Lokacije za snimanje - Dama retreats

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kralja Petra 71
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Lokacije za snimanje - Dama retreats
Mobilni: 063/

O nama

DAMA RETREATS, MESTO GDE SE BELEŽI ISTORIJA I STVARAJU USPOMENE

Dama retreats predstavlja jedinstveni rental u Beogradu. Velelepno zdanje je u blizini centra Surčina. Sama lokacija se nalazi 4 km od obilaznice oko Beograda - Surčinske petlje, koja spaja Novosadski sa Niškim auto-putem. Nalazi se u neposrednoj blizini aerodroma Nikola Tesla.

Zdanje od 11 000 metara kvadratnih je okruženo pažljivo uređenim parkom, koji je danas dom mnogim rektim pticama i drugim sitnim životinjama. U sklopu rentala nalazi se i ergela “Surčin”. Ergela je dom pobednika i prvoklasnih konja koji odrastaju i žive na prostranim pašnjacima na samom imanju.

U ponudi su bioskop i koncertna sala, teatar, restoran na dva nivoa, kule, terase i drugo. Za sve one koji hoće dodatno da se opuste - kompletno opremljen spa centar sa teretanom.

Zbog neobično luksuznog, stilskog i antikvarnog nameštaja, prostor je pogodan za slikanja i snimanja, kao i modne revije. Promocije, kulturno-umetničke večeri, gastronomska iskustva, ali i predavanja, “team building” radionice i razna dešavanja na otvorenom. Bilo da li su prijateljska ili poslovna okupljanja, aktivnosti u sklopu Dama retreats će ostati zapamćena.

Do sada ste bili u prilici da zdanje Dama retreats vidite, na primer, u serijama „Državni službenik“ i „Besa“, u filmu „Ekipa“, reklami “Vi ste svet - Pupin”, modnoj kampanji za “H&M” i mnogim drugim projektima.

Zdanje u Surčinu se može iznajmiti u celosti ili u segmentima, po želji i potrebi zakupca. Čist vazduh, savršeno uređen park, samo zdanje i blizina konja učiniće da se osetite mirno i odmorno, dok stvarate najlepše uspomene.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Gueste house Miss Depolo, Ljubomira Stojanovića 4, Palilula, Beograd
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  Apartmani City Break, Dobračina 5, Stari grad, Beograd
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane