O nama - APARTMANI STEFANON


Apartmani Stefanon nalaze se u samom centru Beograda kao i na opštini Novi Beograd i nude sve što je potrebno za Vaš kraći ili duži smeštaj, po najpovoljnijim cenama u gradu. Široka ponuda apartmana, broja ležaja i povoljne cene, čine da su Stefanon apartmani pravi izbor za kvalitetan i komforan smeštaj za sve goste naše prestonice.

U našoj ponudi nalazi se 6 apartmana, od 27 do 120 kvadrata koji se nalaze u samom srcu grada, tačnije na Starom gradu, Vračaru i Novom Beogradu. Svima koji tragaju za smeštajem u Beogradu, Stefanon nudi veoma povoljno rešenje: jeftino, kratkoročno izdavanje stanova, na odličnim lokacijama.

Bilo da u naš grad dolazite poslovno ili turistički, nudimo Vam kompletno opremljene, lepe i udobne apartmane sa sobama različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Stefanon apartmani su pogodni za smeštaj od dve do šest osoba. U zavisnosti od Vaših potreba možete izabrati smeštaj koji Vam najviše odgovara.

Ukoliko tragate za komfornim, udobnim, prijatnim i jeftinim mestom za smeštaj u Beogradu, Stefanon apartmani su pravi izbor za Vas u bilo koje doba godine da Vam zatreba apartmansko prenoćište. Svi naši kapaciteti, sigurni smo odgovoriće i najizbirljivijim ukusima.

Stefanon apartmani opremljeni su svim neophodnim elementima kako bi i najzahtevnije posetioce našeg grada, ugostili na pravi način: moderan nameštaj, kablovska TV, wireless internet konekcija, klima uređaj, kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tušem, đakuzi. Zahvaljujući odličnoj lokaciji naši apartmani Vam omogućavaju da se nađete u samom centru zbivanja, ali pružaju i mogućnost za kvalitetan odmor.

Apartmani Stefanon pružaju Vam najjeftiniji smeštaj u Beogradu po ceni već od 20 EUR po osobi, dok za 39 EUR možete iznajmiti kompletan apartman. Svi naši apartmani mogu se iznajmiti na kraći rok, na jedan dan, a za boravak duži od 3 dana odobravamo poseban popust. Takođe, travel agencijama dajemo popust koji se obezbeđuje međusobnim dogovorom.

Posebnu ponudu smo spremili za sve poslovne ljude koji dolaze u naš grad. Nudimo Vam posebne biznis apartmane koji su luksuzno opremljeni, komfori, čisti i uredni, omogućavajući Vam potpun komfor i opuštanje nakon napornog radnog dana. U zavisnosti od Vaših potreba, Stefanon poslovni apartmanski smeštaj može biti dvokrevetan ili višekrevetan.

Ako Vam je potrebno odlično i povoljno rešenje za smeštaj u samom centru Beograda, apartmani Stefanon su Vaš pravi izbor. Ukoliko želite ponudićemo Vam sve neophodne informacije o noćnom životu i znamenitostima, savete o dobrim restoranima i kafićima, kao i pomoć pri iznamljivanju rent a car ili taksi vozila.

Vaš Stefanon želi Vam prijatan boravak u Beogradu i ugodan smeštaj u našim objektima.

Radno vreme:
Svaki dan od 09h-17h

Apartmani Stefanon Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Apartmani Stefanon
  • Apartmani Stefanon,
  • Apartmani Stefanon radno vreme,
  • Apartmani Stefanon kontakt telefoni za rezervaciju apartmana,
  • Apartmani Beograd,
  • Apartman Beograd