BeoApartman

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - BEOAPARTMAN


BeoApartman jedan od najstarijih, a verovatno i najbolji portal namenjen kratkoročnom apartmanskom smeštaju u Beogradu. Više od decenije iskustva u dinamičnoj branši koja je kolokvijalno nazvana Stan na dan Beograd kao i posvećenost našeg tima kontinuiranim inovacijama i poboljšanju korisničkog iskustva, doveli su do toga da na lokalnom nivou možete dobiti kvalitetniju, nepristrasniju i informisaniju ponudu smeštaja nego što je to slučaj kod globalnih provajdera usluge.

U ponudi se nalaze samo oni apartmani u Beogradu koji ispunjavaju stroge estetske, lokacijske ali i domaćinske kriterijume. Stoga, svi koji se upuste u potragu za smeštajem koristeći termin apartmani Beograd, mogu biti sigurni da se na portalu BeoApartman nalaze samo oni koji to zaista i zaslužuju. Ukoliko smeštajna jedinica ima neki prihvatljiv nedostatak, to je i jasno nazanačeno u njegovom opisu.

Prateći trendove koji vladaju u drugim evropskim prestonicama, najveći broj apartmana je skoncentrisan u gradskom jezgru (Stari Grad, Vračar i Savski venac). Odmah za njim sledi Novi Beograd. Razvojni put najmnogoljudnije beogradske opštine, od soc-realističke spavaonice do praktično najmodernijeg dela Beograda, doveo je do toga da su upravo apartmani Novi Beograd prvi izbor većine korporativnih klijenata. Tek onda se pojavi poneki apartman u širem centru, ali takvi su u značajnoj manjini. Posetiocima sajta je na raspolaganju i interaktivna mapa kojom izbor apartmana mogu suziti prema tačnoj lokaciji ali i drugim drugim kriterijumima koji su im bitni (ceni, postojanju posvećenog parkinga ili nekoj drugoj pogodnosti).

Osim apartmana za turistički smeštaj, BeoApartman je pionir kategorije apartmani sa djakuzijem Beograd odnosno onoga što se u svetu naziva spa apartmanima. Ova varijanta urbane relaksacije je postala već standardna, tako da pojedini inovativni vlasnici proširuju spektar pogodnosti i sve su češći apartmani sa saunom, te i poneki apartman sa bazenom.

Profesionalnost, kvalitetan izbor, brza rezervacija i zadovoljan gost su naši imperativi. Naš ključni indikator uspeha su gosti koji se vraćaju.

Stoga ukoliko vam ikad zatreba smeštaj u Beogradu, kako za vas lično tako i za rodbinu, prijatelje ili poslovne partnere, a hotelski smeštaj Vam cenovno izmiče iz mogućnosti, posetite sajt BeoApartman.

I odaberite apartman u Beogradu po svojoj meri.

Pratite nas na društvenim mrežama:

facebook: beoapartman
twiter: beoapartman
instagram: @apartmani_beograd_beoapartman
pintrest: beoapartman

Iskustva i preporuke posetilaca

04.07.2018 04:15
Jovica Filipovic

Angazujte Beoapartmane ukoliko zelite da pronadjete apartman po svojoj meri.Poseduju dugogodisnje iskustvo tako da sigurno da cete dobiti bas ono sto trazite.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu BeoApartman
  • BeoApartman,
  • Apartmani Beograd,
  • Stan na dan Beograd,
  • Prenoćište Beograd,
  • prenćište novi beograd,
  • smeštaj beograd povoljno