O nama - VETERINARSKA APOTEKA PET HOUSE


Pet House veterinarska apoteka i specijalizovana radnja za kućne ljubimce raspolaže širokim asortimanom visokokvalitetnih proizvoda za pse, mace i druge ljubimce. Zahvaljujući više od 10 godina iskustva u poslu, možemo da ponudimo kompletan veterinarski program, ali i druge proizvode neophodne za negu i ulepšavanje Vaših ljubimaca.

U veterinarskoj apoteci Pet House možete pronaći medicinsku hranu namenjenu za pse i mačke sa posebnim potrebama od svetski poznatih proizvođača Hill’s, Royal Canin, Trovet, Vet Life. Pored toga, nudimo veliki izbor hrane za pse i mačke koja će zadovoljiti dnevne potrebe Vašeg ljubimca.

Specijalno mesto u našoj ponudi zauzimaju proizvodi za preventivnu zaštitu ljubimaca protiv ekto- i endoparazita. Za savršen i negovan izgled ljubimaca u svakom trenutku, u našem pet shopu vlasnike očekuje visokokvalitetna kozmetika za negu i ulepšavanje.

Ako imate bilo kakve nedoumice u vezi ishrane i nege Vašeg ljubimca, tim vrhunskih veterinara koji rade u apoteci Pet House stoji Vam na raspolaganju za sve vrste saveta. Takođe, nudimo veliki izbor opreme i igračaka za kućne ljubimce.

Veterinarska apoteka Pet House određenim danima organizuje promocije sledećih brendova:

  • -Trainer – ponedeljak
  • -Farmina – sreda
  • -Royal Canin – petak

Za kupovine u vrednosti preko 3000 dinara, obezbeđena je dostava na kućnu adresu potpuno BESPLATNO na teritoriji Novog Sada. A svi naši kupci imaju 10% popusta na usluge u našoj ambulanti Family Vet, koja se nalazi 700m peške od objekta.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-20h
nedelja neradna

Veterinarska apoteka Pet House, Novosadskog sajma 48, Novi Sad
Tel: 021/636-13-57
E-mail: pethouse.ns@gmail.com
Facebook: pethouse.novisad

Iskustva i preporuke posetilaca

13.06.2018 09:28
Dušan Sarić

ova firma ima odlicnu ponudu hrane za pse i hrane za macke i lekova za vase kucne ljubimce..pored toga imaju i veterinarsku ambulantu

29.05.2018 04:59
Milan Petkovic

Najbolja vetrinarska apoteka i pet shop u Novom Sadu. imaju krajnje najbogatiju ponudu

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Veterinarske apoteke
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska apoteka Pet house
  • Pet House,
  • Pet House veterinarska apoteka,
  • Pet house Veterinarska apoteka Novi Sad,
  • Veterinarska apoteka u Novom Sadu,
  • Pet house Novi Sad,
  • Veterinarska apoteka Pet house radno vreme