Apartmani Beograd - Rakoč

5.0 | 1 ocena
Ulica: Knez Mihajlova TC Milenijum 21
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Apartmani Beograd - Rakoč
Mobilni: 064/
www.apartmanirentbeo.com

O nama

RAKOČ APARTMANI

Apartmani Rakoč su savršen izbor za luksuzni smeštaj tokom kraćeg boravka u Beogradu, uz najbolji odnos cene i kvaliteta smeštaja. Naši apartmani koji se izdaju po principu na jedan ili više dana nalaze se isključivo u strogom centru Beograda: Kalemegdan, Knez Mihailova ulica, Stari grad, Dorćol, Skadarlija, Savamala...

Zahvaljujući savršenoj lokaciji, opremljeni i uređeni stanovi u kojima je sve novo i kvalitetno, glavni su razlog da izaberete Rakoč smeštaj u Beogradu. Posebno ističemo da se svi apartmani nalaze u posedu jednog vlasnika, tako da je zagarantovana maksimalna privatnost korisnika.

Bilo da želite da iznajmite stan za Vaše prijatelje, poslovne saradnike ili goste iz inostranstva, Rakoč apartmani su pravi izbor za Vas. Vrhunski opremljeni i luksuzni apartmani nude Vam punu slobodu, gostoprimstvo, komfor i zadovoljstvo boravka kao kod kuće, pri čemu su mnogo ekonomičniji od hotela, hostela i tradicionalnih prenoćišta.

Želja da zadovoljimo najistančanije potrebe klijenata predstavlja naš kontinuiran izazov. Upravo iz tog razloga, apartmani Rakoč su opremljeni po najvišim svetskim standardima, što garantuje vrhunsko zadovoljstvo boravka.

U okviru svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena kuhinja što će obradovati sve one koji vole da kuvaju. Za Vaš maksimalan komfor svaki apartman poseduje besplatan internet, satelitsku i kablovsku mrežu. Gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđeno je parking mesto.

Apartmani Rakoč prilagođeni su i osobama sa posebnim potrebama, jer određen broj stanova ima potpuno ravan pristup liftu sa ulice u zgradu. Još jedna pogodnost koju nudimo našim klijentima su apartmani u istoj zgradi za veće porodice ili grupe koje žele da budu smeštene na istom mestu.

Budući da su apartmani Rakoč locirani u samom gradskom jezgru, sa lakoćom možete stići do svih važnih kulturno-istoijskih spomenika i institucija, popularnih restorana, kafića, klubova i različitih manifestacija koje se organizuju u Beogradu.

Naši ljubazni službenici uvek su raspoloženi da Vam izađu u susret i pruže svu neophodnu pomoć prilikom izbora najboljeg apartmana za Vašu porodicu i prijatelje. Ključ se predaje lično u ruke klijentu pre ulaska u apartman.

Kompletnu ponudu stanova i apartmana možete pronaći na sajtovima:
www.apartmanibeograd.com
www.apartmanirentbeo.com

Apartmani Rakoč, Knez Mihailova 21, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Natalija
  05.12.2013 04:03

  Najbolji apartmani u Beogradu! Posto cesto putujem za BG, uvek imam isti problem - pronaci adekvatan privremani smestaj u Beogradu na dan a ponekad i vise. Menjala sam puno privatnih apartmana i hotela dok nisam savsim slucajno naisla na ovu firmicu. Pristupacna cena, ekstra kvalitet. Moja topla preporuka ;)

  danilo
  16.08.2013 03:23

  Zanima me iznajmljivanje apartmana u periodu od 14-18.08, za dve osobe?

  ognjen
  08.08.2013 08:56

  Apartmani Beograd Rakoc imate li neki slobodan jednokrevetni apartman za period od 12-14.8

  Firme u blizini

  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Gueste house Miss Depolo, Ljubomira Stojanovića 4, Palilula, Beograd
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  Apartmani City Break, Dobračina 5, Stari grad, Beograd
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  Lokacije za snimanje - Dama retreats, Kralja Petra 71, Stari grad, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd