Apartmani Relax Me

5.0 | 1 ocena
Ulica: Brodarska 48
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Apartmani Relax Me
Mobilni: 061/
www.hotelrelaxme.com

O nama

APARTMANI RELAX ME


Moderno opremljeni apartmani Relax Me nalaze se u samom srcu Beograda i namenjeni su kako turistima, tako i ljudima koji u naš grad dolaze zbog poslovnih obaveza. Prepoznatljivi po svojoj udobnosti i autentičnom ambijentu na levoj obali reke Save, naši apartmani pružaju idealne uslove za smeštaj i odmor daleko od gradske buke i gužve.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji između starog železničkog mosta i mosta Gazela, svi naši gosti mogu da uživaju u čarima buđenja na reci sa fantastičnim pogledom na ceo grad. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se najpoznatiji prestonički splavovi: River, Sindikat, FreeStyler..., na kojima je zagarantovano najbolja zabava.

Jedinstveni floating hotel Relax Me svim gostima nudi uslugu prenoćišta sa doručkom u pet luksuzno opremljenih dupleks apartmana. Elegantan enterijer apartmana koji odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom, nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim.

Svi apartmani Relax Me su klimatizovani sa dosta dnevnog svetla i opremljeni udobnim bračnim krevetima, mini barom, LCD televizorima i drugom audio-vizuelnom opremom visokog kvaliteta, uključujući i brzi internet. Takođe, tri apartmana su opremljena jacuzzi-jem za maksimalno opuštanje.

Tokom lepih i sunčanih dana, naši gosti mogu da uživaju pored bazena ili u lounge baru, sa velikom terasom koja gleda na reku. Ukoliko uživate u sunčanju na raspolaganju su Vam ležaljke sa baldahinima. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je javni parking koji je besplatan.

Pored idealne lokacije na obali reke, ono što nas definitivno izdvaja od drugih je veliki broj sportsko-rekreativnih sadržaja za zabavu: rentiranje jet-sky, hoverboard, skijanje na vodi, korišćenje playstation & xbox, razgledanje grada sa reke, nargile, rentiranje bicikala. Takođe, gostima nudimo mogućnost korišćenja automobila Smart for two.

Ljubazno i profesionalno osoblje stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i uvek je raspoloženo da Vam ponudi sve neophodne informacije o mestima koje trebate posetiti i stvarima koje morate probati u Beogradu.

U našem moderno opremljenom objektu koji se prostire na više od 500 kvadratnih metara nudimo i mogućnost organizacije svih vrsta proslava u jedinstvenom ambijentu pored reke. Osim prostrane sale živopisnih boja, na raspolaganju je i velika terasa na kojoj se tokom letnjih meseci mogu organizovati manji događaji i kokteli, uz korišćenje bazena.

Osetite čari buđenja na reci, izaberite apartmane Relax Me!

Radno vreme: 00-24h

Apartmani Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  Apartmani Crystal Code 1, Bulevar Zorana Djindjica 14, Novi Beograd, Beograd
  Villa Gospava - Luksuzni apartmani i sobe, Koste Glavinića 3, Savski venac, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane