija poseduje više od 60 apartmana različitih kategorija i struktura na najatraktivnijim lokacijama.

Smeštaj u apartmanima predstavlja najbolji izbor u poređenju sa skupim hotelskim uslugama. Ukoliko se odlučite za boravak u nekom od moderno opremljenih Crystal Code apartmana možete da uštedite i do 40% novca, u odnosu na najjeftiniji hotelski smeštaj.

Pažljivo birani Crystal Code apartmani mogu da zadovolje potrebe i najzahtevnijih gostiju svojom bogatom ponudom: internet, kablovska televizija, klima uređaj i grejanje. Našim gostima na raspolaganju je i besplatna usluga čišćenja i održavanja higijene u apartmanima, kao i zamena posteljine i peškira.

Još jedna usluga koju nudi agencija Crystal Code jeste transport gostiju od aerodroma, autobuske ili železničke stanice do apartmana. Onima koji dolazi sopstvenim vozilom obezbeđeno je adekvatno parking mesto sa nadzorom. Po želji, možemo obezbediti prevoz i do drugih destinacija.

Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve vrste informacija o slobodnim apartmanima. Nakon detaljne procene zahteva klijenta, ponudićemo detaljan opis apartmana koji bi mogli da odgovore na Vaše zahteve, sa slikama i lokacijama.

Najbolja potvrda kvaliteta rada naše agencije je preko 70.000 zadovoljnih gostiju i više od 140 firmi sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo. Smeštaj za svoje poslovne saradnike preko naše agencije su obezbedila brojna uspešna preduzeća, medicinske i obrazovne ustanove, ambasade, organizatori sportskih i kulturnih manifestacija, producentske kuće. Takođe, naši gosti su bili brojni turisti i drugi gosti Beograda čiji su prioritet kvalitet i udobnost smeštaja.

Smeštaj Crystal Code, Njegoševa 46, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Apart hotel Heritage, Mije Kovačevića 7a, Palilula, Beograd
  Gueste house Miss Depolo, Ljubomira Stojanovića 4, Palilula, Beograd
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  Apartmani City Break, Dobračina 5, Stari grad, Beograd
  Bel apartmani Beograd, Cerska 76, Vračar, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd