Veterinarska ambulanta Darvin

  • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - VETERINARSKA AMBULANTA DARVIN


Veterinarska ambulanta Darvin nalazi se u ulici Bate Brkića, broj 32, u Novom Sadu. Osnovna delatnost ordinacije je lečenje i preventiva oboljenja svih vrsta kućnih ljubimaca. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i ljubavi prema životinjama, osvojili smo poverenje naših klijenata i kolega. Ono što ističemo kao naš cilj je individualni pristup svakom pacijentu, otvorena komunikacija sa vlasnikom i dovoljno vremena i želje da se posvetimo Vašem ljubimcu i svim problemima koji se postavljaju pred nas.

Pored uobičajenih veterinarskih usluga i saveta, ambulanta Darvin se od ostalih izdvaja po sledećem:

  • -hitne intervencije
  • -veliko iskustvo u radu sa egzotičnim životinjama
  • -izlazak na teren ili prevoz Vaših ljubimaca do ordinacije
  • -kupanje i medicinsko šišanje ljubimaca


Veterinarska ambulanta Darvin je specijalizovana za pregled egzotičnih životinja i po tome se razlikujemo od ostalih ordinacija. Posedujemo veliko iskustvo u lečenju kunića, glodara, ptica i gmizavaca, o čemu svedoče i mnoge naše kolege, koji šalju takve pacijente kod nas.

Ukoliko Vam je potrebna naša usluga, a niste u mogućnosti da Vašeg ljubimca prebacite do naše ordinacije, nudimo Vam uslugu izlaska na teren, ali i transport Vaših ljubimaca do i od veterinara. Takođe, nudimo Vam sve vrste hitnih intervencija.

Za lep i negovan izgled Vašeg ljubimca neophodno je redovno održavanje njegove higijene. Naša ordinacija nudi Vam usluge kupanja i medicinskog šišanja Vaših ljubimaca, kako bi oni bili što zadovoljniji i srećniji.

Ponosni smo na humanitarni rad i saradnju sa organizacijama i pojednicima koji se bave zaštitom i zbrinjavanjem kako napuštenih pasa i mačaka, tako i mnogih divljih životinja, gde dajemo svoj doprinos koliko je to moguće.

Konstantno učimo, ulažemo u edukaciju i trudimo se da učestvujemo na svim kongresima i seminarima u zemlji i inostranstvu, kako bismo išli u korak sa savremenom svetskom veterinom. Imamo odličnu saradnju sa specijalistima iz raznih oblasti sa kojima se konsultujemo ako se ukaže potreba.

Radno vreme veterinarske ambulante Darvin:
Ponedeljak – Petak od 08h-13h i 17h-20h
Subota od 09h-13h
Nedelja od 09h-11h

Sve dodatne informacije o našim uslugama, možete dobiti na telefone:
Tel: 021/ 403 422
Mob: 069/ 120 99 75

Možete nas pratiti i putem Facebook-a: https://www.facebook.com/DarvinVeterinarskaordinacija

Veterinarska ambulanta Darvin, Bate Brkića 32, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

03.08.2017 12:16
Jana Stankovic
Darvin je veterinarska ambulanta u Novom Sadu u koju kada udjete, imacete osecaj kao da ste usli u neku apoteku. Sve izgleda nekako cisto i sterilo. Pri tome, ovo je veterinarska ambulanta koja je u svako doba veoma dobro snabdevena sa razlicitim preparatima za skore sve moguce vrste domacih zivotinja.
05.07.2017 01:29
Dusan Markovic
Ukoliko se za Darvina odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
23.05.2017 02:15
Marko Petrovic
Skoro sam bas svoju macu vodila u veterinarsku ambulantu Darvin u Novom Sadu i generalno sam zadovoljna uslugom. Onaj momak sot radi je sve uradi kako treba ali sma ipak ocekivala da me malo bolje uputi u problematiku.
12.08.2015 11:23
Jelena Roncevic
Veterinarska ambulanta Darvin iz Novog Sada je spasila život mog ljubimca koga je ujeo zaraženi krpelj. Neizmerno sam zahvalna
17.07.2015 03:44
Sinisa Milic
Ljubazno i efikasno osoblje. Pristupačne cene! Preporuka!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Veterinarske ambulante
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska ambulanta Darvin
  • Veterinarska ambulanta Darvin,
  • Veterinarska ambulanta Darvin Novi Sad,
  • Veterinarska ambulanta Darvin iz Novog Sada,
  • Medicinsko šišanje ljubimaca Novi Sad