Video nadzor Procar Security

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - VIDEO NADZOR PROCAR SECURITY


Firma "Procar security" nalazi se u Zemunu, u Bačkoj ulici broj 68a. Domen naših usluga odnosi se na ugradnju i projektovanje video nadzora (kamera) i protivprovalnih sistema. Takođe možemo da Vam ponudimo i interfonske sisteme, uređaje i sisteme za kontrolu pristupa, kao i evidenciju radnog vremena. Tehnička zaštita iz naše ponude zadovoljiće najviše kriterijume po pitanju svog učinka.

Pored navedene osnovne delatnosti naše firme, bavimo se i montažom opreme za ozvučenje i klimatizaciju objekata, servisom i prodajom računara, prateće opreme, računarskih mreža, kao i izradom sajtova.

Među proizvodima koje Vam nudimo se nalazi:

VIDEO NADZOR

Snimanje događaja na radnom mestu ili u kući putem video nadzora, uz pomoć kamere, postignut je najbolji vid praćenja i arhiviranja aktivnosti. Uz našu modernu opremu za video nadzor, steći ćete detaljan uvid u događaje u objektu i do nekoliko meseci unazad. Posedujemo DVR snimače, dom kamere, box kamere, IR kamere, PTZ kamere i prateću opremu

ALARMI - protivprovalni sistemi

Osnovna funkcija alarma za kuće je da zaštiti Vašu privatnost i imovinu. Naši alarmi su preporučljivi za postavljanje kako na malim poslovnim i stambenim objektima, tako i kod velikih poslovnih, magacinskih prostora, banaka, sportskih cenatar i objekata za specijalne namene. Protivprovalni sistemi mogu na daljinu da nadziru objekat po Vašem izboru.

INTERFONI

Posedujemo interfone italijanskog dizajna vrhunskog kvaliteta. Možete se opredeliti za Audio i Video interfone iz naše ponude, koji su kreirani tako da ispune Vaša očeivanja po pitanju komunikacije i otvaranja vrata za ulazak u objekat po Vašoj želji.

KONTROLA PRISTUPA

Zadatak uređaja i opreme za kontrolu pristupa je da dozvole ulazak i boravak u prostorijama odrađenog objekta samo ovlašćenim licima. Prilikom dozvoljenog ulaska zaposlenih u objekat, takođe se vrši i evidencija istih i njihovo zadržavanje u objektu.

OZVUČENJE

Posedujemo ozvučenje za različite vrste objekata poput hala, poslovnih objekata, igrališta, stadiona, amfiteatara i škola za davanje važnih saopštenja.

OPREMA ZA KLIMATIZACIJU

Različite vrste sobnih klima uređaja obezbediće Vam prijatan boravak u zatvorenim prosorijama zimi i leti. Bavimo se prodajom, ugradnjom i popravkom klima uređaja marke Galanz, LG, Korel i Midea.

RAČUNARI

Proširujuci svoju delatnost možemo da Vam ponudimo i širok spektar IT usluga. Na usluzi smo manjim i srednjim preduzećima koja ne poseduju vlastiti IT sektor. Bavimo se takođe i prodajom i servisom računara i dodatne opreme. Bilo da je u pitanju hardwere, softwere, računarska mreža, web prezentacije ili Vam zatreba odgovoran servis, na pravom ste mestu.

Uspešna saradnja i zastupništvo značajnog broja firmi iz inostranstva, omogućili su nam da posedujemo adekvatam magacinski prostor sa uslovima za servis njihove opreme.

Nastojmo da u svoj rada uvedemo sistem kvaliteta ISO 9001.

Video nadzor, alarmi za kuće, kamere, tehnička zaštita i protivprovalni sistemi najvišeg kvaliteta po veoma konkurentnim cenama.

Firma "Procar security" Zemun, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Video nadzor
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Video nadzor Procar Security
  • video nadzor procar security,
  • alarmi beograd,
  • protivprovalni sistemi,
  • alarmi za poslovne objekte,
  • alarmi za stanove,
  • alarmi za poslovne prostore,
  • video nadzor procar security beograd