Apartmani Barsa

 • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - APARTMANI BARSA


Agencija za nekretnine Barsa nekretnine d.o.o. nalazi se u Gračaničkoj ulici broj 9, u Beogradu. Bavimo se posredovanjem u prodaji i izdavanju nekretnina na duži i kraći vremenski period. Kao lider u izdavanju nekretnina, naša agencija je stvorila prepoznatljivo ime na tržištu Srbije.

U našoj ponudi se nalaze sve vrste nekretnina:

 • - apartmani
 • - stanovi
 • - kuće
 • - poslovni prostori
 • - lokali
 • - ugostiteljski objekti
 • - hale i magacini


U zavisnosti od Vaših želja i potreba nudimo Vam:

 • - dugoročni najam nekretnina
 • - kratkoročni najam nekretnina


Tim naših agenata sa dugogodišnjim iskustvom stoji Vam na raspolaganju 24h, 7 dana u nedelji, tokom cele godine, sa težnjom da spremno odgovori na sve Vaše zahteve. Nastojimo da Vam u najkraćem mogućem roku obezbedimo nekretninu koja svojom funkcionalnošću, estetskim izgledom i lokacijom odgovara Vašim potrebama.

Izdavanje stanova, kuća, poslovnih prostora i drugih objekata vršimo širom Beograda i Srbije, po veoma korektnim cenama, uz maksimalno poštovanje Vaše privatnosti. Proširujući svakodnevno našu ponudu nekretnina koje svojim izgledom zadovoljavaju visoke standarde, pretendujemo ka tome da ostanemo lideri u izdavanju i prodaji nekretnina.

Bilo da želite stan u centru Beograda, na periferiji ili nekoj drugoj lokaciji na teritoriji Srbije, biće nam zadovoljstvo da Vam ponudimo iste u obliku novogradnje, ekskluzivnih izdanja, renoviranih stanova ili klasičnih objekata za život i rad.

Moći ćete iz naše bogate ponude da odaberete stanove u blizini škola, vrtića, zdravstvenih centara, Vašeg posla i drugih Vama važnih ustanova u gradu.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
www.apartmanibarsa.rs

Kontakt telefoni:
011/30 38 127
065/262 41 81

Izdavanje stanova, kuća i drugih nekretnina u centru Beograda a i šire.
Apartmani za sve generacije.
Lider u izdavanju nekretnina, agencija „Barsa“ Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

19.06.2018 08:51
Natasa Maksic

Nekoliko puta bila sam gost apartmana Barsa u strogom centru Beograda i prezadovoljna sam smeštajem i uslugom. Ko god dolazi u Beograd preporucujem ove apartmane, usluga je odlična, cene su vrlo korektne.

23.09.2014 09:36
Dejan

Zaista ste lider u izdavanju nekretnina. Izdavanje stanova je prilicno tezak posao i dobro je sto postoji tako dobra i pouzdana agencija na koju mozemo da se oslonimo.

15.07.2014 02:13
savic nenad

stvarno su odlicni apartmani, stanovi !

14.05.2014 09:37
Aleksandra

Za goste iz Hrvatske sam u roku od par minuta našla idealno rešenje: odlična lokacija, besplatan parking, cena kao u hostelu, a prekrasan apartman! Hvala Barsa apartmanima za veoma profesionalno ophođenje, za svaku preporuku.

02.05.2014 12:34
Zorana

Bili smo dva puta gosti apartmana Barsa u strogom centru Beograda i prezadovoljni smo smeštajem. Ko god dolazi u Beograd preporučili bismo ove apartmane, usluga je odlična, cene su vrlo korektne.

05.05.2014 02:39
Ljiljana

Poštovani klijenti, Jako nam je drago da ste zadovoljni smeštajem i uslugom u našim apartmanima. Vaši komentari nas potstiču da i ubuduće damo sve od sebe da budemo još bolji. Vaš Barsa tim

16.04.2014 10:06
Marija

Da li su svi apartmani Barsa u strogom centru

30.04.2014 09:59
Apartmani Barsa

Poštovana Marija, Izvinjavamo se zbog zakasnelog odgovora, nije nam portal privremeno registrovao komentare, imali smo malih tehničkih smetnji. Da, većina apartmana je u strogom centru grada. Ako uđete na sajt, videćete po adresama, odnosno lokacijama. Još jednom se zahvaljujemo na interesovanju za naše apartmane i nadamo se budućoj saradnji.

16.04.2014 10:00
Mirjana

Da li je vecina apartmana BARSA u centru grada?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Apartmani Barsa
 • apartmani barsa iznajmljivanje stanova,
 • apartmani barsa,
 • apartmani barsa kontakt telefon,
 • iznajmljivanje stanova,
 • apartmani barsa iznajmljivanje