O nama - VEZIONICA BLACK & WHITE


Usluga izrade veza odličan je način brendiranja i vid promotivnog materijala za kompanije, javne ustanove i ugostiteljske objekte (uniforme, radna odela, majice, košulje, posteljine, stolnjaci, nadstolnjaci, raneri, salvete, kecelje, peškiri, bademantili). Vez se, takođe, koristi za izradu unikatnih poklona za proslave svih vrsta (rođendani, praznici, slave i specijalne prilike).

Naša vezionica opremljena je najsavremenijom Tajima mašinom sa 12 glava. Vršimo uslugu izrade programa za vez i izrade veza na svim vrstama tekstila (iskrojenim i neiskrojenim delovima).

Upotreba kvalitetnih konaca u mašini za vez omogućava visok kvalitet izrađenog veza, normalno održavanje izvezenih artikala, dugotrajnost i izdržljivost veza na veliki broj pranja i peglanja.

Pored vezionice, Black & White D.O.O. bavi se veleprodajom i maloprodajom tekstila i modne metraže. Stalnim uvidom u promene trendova na tekstilnom tržištu, redovnim posetama međunarodnih sajmova tekstila i kontinuiranom saradnjom sa dobavljačima i kupcima, omogućili smo da u našoj veleprodaji i maloprodaji uvek možete naći sezonske materijale, aktuelnih dezena i boja. Pored toga, na našem lageru ima preko 1000 različitih modnih i dekorativnih tkanina, u raznim bojama i dezenima, koje Vam nudimo u kontinuitetu.

Modne tkanine:
Trevira, sve vrste satena, muslin, viskoza, svila, skuba, razne vrste tila, čipke, modni organdin, šljokice, keperi, puplini, žerseji i likre, teksas, pamučni saten sa elastinom, strečevi, štofovi, brokati, modni pliš, velur za kapute, spandeks, skaj, srpsko platno, postava, flizelin itd.

Dekorativne tkanine:
Posteljna platna i damasti za posteljine, kuhinjske krpe na metar, vafl za krpe, vafl za bade mantile, razne vrste kanafasa, buldan, pamučni i poliesterski damasti za stolnjake, damasti za stolnjake sa teflonom, dekorativne tkanine za nameštaj i baštenske garniture, ligenštul platno, mebl štofovi, draperi, dekorativni organdin, taft, razne vrste zavesa, trake za zavese, kićanke, magneti za zavese, olovo za zavese, rolo platno, amerikan, panama za vez (leakril), angin (inlet), industrijska krpa itd.

Gotovi proizvodi:
Gotove posteljine, 3D posteljine, peškiri, bade mantili, prekrivači, ćebad, stolnjaci, nadostolnjaci, raneri, salvete, ukrasne jastučnice, bombona jastuci, kuhinjske krpe, kecelje itd.

Vezionica Black & White nalazi se na sledećoj lokaciji:

Autoput za Novi Sad 81, Zemun
Tel. +381 62 8001336

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08:00-16:00h
subota od 08:00-15:00h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Vezenje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vezionica Black & White
  • vezionica Black and White,
  • vezionica Black and White Zemun,
  • vezionica Black and White radno vreme,
  • Black and White Beograd,
  • Black and White vezionica,
  • vezionica Zemun,
  • Black and White vezionica Zemun