DELUXE APARTMENTS BELGRADE


Deluxe Apartments Belgrade Apartmani nalaze se na najatraktivnijim lokacijama u centru Beograda, u neposrednoj blizini svih sadržaja turističkog centra, ali takođe, i u centru zbivanja poslovnog sveta. Udaljeni smo 100m od etno ulice Skadarlija, 10m od šetačke zone na koju se nadovezuju ulice Knez Mihailova, Kralja Milana, čuvena tvrđava Kalemegdan, kao i ponos Srbije, Hram Svetoga Save Srpskog.

Od velikih centara za okupljanje kao što je Beogradska Arena udaljeni smo 20m, dok se tržni centar Ušće i veliki koncertni prostor Ušće nalaze na 400m od naših apartmana. Tržni centar Delta i A blok kao ponos modernog življenja u Beogradu su faktički na dohvat ruke, pošto u naseljima Belville i A blok imamo na raspolaganju 12 smeštajnih jedinica.

Raspolažemo ukupno sa 21 smeštajnom jedinicom koje su raspoređene u studije i apartmane. Maksimalan kapacitet jeste 95 osoba. Sam enterijer apartmana predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba u kome preovladavaju ravne forme i paleta toplih valerskih tonova. Opremljeni smo po najvišim standardima za modernu komunikaciju.

Svi segmenti su od najkvalitetnijih hotelijerskih elemenata kako bismo opravdali ime “Deluxe”. Raznovrsna ponuda studija i apartmana svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gosti odvoje od svakodnevnih poslovnih i životnih problema i prepuste odmoru, kako bi spremno dočekali novi dan.

Iskustva i komentari posetilaca

19.06.2018 08:46
Jovana Parmakovic
Deluxe apartments Belgrade su tako dobro pozicionirani u gradu da su Vam sva zbivanja i najatraktivnike lokacije na dohvat ruke i do svih dolazite veoma brzo i lako. Super su opremljeni sa povoljnim cenama smestaja. Sve pohvale i preporuke za Deluxe apartmane Beograd.
23.05.2018 12:43
Sanja Vasic
Sve pohvale za Deluxe apartmane. Jedan od najboljih nacina da se sklonite od svakodnevnih obaveza i predahnete u prijatnom ambijentu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Deluxe Apartments Belgrade
  • Deluxe Apartments Belgrade,
  • Deluxe Apartments Belgrade Apartmani,
  • Deluxe apartmani Beograd,
  • Deluxe Apartments,
  • apartmani,
  • apartmani u Beogradu,
  • apartmani u Beogradu izdavanje,
  • apartmani beograd