O nama - BANJA VRUJCIBanja Vrujci je odavnina poznata po lekovitoj vodi i blatu koji imaju blagotvorno dejstvo, kao i jedinstvenim protočnim bazenima sa velikom izdašnosti vode u sekundi. Zahvaljujući idealim uslovima za odmor i opuštanje, protočnim bazenima, prelepoj okolini koja nudi brojne kulturne sadržaje, naša banja svake godine beleži sve veći broj turista.

Kao banjsko mesto, Banja Vrujci je počela da se razvija nakon Prvog svetskog rata. Pojam “Vrujci” označava toplo izvorište veoma bogato vodom koja se nikad ne smrzava, nego uvek ostaje vruća. Na ovom tipu izvorišta voda “ključa” kao da vri, izbijaju velike količine vode i njihova temperatura je uglavnom viša od okolnog vazduha.

Banja Vrujci je 1935. godine pretvorena u narodno lečilište, a poznata je po reci Gornja Toplica koja protiče kroz banju i koja nikad ne ledi. Čak i zimi, po niskim temperaturama, ova voda isparava zbog svoje toplote. Prva kupatila izgradili su zemljoradnici na čijim imanjima su se nalazili mineralni izvori, a 1938. godine izgrađeno je kupatilo “Vojvoda Mišić”, koje je imalo dva bazena (za muškarce i žene).

Danas je Banja Vrujci moderni sportsko-rekreativni, spa i wellness centar, sa svim elementima za ugodan boravak gostiju. Ukoliko i Vi želite da Vaš odmor provedete u prelepom prirodnom ambijentu, uživate u blagotvornom dejstvu lekovite vode i blata, kao i da posetite brojne istorijske i kulturne znamenitosti, Banja Vrujci je prava destinacija za Vas.

Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji organizovanog turizma, naša banja može da se pohvali time da je ugostila brojne poznate javne ličnosti, glumce, sportiste, umetnike, pevače, kao i mnoge sportske klubove i umetnička društva. Smeštaj u Banji Vrujci delimo na hotelski smeštaj, privatni smeštaj, apartmane, vile, konake, vikendice, sobe, kuće za izdavanje, kao i apartmanski smeštaj tipa studio.

Svim ljubiteljima hotelskog smeštaja na raspolaganju je Hotel Vrujci koji je kategorisan sa dve zvezdice i raspolaže sa 220 kreveta u 100 soba. Gostima su na raspolaganju moderno uređene i funkcionalne sobe različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Hotel u svom sadržaju ima otvorene i zatvorene bazene, saunu, masaže, konferencijsku salu, spa&wellness centar, sportske terene i banjska kupatila. U celom kompleksu hotela koristi se prirodna lekovita voda koja izvire u neposrednoj blizini.

Iz naše ponude posebno se izdvaja Konak Kondir koji predstavlja jedinstveni turistički objekat u koji gosti rado dolaze. Naš moderno opremljeni konak nudi Vam različite vrste usluga: prenoćište, noćenje sa doručkom, pansion, polupansion, kao i usluge dnevnog odmora. Konak Kondir raspolaže različitim smeštajnim kapacitetima u apartmanima, jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje su opremljene sa TV-om, mini barom i bežičnim internetom. U sklopu našeg konaka nalaze se i otvoreni bazen, savremeni restoran, etno bar sa letnjom terasom, masažni centar, kongresna sala i parking.

Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki broj apartmana, vila, konaka, vikendica, kuća za izdavanje, kao i apartmana tipa studio koji se nalaze na fenomenalnim lokacijama u najužem centru Banje Vrujci. Gostima su na raspolaganju moderno opremljeni apartmani, sa brojnim sadržajima za Vaš kompletan užitak: klima uređaj, kablovska televizija, komplet opremljena kuhinja, parking.

BANJA VRUJCI – idealno mesto za Vaš odmor!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Smeštaj Banja Vrujci
  • Smeštaj Banja Vrujci,
  • Smeštaj Banja Vrujci radno vreme,
  • Smeštaj Banja Vrujci kontakt telefon,
  • Apartmani Banja Vrujci,
  • Vile Banja Vrujci,
  • Sobe Banja Vrujci