BeoApartman

0.0 | 0 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10 I
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
BeoApartman
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.beoapartman.com

O nama

BEOAPARTMAN

BeoApartman jedan od najstarijih, a verovatno i najbolji portal namenjen kratkoročnom apartmanskom smeštaju u Beogradu. Više od decenije iskustva u dinamičnoj branši koja je kolokvijalno nazvana Stan na dan Beograd kao i posvećenost našeg tima kontinuiranim inovacijama i poboljšanju korisničkog iskustva, doveli su do toga da na lokalnom nivou možete dobiti kvalitetniju, nepristrasniju i informisaniju ponudu smeštaja nego što je to slučaj kod globalnih provajdera usluge.

U ponudi se nalaze samo oni apartmani u Beogradu koji ispunjavaju stroge estetske, lokacijske ali i domaćinske kriterijume. Stoga, svi koji se upuste u potragu za smeštajem koristeći termin apartmani Beograd, mogu biti sigurni da se na portalu BeoApartman nalaze samo oni koji to zaista i zaslužuju. Ukoliko smeštajna jedinica ima neki prihvatljiv nedostatak, to je i jasno nazanačeno u njegovom opisu.

Prateći trendove koji vladaju u drugim evropskim prestonicama, najveći broj apartmana je skoncentrisan u gradskom jezgru (Stari Grad, Vračar i Savski venac). Odmah za njim sledi Novi Beograd. Razvojni put najmnogoljudnije beogradske opštine, od soc-realističke spavaonice do praktično najmodernijeg dela Beograda, doveo je do toga da su upravo apartmani Novi Beograd prvi izbor većine korporativnih klijenata. Tek onda se pojavi poneki apartman u širem centru, ali takvi su u značajnoj manjini. Posetiocima sajta je na raspolaganju i interaktivna mapa kojom izbor apartmana mogu suziti prema tačnoj lokaciji ali i drugim drugim kriterijumima koji su im bitni (ceni, postojanju posvećenog parkinga ili nekoj drugoj pogodnosti).

Osim apartmana za turistički smeštaj, BeoApartman je pionir kategorije apartmani sa djakuzijem Beograd odnosno onoga što se u svetu naziva spa apartmanima. Ova varijanta urbane relaksacije je postala već standardna, tako da pojedini inovativni vlasnici proširuju spektar pogodnosti i sve su češći apartmani sa saunom, te i poneki apartman sa bazenom.

Profesionalnost, kvalitetan izbor, brza rezervacija i zadovoljan gost su naši imperativi. Naš ključni indikator uspeha su gosti koji se vraćaju.

Stoga ukoliko vam ikad zatreba smeštaj u Beogradu, kako za vas lično tako i za rodbinu, prijatelje ili poslovne partnere, a hotelski smeštaj Vam cenovno izmiče iz mogućnosti, posetite sajt BeoApartman.

I odaberite apartman u Beogradu po svojoj meri.

Pratite nas na društvenim mrežama:

facebook:
twiter: beoapartman
instagram:
pintrest: beoapartman

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovica Filipovic
  04.07.2018 04:15

  Angazujte Beoapartmane ukoliko zelite da pronadjete apartman po svojoj meri.Poseduju dugogodisnje iskustvo tako da sigurno da cete dobiti bas ono sto trazite.

  Firme u blizini

  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Apartmani Franstal, Gornjogradska 7b, Zemun, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Apartmani Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  Apartmani Crystal Code 1, Bulevar Zorana Djindjica 14, Novi Beograd, Beograd
  Lokacije za snimanje - Dama retreats, Kralja Petra 71, Stari grad, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane