O nama - VETERINARSKA AMBULANTA FAMILY VET


Veterinarska ambulanta Family Vet je porodična ambulanta koju su osnovali bračni par Dobrila i Marko Odalović sa željom da svim vlasnicima ljubimaca pružimo visok standard kako u pristupu, tako i u lečenju pasa, mačaka, ali i drugih vrsta životinja. U prijatnom ambijentu naše ambulante, dočekaće Vas stručni tim doktora veterinarske medicine koji će preuzeti kompletnu brigu o zdravlju Vašeg kućnog ljubimca.

Ono po čemu se Family Vet razlikuje od drugih veterinarskih ambulanti je činjenica da veliku pažnju posvećujemo porodičnim vrednostima i trudimo se da pružimo najviši kvalitet usluge, po pristupačnim cenama. Zato što naši četvoronožni drugari za nas nisu kućni ljubimci, već članovi porodice.

Veterinarska ambulanta Family Vet nudi Vam sledeće usluge:

 • -Dijagnostika
 • -Terapija
 • -Hiruške intervencije
 • -Vakcinacija i dehelmintizacija
 • -Ultrazvučna dijagnostika
 • -Hitne intervencije

Zahvaljujući saradnji sa vodećim hiruškim centrom u Istočnoj Evropi (Veterinarski fakultet u Zagrebu) u našoj ambulanti radimo kako preventivne, tako i terapijske hiruške intervencije. Ukoliko je potrebno kod nas je moguće uraditi specijalistički ultrazvučni pregled na savremenom aparatu 3D kolor dopler. Takođe, uspešno ga koristimo u praćenju trudnoće pasa i mačaka.

Specijalnost veterinarske ambulante Family Vet je dijagnostika i terapija iz oblasti hirurgije za pse i mačke. Sa željom da na siguran i kvalitetan način pomognemo i drugim vrstama životinja, konsultujemo se i sarađujemo i sa drugim kolegama i ambulantama.

Zbog velike ljubavi prema životinjama, u veterinarskoj ambulanti Family Vet svakom pacijentu pristupamo individualno, što nam omogućava da se maksimalno posvetimo Vašem ljubimcu. U okviru naše ambulante nudimo Vam bolničko-pansionsko lečenje koje je besplatno za sve naše klijente i njihove ljubimce.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09h-20h
subota od 09h-13h

Za hitne slučajeve stojimo Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji

Veterinarska ambulanta Family Vet, Lilike Bem 1, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

03.08.2017 12:01
Jana Stankovic

Family Pet je veterinska ordinacija u Novom Sadu koja definitivno zavredjuje posebnu paznju. Pre svega ovo je veterinarska ordinacija u Novom Sadu u kojoj veterinari imaju poprilicno strrljenja za rad sa stranka i narocito psima. Takodje, ova ordinacija je opremljena i sa modernim aparatima.

05.07.2017 01:28
Biljana Brankovic

U Family Vet rade iskljucivo veliki strucnjaci.

16.06.2017 01:19
Mini Me

Definitivno jedina veterinarska ambulanta kojoj verujem. Pozitivni, strpljivi, uvek dostupni. Topla preporuka.

23.05.2017 02:13
Dusan Markovic

Family Vet je ubedljivo najbolja veterinarska ambulanta koja postoji u Novom Sadu. Koliko mi se samo cini, ona je sigurno nesto posebno sto u Novom Sadu treba da se plati.

18.08.2015 09:29
Nikola Maric

Veterinarska ambulanta Family Vet je jedina kojoj poklanjam poverenje kada je zdravlje mog ljubimca u pitanju. Najbolji su ka je u pitanju hirurgija za pse i vakcinacija ljubimaca.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Veterinarske ambulante
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska ambulanta Family Vet
 • Veterinarska ambulanta Family Vet,
 • Veterinarska ambulanta Family Vet radno vreme,
 • Veterinarska ambulanta Family Vet kontakt telefon,
 • hirurgija za pse,
 • hirurgija za mačke,
 • hirurške intervencije,
 • vakcinacija ljubimaca