Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

19.04.2018 01:32
Tihomir Senic
Ako zelite na najprofesionalniji i savremen nacin da snimite svoju audio i video produkciju onda se definitivno javite NO LIMITH organizaciji. Uz veliki tim profesionalaca na jednom mestu dobicete sigurno dobar proizvod. Sve preporuke!
Uspesno su organizovali Prvi Balkanski No Limit Extreme Sport Festival.Rade na organizaciji Ex YU Extreme i Adventure Film Festivala.Veoma kvalitetna video produkcija,vrhunska oprema.
13.01.2017 05:21
Borislav Milic
Ako vam je potreban najmoderniji marketing za vasu firmu No Limit agencija za video produkciju i tv marketing je pravo mesto za vas.Skup profesionalaca koji za vase potrebe koristi samo najmoderniju opremu.
27.06.2016 06:15
Sandra Marinkovic
Ovo je video produkcija koja poseduje najmoderniju multimedijalnu opremu a njihov strucan tim ima mnogo iskustva kada je video produkcija u pitanju.Uspesno su kreirali projekte i produkciju za mnoge festivale i tv emisije.
17.05.2016 01:04
Kristina Milosevic
Istrazite netaknute destinacije koje ce vas ostaviti bez daha.Tesko pristupacne predele o kojima niste ni sanjali.No Limit mi je organizovao vrhunskog i iskusnog vodica kao i profesionalno multimedijalnu i tehnicku podrsku.Glumila sam u sopstvenom filmu a osecaj je pun adrenalina.
31.07.2015 12:03
Marko NIkolic
Agencija za marketing i video produkciju NO LIMIT je definitivno najbolja video produkcija u Beogradu, preporučujem saradnju sa ovom fenomenalnom ekipom!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Video produkcija