Veterinarska ambulanta Vidikovac

  • 8
5.00 | 7 ocena

O nama - Veterinarska ambulanta Vidikovac


Osnovana je 20.10.1992 godine . Jedna je od prvih veterinarskih ambulanti za kućne ljubimce u Beogradu.
Otvaranjem ambulante pokušali smo da pružimo vlasnicima mogućnost potpune zdravstvene zaštite kućnih ljubimaca .Stalninim stručnim usavršavanjem zaposlenih i nabavkom opreme za specijalističke preglede i intervencije pokušavamo da pratimo trendove u veterinarskoj medicini.
Možemo da budemo ponosni da smo stručnom edukacijom kolega uspeli da ih osposobimo da samostalno otvore sopstvene ambulante.

Redovnim praćenjem i veterinarskim pregledima možemo pomoći da se bolest kod Vaših životinja na početku otkrije .Ako Vaš ljubimac ima određene medicinske probleme tokom pregleda veterinar će uzeti anamnezu od vlasnika , izvršiti detaljan klinički pregled da bi utvrdio stanje svih organskih sistema , preporučio biohemiju,hematologiju, pregled fecesa i urina.

Važno je da vlasnici od početka budu upoznati o preventivi koju treba da sprovode na kućnim ljubimcima .Redovna vakcinacija ima ogroman značaj u preventivi teških zaraznih bolesti koje mogu imati fatalan ishod .Kod pasa radimo vakcinaciju protiv besnila ,i zaraznih bolesti ( štenećak, hepatitis , mačija kuga , korona , leptospiroza , zarazni kašalj ). Kod mačaka protiv besnila , i zaraznih bolesti (panleukopenija , FIV , leukemije mačaka , mačiji grip ). VAŽNO !!! Mnogo je lakše i bolje vakcinisati i zaštititi životinju jer je lečenje dugotrajno , neizvesno i skupo.
Važan deo preventive je i redovno čišćenje od ekto i endo parazita. Sve napred navedene usluge mogu se dobiti u našoj ambulanti.

U našoj ambulanti se svakodnevno vrše i sve vrste opštih specijalističkih intervencija . Vršimo operacije koje se u veterinarskoj praksi smatraju kao rutinske, kao što su : sterilizacije, carski rezovi ,kastracije, kile…Takođe i specijalizovane hiruške zahvate kao što su operacije odstranjivanje složenih tumora,gastrične torzije,odstranjivanje stranih tela iz jednjaka,želuca, creva,urgentna hirurgija ,estetski hiruški zahvati itd.
Naš veterinar će vam , kao deo pripreme za operaciju , objasniti celokupnu proceduru kroz koju će proći Vaš ljubimac i kakve moguće rizike možemo da očekujemo u toku same itervencije i posle nje.

U ambulanti radimo oftalmološke preglede i hirurgiju , kao i sve vrste stomatoloških intervencija.

Intervencije iz oblasti porodiljstva su česte u našoj praksi
(ginekološki pregledi,hormonski profile, veštačko osemenjavanje, spermogram, praćenje trudnoće, akuširanje i sve vrste hiruških intervencija pri porođaju ).

Kompletna dermatološka dijagnostika se sprovodi u ambulanti , jer se kožne bolesti često sreću u maloj praksi.Neke od njih mogu se preneti na ljude ( zoonoze ) , neke od njih mogu da budu uporne, a neke čak fatalne za vaše ljubimce . Zbog toga je vrlo važno prepoznati ih i lečiti na odgovarajući način.

Savet veterinara možete dobiti kako u ambulanti, tako i na dežurni telefon. Radi što efikasnije organizacije preporučujemo da kad je god moguće zakažete pregled Vašeg ljubimca . Takođe ukoliko je potrebno naši veterinari izlaze na teren.

Radno vreme:

Radnim danima: 9 - 13h i od 16 - 19h

Subotom: 9 - 13h

Nedelja: neradni dan

Iskustva i komentari posetilaca

08.06.2019 03:04
Snezana Milosavljevic
Veterinarske ambulante su veoma važne zato što želimo samo najbolje za svoje četvoronožne prijatelje, a ja bih otišla u Veterinarsku ambulantu Vidikovac, čak i da ne živim na Vidikovcu! Zaista vam iskreno kažem, usluga je tako dobra, veterinari su toliko ljubazni i baš se vidi da vole životinje... Stoga, ovim putem preporučujem njihove usluge svima... I da ne zaboravim, cene su jako prihvatljive!
02.04.2014 08:44
ana milovanovic
Imam stence sarplaninca stare 25 dana,nisam uspela da nanjem soltrex,pa su mi dali vermox a sve je na grckom pa bih vas zamolila koju dozu da dam stencima.....hvala unapred...pozzz
11.02.2014 11:28
Radmila
Imala sam potrebu da vam se zahvalim.Jos uvek sam pod utiskom,posto smo mog ljubimca uspavali.Nekako sam imala lose iskustvo sa veterinarima,a samim tim i nepoverenje.Vi ste prvi koji su imali razumevanje za mene a i za psa.Ovim putem zelim da se zahvalim od srca.Svakako cemo se vidjati na pregledima mog drugog ljubimca.Hvala! S postovanjem Radmila
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Veterinarske ambulante
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska ambulanta Vidikovac
  • veterinarska ambulanta vidikovac,
  • klinicki pregled zivotinja,
  • veterinari beograd,
  • pitanja i saveti veterinara,
  • dolazak veterinara na adresu