O nama - APARTMANI RELAX ME


Moderno opremljeni apartmani Relax Me nalaze se u samom srcu Beograda i namenjeni su kako turistima, tako i ljudima koji u naš grad dolaze zbog poslovnih obaveza. Prepoznatljivi po svojoj udobnosti i autentičnom ambijentu na levoj obali reke Save, naši apartmani pružaju idealne uslove za smeštaj i odmor daleko od gradske buke i gužve.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji između starog železničkog mosta i mosta Gazela, svi naši gosti mogu da uživaju u čarima buđenja na reci sa fantastičnim pogledom na ceo grad. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se najpoznatiji prestonički splavovi: River, Sindikat, FreeStyler..., na kojima je zagarantovano najbolja zabava.

Jedinstveni floating hotel Relax Me svim gostima nudi uslugu prenoćišta sa doručkom u pet luksuzno opremljenih dupleks apartmana. Elegantan enterijer apartmana koji odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom, nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim.

Svi apartmani Relax Me su klimatizovani sa dosta dnevnog svetla i opremljeni udobnim bračnim krevetima, mini barom, LCD televizorima i drugom audio-vizuelnom opremom visokog kvaliteta, uključujući i brzi internet. Takođe, tri apartmana su opremljena jacuzzi-jem za maksimalno opuštanje.

Tokom lepih i sunčanih dana, naši gosti mogu da uživaju pored bazena ili u lounge baru, sa velikom terasom koja gleda na reku. Ukoliko uživate u sunčanju na raspolaganju su Vam ležaljke sa baldahinima. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je javni parking koji je besplatan.

Pored idealne lokacije na obali reke, ono što nas definitivno izdvaja od drugih je veliki broj sportsko-rekreativnih sadržaja za zabavu: rentiranje jet-sky, hoverboard, skijanje na vodi, korišćenje playstation & xbox, razgledanje grada sa reke, nargile, rentiranje bicikala. Takođe, gostima nudimo mogućnost korišćenja automobila Smart for two.

Ljubazno i profesionalno osoblje stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i uvek je raspoloženo da Vam ponudi sve neophodne informacije o mestima koje trebate posetiti i stvarima koje morate probati u Beogradu.

U našem moderno opremljenom objektu koji se prostire na više od 500 kvadratnih metara nudimo i mogućnost organizacije svih vrsta proslava u jedinstvenom ambijentu pored reke. Osim prostrane sale živopisnih boja, na raspolaganju je i velika terasa na kojoj se tokom letnjih meseci mogu organizovati manji događaji i kokteli, uz korišćenje bazena.

Osetite čari buđenja na reci, izaberite apartmane Relax Me!

Radno vreme: 00-24h

Apartmani Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Apartmani Relax Me
  • apartmani Relax Me,
  • apartmani Relax Me Novi Beograd,
  • apartmani Relax Me Beograd,
  • apartmani Relax Me radno vreme,
  • Relax Me apartmani,
  • Relax Me apartmani Novi Beograd,
  • Relax Me apartmani radno vreme,
  • apartmani Novi Beograd,
  • Relax Me Beograd