Bel apartmani Beograd

0.0 | 0 ocena
Ulica: Cerska 76
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Bel apartmani Beograd
Mobilni: 062/
belapartmani.rs

O nama

BEL APARTMANI BEOGRAD

Bel Apartmani su moderno i komforno opremljeni apartmani pogodni kako za duži boravak, tako i za izdavanje po principu “stan na dan”. U našoj ponudi nalazi se preko 150 apartmana smeštenih na najatraktivnjim lokacijama u centru Beograda, Dorćolu, Vračaru, Zvezdari, Novom Beogradu, koji su dostupni tokom čitave godine.

Apartmani predstavljaju odličnu alternativnu skupim hotelskim uslugama, pri čemu nude komfor i udobnost doma. Bel Apartmani su idealan izbor za sve posetioce našeg grada koji traže prijatan, kvalitetan i povoljan smeštaj u različitim delovima grada. Naša ponuda obuhvata apartmane različitih struktura (jednosobni, dvosobni, studio) i širokog raspona cena od 25 do 90 evra.

Svim avanturistima koji žure u dalje pohode, naša preporuka su apartmani koji se izdaju na dan, gde mogu da se okrepe i prespavaju, tako da ujutro spremno nastave svoj put. Za sve one koji žele da se nađu u samom centru zbivanja, izdvajamo najlepše apartmane locirane u strogom gradskom jezgru.

Ako u posetu našem gradu dolazite sa porodicom, možete izabrati apartman za duži boravak smešten u nekom od mirnijih krajeva grada koji su idealni za boravak sa decom. Posebno naglašavamo i veliki izbor apartmana namenjenih poslovnim ljudima koji zahtevaju mir i tišinu nakon napornih sastanaka i konferencija.

Bel Apartmani ispunjavaju visoke standarde opremljenosti i kvaliteta koji će zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju. Svi apartmani poseduju funkcionalni nameštaj, a za maksimalan užitak na raspolaganju su: kuhinja, kupatilo, klima uređaj, HD televizor, Wi-Fi internet... Takođe, za one koji dolaze sopstvenim vozilom, obezbeđen je adekvatan parking prostor.

U našoj ponudi nalaze se i lux apartmani koji se izdvajaju po svojoj atraktivnosti, kvalitetu i odličnoj lokaciji u centralnim gradskim opštinama. Prijatan enterijer, moderan nameštaj i pažljivo birani detalji, učiniće da se osetite kao kod kuće.

Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na sajtu:
www.belapartmani.rs

Radno vreme: 00-24h

Bel Apartmani, Cerska 76, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stefan Jovicic
  15.06.2018 04:00

  Sve pohvale za Bel apartmane koji se nalaze u Beogradu. Pored udobnosti i prijatnosti koja vlada u njima,mogu reci da sam prezadovoljan i higijenom u samim apartmanima.

  Maja Matic
  17.05.2017 01:09

  Bel Apartmani ispunjavaju visoke standarde opremljenosti i kvaliteta koji ce zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju.Svi apartmani poseduju funkcionalni namestaj,a za maksimalan uzitak na raspolaganju su kuhinja,kupatilo,klima uredjaj,hd televizor,wifi internet.

  Firme u blizini

  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Nirvana apartman, Riste Vukanovića 2, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Apart hotel Heritage, Mije Kovačevića 7a, Palilula, Beograd
  Gueste house Miss Depolo, Ljubomira Stojanovića 4, Palilula, Beograd
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  Apartmani City Break, Dobračina 5, Stari grad, Beograd
  Smeštaj Crystal Code, Njegoševa 46, Vračar, Beograd
  Villa Gospava - Luksuzni apartmani i sobe, Koste Glavinića 3, Savski venac, Beograd