Apartmani u Beogradu

5.0 | 1 ocena
Ulica: Obilićev venac
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Apartmani u Beogradu
Mobilni: 063/
www.apartmani-u-beogradu.com

O nama

APARTMANI U BEOGRADU

Iskustvo, odgovornost, visok nivo poslovnosti, postavljanje klijenta na prvo mesto - epiteti koji postojano stoje uz najbolju platformu za izdavanje smeštaja u glavnom gradu Srbije. Apartmani u Beogradu su portal koji već više od decenije funckioniše kao buking platforma, na kojoj se nalazi preko 1600 kvalitetnih, odlično održavanih, modernih apartmana, raspoređenih u svim delovima prestonice. Vremenom je sistem funkcionisanja platforme toliko napredovao da vam danas omogućava da željenu smeštajnu jedinicu iznajmite jednim klikom i za samo nekoliko minuta. U nastavku saznajte kako je do toga došlo i šta je to što Apartmane u Beogradu čini najboljim portalom u ovom segmentu poslovanja.

Nastanak i razvoj portala Apartmani u Beogradu

Apartmani u Beogradu nastali su na samom početku razvoja trenda izdavanja stanova na dan u Srbiji. Početak je označio osvešćivanje prednosti ove vrsta smeštajnih jedinica i promovisanje svih njegovih olakšica putnicima, ali i vlasnicima nekretnina. Vremenom je broj uspešnih saradnji rastao, a samim tim i opcija koje portal nudi. Ovo je direktno uticalo i na poboljšanje kvaliteta korisničkog doživljaja na sajtu. Vremenom je došlo do razvoja smeštajne ponude, filtera za pretragu, te brzine i sigurnosti rezervacija. Osim boljih uslova za korisnike, Apartmani u Beogradu su tokom dugog poslovanja razvili i odlične uslove saradnje sa vlasnicima stanova, te mogućnost da zahvaljujući njoj razviju svoj biznis i povećaju profit. Uvođenje i praćenje najpoznatijih svetskih trendova u izdavanju smeštaja, učinilo je da ova platforma omogući vlasnicima i affiliate program - mogućnost da usmeravanjem gostiju na druge apartmane iz ponude, u slučaju zauzeća njihovih apartmana, ostvare dodatnu zaradu u visokom procentu. Verujemo da sve ovo dovoljno opravdava epitete koje smo u početku dodelili ovom veb portalu. U nastavku saznajte šta je to što danas Apartmane izdvaja od drugih platformi za izdavanje smeštaja.

Najveća i najraznovrsnija ponuda stanova na dan

Apartmani u Beogradu poseduju ne samo veliki broj smeštajnih jedinica već i izuzetno raznovrsne stanove, koji se mogu prilagoditi svim tipovima putovanja i raznolikim zahtevima turista. U ponudi se nalaze studio apartmani male površine, savršeni za putovanje udvoje, dvosobni stanovi nešto veće površine, te izuzetno prostorane smeštajne jedinice, koje mogu da prime čak do 20 osoba. Osim raznovrsne strukture, ponuda portala podrazumeva i stanove različite opremljenosti, stepena luksuznih pogodnosti, te time i raspona cena. Na sajtu možete pronaći smeštajne jedinice koje je moguće rezervisati za svega 25€ po danu, ali i one za koje ćete morati da izdvojite i preko 150€, ali koje nude raznovrstan asortiman pogodnosti: đakuzi kade, spa tretmane, korišćenje teretane. Kao što smo prethodno napomenuli, apartmani su raspoređeni na različitim lokacijama, tako da ćete pronaći idealan stan na dan bilo da je vaša ciljna lokacija najuži centar grada ili neko od prigradskih naselja.

Poslovnost i stalna dostupnost

Osim izuzetne ponude apartmana, ono što ovaj veb portal čini najboljim jeste izuzetno visok stepen poslovnosti i otvorenost za sve potrebe klijenata. Bukerski tim portala je na raspolaganju svakoga dana od 08 do 23 časa, te gotov tokom čitavog dana spreman da izađe u susret i za svoje posetioce pronađe savršen prostor za odmor, poslovno putovanje ili bilo koju drugu vrstu boravka. Osim odličnog tima zaposlenih, opcije koje sajt nudi takođe omogućavaju da se rezervacije izvrše bez gubljenja dodatnog vremena. Napredna pretraga omogućava vam da pretražite ponudu po najrazličitijim kriterijumima, te tako za samo nekoliko minuta dođete do savršene smeštajne opcije. Nakon izbora, potrebno je jednim klikom poslati upit, nakon čega kroz nekoliko minuta dobijate potvdu rezervacije ili predlog sličnog smeštaja. Svoj smeštaj možete rezervisati i putem telefona, te samo jednim pozivom pronaći idealan prostor za boravak u glavnom gradu.

Kontakt

U nastavku navodimo najvažnije informacije o kontaktu i radu portala:

Sajt: https://www.apartmani-u-beogradu.com

Radno vreme: 08-23h.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Vila Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  Apartmani City Break, Dobračina 5, Stari grad, Beograd
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  Lokacije za snimanje - Dama retreats, Kralja Petra 71, Stari grad, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd