O nama - BEL APARTMANI BEOGRAD

Bel Apartmani su moderno i komforno opremljeni apartmani pogodni kako za duži boravak, tako i za izdavanje po principu “stan na dan”. U našoj ponudi nalazi se preko 150 apartmana smeštenih na najatraktivnjim lokacijama u centru Beograda, Dorćolu, Vračaru, Zvezdari, Novom Beogradu, koji su dostupni tokom čitave godine.

Apartmani predstavljaju odličnu alternativnu skupim hotelskim uslugama, pri čemu nude komfor i udobnost doma. Bel Apartmani su idealan izbor za sve posetioce našeg grada koji traže prijatan, kvalitetan i povoljan smeštaj u različitim delovima grada. Naša ponuda obuhvata apartmane različitih struktura (jednosobni, dvosobni, studio) i širokog raspona cena od 25 do 90 evra.

Svim avanturistima koji žure u dalje pohode, naša preporuka su apartmani koji se izdaju na dan, gde mogu da se okrepe i prespavaju, tako da ujutro spremno nastave svoj put. Za sve one koji žele da se nađu u samom centru zbivanja, izdvajamo najlepše apartmane locirane u strogom gradskom jezgru.

Ako u posetu našem gradu dolazite sa porodicom, možete izabrati apartman za duži boravak smešten u nekom od mirnijih krajeva grada koji su idealni za boravak sa decom. Posebno naglašavamo i veliki izbor apartmana namenjenih poslovnim ljudima koji zahtevaju mir i tišinu nakon napornih sastanaka i konferencija.

Bel Apartmani ispunjavaju visoke standarde opremljenosti i kvaliteta koji će zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju. Svi apartmani poseduju funkcionalni nameštaj, a za maksimalan užitak na raspolaganju su: kuhinja, kupatilo, klima uređaj, HD televizor, Wi-Fi internet... Takođe, za one koji dolaze sopstvenim vozilom, obezbeđen je adekvatan parking prostor.

U našoj ponudi nalaze se i lux apartmani koji se izdvajaju po svojoj atraktivnosti, kvalitetu i odličnoj lokaciji u centralnim gradskim opštinama. Prijatan enterijer, moderan nameštaj i pažljivo birani detalji, učiniće da se osetite kao kod kuće.

Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na sajtu:
www.belapartmani.rs

Radno vreme: 00-24h

Bel Apartmani, Cerska 76, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

15.06.2018 04:00
Stefan Jovicic

Sve pohvale za Bel apartmane koji se nalaze u Beogradu. Pored udobnosti i prijatnosti koja vlada u njima,mogu reci da sam prezadovoljan i higijenom u samim apartmanima.

17.05.2017 01:09
Maja Matic

Bel Apartmani ispunjavaju visoke standarde opremljenosti i kvaliteta koji ce zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju.Svi apartmani poseduju funkcionalni namestaj,a za maksimalan uzitak na raspolaganju su kuhinja,kupatilo,klima uredjaj,hd televizor,wifi internet.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bel apartmani Beograd
 • bel apartmani,
 • bel apartmani beograd,
 • bel apartmani radno vreme,
 • bel apartmani kontakt telefon,
 • opremljeni apartmani,
 • stan na dan,
 • jednosobni apartmani,
 • dvosobni apartmani,
 • studio apartmani,
 • lux apartmani,
 • apartmani vracar