Apartmani Stefanon

5.0 | 2 ocena

Grad: Beograd
Apartmani Stefanon
Mobilni: 063/
www.stefanon.rs

O nama

APARTMANI STEFANON


Apartmani Stefanon nalaze se u samom centru Beograda kao i na opštini Novi Beograd i nude sve što je potrebno za Vaš kraći ili duži smeštaj, po najpovoljnijim cenama u gradu. Široka ponuda apartmana, broja ležaja i povoljne cene, čine da su Stefanon apartmani pravi izbor za kvalitetan i komforan smeštaj za sve goste naše prestonice.

U našoj ponudi nalazi se 6 apartmana, od 27 do 120 kvadrata koji se nalaze u samom srcu grada, tačnije na Starom gradu, Vračaru i Novom Beogradu. Svima koji tragaju za smeštajem u Beogradu, Stefanon nudi veoma povoljno rešenje: jeftino, kratkoročno izdavanje stanova, na odličnim lokacijama.

Bilo da u naš grad dolazite poslovno ili turistički, nudimo Vam kompletno opremljene, lepe i udobne apartmane sa sobama različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Stefanon apartmani su pogodni za smeštaj od dve do šest osoba. U zavisnosti od Vaših potreba možete izabrati smeštaj koji Vam najviše odgovara.

Ukoliko tragate za komfornim, udobnim, prijatnim i jeftinim mestom za smeštaj u Beogradu, Stefanon apartmani su pravi izbor za Vas u bilo koje doba godine da Vam zatreba apartmansko prenoćište. Svi naši kapaciteti, sigurni smo odgovoriće i najizbirljivijim ukusima.

Stefanon apartmani opremljeni su svim neophodnim elementima kako bi i najzahtevnije posetioce našeg grada, ugostili na pravi način: moderan nameštaj, kablovska TV, wireless internet konekcija, klima uređaj, kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tušem, đakuzi. Zahvaljujući odličnoj lokaciji naši apartmani Vam omogućavaju da se nađete u samom centru zbivanja, ali pružaju i mogućnost za kvalitetan odmor.

Apartmani Stefanon pružaju Vam najjeftiniji smeštaj u Beogradu po ceni već od 20 EUR po osobi, dok za 39 EUR možete iznajmiti kompletan apartman. Svi naši apartmani mogu se iznajmiti na kraći rok, na jedan dan, a za boravak duži od 3 dana odobravamo poseban popust. Takođe, travel agencijama dajemo popust koji se obezbeđuje međusobnim dogovorom.

Posebnu ponudu smo spremili za sve poslovne ljude koji dolaze u naš grad. Nudimo Vam posebne biznis apartmane koji su luksuzno opremljeni, komfori, čisti i uredni, omogućavajući Vam potpun komfor i opuštanje nakon napornog radnog dana. U zavisnosti od Vaših potreba, Stefanon poslovni apartmanski smeštaj može biti dvokrevetan ili višekrevetan.

Ako Vam je potrebno odlično i povoljno rešenje za smeštaj u samom centru Beograda, apartmani Stefanon su Vaš pravi izbor. Ukoliko želite ponudićemo Vam sve neophodne informacije o noćnom životu i znamenitostima, savete o dobrim restoranima i kafićima, kao i pomoć pri iznamljivanju rent a car ili taksi vozila.

Vaš Stefanon želi Vam prijatan boravak u Beogradu i ugodan smeštaj u našim objektima.

Radno vreme:
Svaki dan od 09h-17h

Apartmani Stefanon Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Odrasle osobe (3-4) / dana (22-30)
45
2. Odrasle osobe (3-4) / dana (15-21)
50
3. Odrasle osobe (3-4) / dana (8-14)
65
4. Odrasle osobe (3-4) / dana (4-7)
75
5. Odrasle osobe (3-4) / dana (1-3)
85
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Apartman Gloria, Magelanova 21, Novi Beograd, Beograd
  Apartmani Spa Secret, Zemunska 19a, Nehruova 46/6. sprat, Novi Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Apartmani Franstal, Gornjogradska 7b, Zemun, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Apartmani Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  BeoApartman, Bulevar Mihajla Pupina 10 I, Novi Beograd, Beograd
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  Apartmani Crystal Code 1, Bulevar Zorana Djindjica 14, Novi Beograd, Beograd
  Villa Gospava - Luksuzni apartmani i sobe, Koste Glavinića 3, Savski venac, Beograd