Balkan-Inn apartmani, Beograd

5.0 | 3 ocena
Ulica: Strogi centar Beograda
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.balkan-inn.com

O nama


Cena smeštaja već od 29€ za 2 osobe po noći !

Nagradjeni smo u 2013.godini odličnom ocenom 8, 8 od strane naših gostiju na najvećem svetskom rezervacionom sajtu... PROVERITE ZAŠTO JE TO TAKO!

Iskoristite mogućnost rentiranja više od 30 apartmana u centru Beograda po najpovoljnijim cenama.

Agencija „Balkan-inn“ iz Beograda, Vam nudi veoma kvalitetan i izuzetno povoljan smeštaj i prenoćište u savremeno opremljenim apartmanima, koji se nalaze u samom centru grada. Moderno uređeni apartmani, svojom kompletnom ponudom odgovaraju jednako potrebama poslovnih i porodičnih ljudi, iz naše zemlje i inostranstva.

Svaki apartman poseduje besplatan WiFi internet, LCD TV sa kablovskim kanalima, klima uredjaj, peglu, dasku za peglanje, fen za kosu, kuhinju sa posudjem za pripremanje i serviranje hrane i pića, kupatilo, čistu posteljinu i peškire i ostalu neophodnu opremu za udoban boravak jedne ili više osoba u centru grada.

Naš servis za čišćenje brine o higijeni u apartmanima uz periodično čišćenje i promenu posteljine i peškira tokom Vašeg boravka, kao da ste smešteni u jednom od najboljih hotela u Beogradu.

U našem posedu nalazi se oko 30 moderno opremljenih apartmana, smeštenih na više atraktivnih lokacija u samom centru grada. Takođe imamo i poseban objekat sa 6 apartmana, za smeštaj većih grupa, do 30 osoba. Ova pogodnost je posebno privlačna za organizovane veće grupe koje posećuju Beograd.

Ono što nas izdvaja od najvećeg broja hotela i hostela u Beogradu, jesu povoljne cene smeštaja i visok kvalitet usluge. Imamo jeftiniji smeštaj u odnosu na hostele ukoliko apartman koristi više osoba, a kvalitet usluge je na nivou boljih hotela u Beogradu.

Trudimo se da vam pružimo i dodatne usluge prema konkretnim zahtevima i da vam pomognemo da boravak u Beogradu učinite nezaboravnim.

Organizujemo doček i prevoz sa aerodroma Nikola Tesla, prevoz i organizovanje izleta do atraktivnih lokacija u Beogradu, Srbiji i regionu, letenje privatnim avionima, panoramsko letenje balonom, tandem padobranski skok, jahanje konja i druge turističke atrakcije prema vašim željama.

Na usluzi smo Vam od 00 – 24h, tokom Vašeg boravka u našim apartmanima.
Kontaktirajte nas i naše ljubazno osoblje će Vam pronaći adekvatan smeštaj i pobrinuti se za organizovanje ostalih turističkih usluga u skladu sa Vašim željama i interesovanjima.
Očekujemo Vaš poziv !
Dobro nam došli !

Kontakt telefoni:
011/ 32 81 450
060/ 55 60 760

info@balkan-inn.com

Agencija „Balkan Inn“, Beograd.
www.balkan-inn.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  BORSKO JEZERO - Vila Lovac, Borsko Jezero b.b., Beograd
  Apartmani Taurus, Lole Ribara 72a, Čukarica, Beograd
  BORSKO JEZERO - Vila Lovac, Borsko Jezero b.b., Bor
  Apartman Gloria, Magelanova 21, Novi Beograd, Beograd
  Apartmani Spa Secret, Zemunska 19a, Nehruova 46/6. sprat, Novi Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Vila Vertigo, Kružni put Kijevo 21i, Rakovica, Beograd
  Apartmani - Club Topcider, Bulevar Patrijarha Pavla 5/s, Rakovica, Beograd
  Vila Vista, 5. Oktobra 8, Surčin, Beograd
  Villa Gospava - Luksuzni apartmani i sobe, Koste Glavinića 3, Savski venac, Beograd