VETERINARSKA AMBULANTA CIRKOVIC


Privatna veterinarska ambulanta "Ćirković" smeštena je u Gornjogradskoj ulici broj 7m, u naselju Save Kovačevića u Zemunu. Postojimo i radimo od 2000. godine, kao ambulanta za pružanje zdravstvene zaštite Vašim kućnim ljubimcima. Široka paleta naših usluga, naš je način da Vam omogućimo da imate zdravog, jakog i veselog ljubimca. Naš stručni tim nastoji da svojim radom, velikom ljubaznošću i razumevanjem potreba Vaših ljubimaca, opravda poverenje koje ste nam ukazali.

Od osnivanja naše ambulante, posvećujemo se prvenstveno preventivnoj nezi kućnih ljubimaca kao i dijagnostici i lečenju različitih oboljenja. Uspostavljanje stabilnog zdravstvenog stanja Vašeg kućnog ljubimca, ono je čemu težimo. Pored zdravstvene nege i lečenja kućnih ljubimaca, daćemo Vam i stručne savete kako da Vaše verne prijatelje sačuvate od različitih bolesti i omogućite im da budu zdravi, snažni i zadovoljni.

U veoma prijatnom ambijentu naše veterinarske ambulante "Ćirković" Vas i Vaše kućne ljubimce dočekaće naš tim stručnih veterinara koji će uz pomoć savremene dijagnostičke opreme izvršiti pregled životinja, uspostaviti dijagnozu i prepisati potrebnu terapiju. Više od 3000 stalnih pacijenata o kojima se brinemo, naša su najbolja preporuka i garancija kvaliteta naših usluga.

Vašim kućnim ljubimcima pružamo usluge kao što su:

 • - patronažna služba
 • - internistički pregledi životinja
 • - rengenska dijagnostika
 • - laboratorijske analize
 • - hirurške intervencije
 • - lečenje kožnih bolesti
 • - vakcinacije
 • - sve vrste vakcina za kućne ljubimce
 • - obeležavanje životinja mikro čipom
 • - terapije akutnih i hroničnih trovanja

Ukoliko Vašeg ljubimca blagovremeno dovedete na pregled, možete efikasno izbeći veće zdravstvene problema. Takođe možemo da Vam ponudimo medicinsku i terapijsku hranu za životinje, poznatih svetskih proizvođača HILL'S i VIRBAC, kao i sredstva sa prevenciju buva, krpelja, sredstva za higijenu kućnih ljubimaca, vitamine i minerale.

Radno vreme:
- radnim danima od 09 - 19h
- subotom od 10 - 13h
- nedeljom do 10 - 11h

Naša dežurna služba za hitne intervencije na raspolaganju Vam je od 00 - 24h.

Rendgenska dijagnostika kućnih ljubimaca.
Obeležavanje životinja mikro čipom.
Sve vrste vakcinacija za kućne ljubimce.
Internistički pregledi životinja.

Privatna veterinarska ambulanta "Ćirković" Zemun.

Iskustva i preporuke posetilaca

16.12.2020 04:26
Neregistrovan korisnik

Kvalitetnu usluge

17.08.2020 21:03
Neregistrovan korisnik

Sve preporuke! Predivni ljudi, strucni pre svega. Prezadovaljni smo sa njima. Vole zivotinje i posao koji obavljaju hvala im na svemu i hvala bogu da u danasnje vreme postoje tako dobri ljudi koji znaju sta rade!

08.06.2019 02:59
Mirjana Vukovic

Ja volim pse, i imam pudlu. Ona ima već 16 godina, tako da su mi često potrebni saveti veterinara. Pošto je volim najviše na svetu, pažljivo sam birala veterinarske ambulante i odlučila se za Veterinarsku ambulantu Cirkovic. Osoblje je stručno, ljubazno i zaista vole životinje, za njih to što rade nije samo posao. To je bio glavni razlog zbog koga sam se opredelila za njih i svima ih rado preporučujem!

22.06.2016 11:05
Andrija Atanaskovic

Vasim kucnim ljubimcima pruzaju se usluge kao sto su patronazna sluzba,internisticki pregledi zivotinja,rengenska dijagnostika,laboratorijske analize.

18.07.2011 04:15
borivoje

koliko naplacujete Internisticki pregledi zivotinja

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Veterinarske ambulante
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska ambulanta Cirkovic
 • Internisticki pregledi zivotinja,
 • rengenska dijagnostika kucnih ljubimaca,
 • sve vrste vakcina za kucne ljubimce,
 • obelezavanje zivotinja mikro cipom,
 • Veterinarska ambulanta Cirkovic radno vreme