O nama - VETERINARSKA AMBULANTA VORGA VET


Veterinarska ambulanta Vorga Vet nalazi se u Novom Sadu i pruža kompletnu dijagnostiku, lečenje i negu Vašeg ljubimca. Naš tim čine stručni i profesionalni veterinari sa dugogodišnjim iskustvom koji sa mnogo pažnje i ljubavi pristupaju svakoj životinji, bilo da su u pitanju pas, mačka, zec...

Za savršeno zdravlje i lepotu Vašeg ljubimca, ambulanta Vorga Vet na jednom mestu objedinjuje široku paletu usluga iz različitih oblasti veterine. U cilju brze i efikasne pomoći Vašem ljubimcu, u našem radu primenjuju se najsavremenija oprema i materijali.

Veterinarska ambulanta Vorga Vet nudi sledeće usluge:

Ljubaznost, posvećenost i odgovornost našeg osoblja, kao i velika ljubav prema životinjama, učiniće boravak Vašeg ljubimca u veterinarskoj ambulanti Vorga Vet prijatnim iskustvom. Naš tim veterinara trudi se da u najkraćem mogućem roku izvrši pregled životinje i uspostavi dijagnozu, kako bi se što pre otpočelo sa lečenjem.

Takođe, naši veterinari će Vam vrlo rado ponuditi korisne savete o pravilnoj ishrani, nezi i načinu držanja Vašeg kućnog ljubimca. Još jedna usluga koju nudi veterinarska ambulanta Vorga Vet jeste rad na terenu, onda kada niste u mogućnosti da Vašeg ljubimca dovedete do nas.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-13h i 17-20h
subota od 09-13h
nedelja neradna

Posetite Facebook stranicu: Vorga-Vet

Veterinarska ambulanta Vorga Vet, Pasterova 18, Novi Sad

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Veterinarske ambulante
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska ambulanta Vorga Vet
  • Vorga Vet,
  • Vorga Vet Veterinarska ambulanta,
  • Veterinarska ambulanta u Novom Sadu,
  • Vorga Vet Novi Sad,
  • Veterinarska ambulanta Vorga Vet radno vreme