Tehnicka zastita V.I.R. Elektro

  • 9
5.00 | 10 ocena

O nama - TEHNIČKA ZASTITA V.I.R. ELEKTRO


Firma "V.I.R. Elektro" nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 169. Sa svojim radom započeli smo 2006. godine. Širok asortiman naših usluga nudimo svojim sugrađanima širom Beograda uz najviši vid korektne saradnje. Veoma odgovorno pristupamo svim poslovima koje nam poverite jer nam je cilj da u nama prepoznate ažurne i vrlo odgovorne ljude.

Naš domen usluga obuhvata:


Postalo je sve teže pronaći adekvatan način obezbeđenja željenog objekta. Verovatno ste se i sami do sad susretali sa neefikasnim video nadzorima i alarmima koji ne pružaju potrebnu zaštitu Vašem stanu, kući ili poslovnom objektu. Godine koje su iza nas omogućile su nam da prikupimo potrebno znanje i steknemo iskustvo za bavljenje ovom vrstom poslova.

Ugradnja alarma i video nadzora u privatnim kućama, poslovnim prostorijama ili ugostiteljskim objektima naša je uža specijalnost. Tim stručnih majstora odgovara na svaki Vaš poziv i bilo gde na teritoriji Beograda vrši ugradnju video nadzora, alarma i interfona.

Najkvalitetniji alarmini sistemi za kuću pružiće Vam spokojan san i sprečiti provalnike da naruše mir i tišinu Vašeg doma. Cena naših proizvoda u obrnutoj je srazmeri sa njihovim kvalitetom, jer svesni opšte ekonomske situacije nismo želeli da dodatno opteretimo Vaš budžet, medjutim na performansama i kvalitetu naših video nadzora, interfona i alarma nismo štedeli.

Vaše zadovoljstvo našim uslugama je naša najbolja preporuka, a saznanje da smo doprineli sigurnosti Vama bitnog objekta nam je od neizmernog značaja.

Adekvatno postavljanje električnih instalacija od strane stručnog lica sprečiće moguće kvarove većih razmera u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Firma za ugradnju interfona, alarmnih sistema za kuću i video nadzora, "V.I.R. Elektro" Vas očekuje.

Iskustva i preporuke posetilaca

10.09.2020 06:29
Neregistrovan korisnik

ako želite da posao bude urađen bez greške onda je ovo firma za vas.mi kao stambena zajednica otona župančiča 40 novi beograd smo prezadovoljni kvalitetom i poslovnošću.s poštovanjem olivera radulović ,upravnik

07.06.2016 11:15
Ana Milosavljevic

Profesionalna ugradnja sigurnosnih kamera.Najkvalitetniji alarmini sistemi za kucu pruzice vam spokojan san i spreciti provalnike da naruse mir i tisinu vaseg doma.Cena njihovih proizvoda u obrnutoj je srazmeri sa njihovim kvalitetom.

10.04.2015 11:58
Ivana Jovic

Treba mi ugradnja interfona na kuci i ugradnja alarmnih sistema. Zanima me koja je cena?

27.09.2013 02:46
Mikan

Zgrada ima odvojene hodnike (tz."mercedeas" zgrada na NB),na ulazu u hodnik si dvokrilna vrata ("kaubojska") i tu su 4 stana.Koliko bi kostalo postavljanje obicnog interfona po stanu. Poz i hvala.

21.05.2013 09:37
Milan Papulic

Postovani , Trebaju mi odvojene ponuda za uvodjenje interfona i video nadzora. Evo osnovnih karakteristika zgrade: 1. Postoji trenutno interfon ali se mora zameniti jer nema rezervnih delova, to znaci da postoje linije od ulaza do svakog stana 2. U zgradi se nalazi 22 stana 3. Zgrada je u Velikomoravskoj br. 15, Denkova Basta, Beograd 4. Otkljucavanje ulaznih vrata treba da budu kontrolisano iz svakog stana, automatsko zakljucavanje po zatvaranju vrata ( ali vi to znate bolje od nas  ) Zamolio bih Vas da ako imate dodatnih pitanja , kao i ponudu, posaljite na ovaj mail. Srdacan pozdrav Milan Papulic Milan Papulić Projekt Menadžer t: +381 11 328 1734 m: +381 63 342 930 e: milan.papulic@gowi.rs w: www.gowi.rs

20.02.2013 06:32
Dejan

Zanima me (okvirna) cena za ugradnju (obicnih)interfona,zgrada ima 21 stan i ima razvedenu instalaciju za interfone. Pozdrav

29.03.2013 03:09
BOJANA

Koliko je orentaciono cena za ugradnju obicnog interfona za kucu, instalacije razvedene?

04.04.2013 09:58
Vitomir

@Dejan Cena bi bila 27 evra po stanu (naravno u dinarskoj protivvrednosti)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Video nadzor
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tehnicka zastita V.I.R. Elektro
  • ugradnja interfona beograd,
  • alarmni sistemi za kucu,
  • ugradnja alarma,
  • video nadzor beograd,
  • video nadzor ugradnja,
  • elektricne instalacije,
  • Tehnicka zastita V.I.R. Elektro radno vreme