Rak security systems

 • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - RAK SECURITY SYSTEMS

Kompanija RAK postoji i uspešno radi od 1993. godine kao specijalizovana firma za uvoz i distribuciju profesionalne tehnike, opreme i sistema za IP CCTV, analogni video nadzor, komunikacione mreže i opreme, kontrole pristupa, protivprovalne sisteme, profesionalne audio tehnike i sisteme za dojavu požara. Takođe, pružamo profesionalnu pomoć arhitektama, projektantima i inženjerima pri dizajnu i izradi kompletnih rešenja tehničke zaštite, sistema signalizacije i dojave.

Sa željom da našim klijentima ponudimo najsavremenije sisteme tehničke zaštite konstantno ulažemo u razvoj i edukaciju naših zaposlenih, kao i u raznovrsnost proizvoda, u skladu sa najnovijim tehnologijama. Poslovne aktivnosti kompanije podeljene su u dva segmenta:

 • -RAK Security Systems – uvoz, prodaja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara i protivprovalu, kontrolu pristupa, računarske mreže, interfonske i video interfonske sisteme, alarmne sisteme za automobile i auto elektroniku najpoznatijih svetskih proizvođača.
 • -RAK konsalting – izrada idejnih rešenja, dizajn i projektovanje sistema tehničke zaštite (IP CCTV, dojava požara, kontrola pristupa, ozvučenje i protivprovalni sistemi) i komunikacija (LAN, interfonski sistemi, telefonija).

Od nedavno RAK Security Systems je postao partner kompanije Planet, vodećeg tajvanskog proizvođača IP-baziranih proizvoda i mrežnih industrijskih rešenja. Zahvaljujući tome, našim klijentima možemo da ponudimo inovativnu opremu za mrežna rešenja koja se zasniva na Activating IP Power tehnologiji. Svi uređaji zasnovani na ovom konceptu doprinose uštedi energije, lako se instaliraju, imaju visoke performanse, ali i prihvatljive cene.

RAK Security Systems je zvanični distributer još jedne tajvanske kompanije DIGIEVER koja je vodeća u oblasti IP rešenja za video nadzor. Na taj način u mogućnosti smo da prvi realizujemo futureproof koncepciju otvorenog i visoko integrisanog hardvera kao opcije za snimanje i monitoring maksimalnog kvaliteta, uz razumnu cenu.

Osim inovativnih proizvoda napravljenih tako da odgovore svim izazovima kojima sistemi tehničke zaštite treba da odgovore u savremeno vreme, našim klijentima obezbeđujemo i kvalitetnu uslugu, kompletnu tehničku podršku i konsultacije, dobar marketing, kao i bezbednost, sigurnost i bezbrižnost koje su neprocenjive.

RAK Security, Milutina Milankovića 120E, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

31.08.2016 07:32
Iva Markovic

Izrada idejnih resenja,dizajn i projektovanje sistema tehnicke zastite.Generalni zastupnik tajvanske kompanije za video nadzor Digiever,kompletna tehnicka podrska,sve phvale.Sigurnost im je na prvom mestu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Video nadzor
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rak security systems
 • rak security systems,
 • rak security systems radno vreme,
 • rak security systems kontakt telefon,
 • distribucija profesionalne tehnike,
 • infracrveni reflektori,
 • alarmni sistemi,
 • video nadzor,
 • kontrola pristupa