Supervet plus veterinarska ambulanta

4.5 | 11 ocena
Ulica: Knez Mihajlova 22
Grad: Šabac
Supervet plus veterinarska ambulanta
Mobilni: 063/

O nama

SUPERVET PLUS VETERINARSKA AMBULANTA

Veterinarska ambulanta Supervet plus svim vlasnicima kućnih ljubimaca u Šapcu na jednom mestu nudi sve što je potrebno da njihov pas ili mačka budu zdravi, negovani i zadovoljni. Bilo da su Vam potrebne veterinarske usluge, hrana za Vašeg ljubimca, šišanje i ulepšavanje pasa i mačaka, rado Vas očekujemo.

Supervet plus je veterinarska ambulanta za male životinje koja poseduje 30 godina dugu porodičnu tradiciju. Pored iskustva i stručnosti našeg kadra, moderno opremljen prostor koji ispunjava najviše standarde i upotreba savremene opreme, garantuju najbolju moguću negu za Vašeg ljubimca.

Veterinarska ambulanta Supervet plus nudi sledeće usluge:

Kako bi Vaš ljubimac uvek bio savršenog zdravlja, ambulanta Supervet plus pruža kompletan veterinarski pregled od strane iskusnog veterinara. Preciznom dijagnostikom lako će utvrditi zdravstveni problem koji muči Vašeg ljubimca i vrlo efikasno pristupiti rešavanju istog kroz neophodnu terapiju i stručne savete. Za sve hitne intervencije, tu je naš dežurni veterinar.

Bilo da je u pitanju mlada ili odrasla životinja, redovna vakcinacija je od presudnog značaja u preventivi zaraznih bolesti koje mogu da imaju fatalan ishod. Ambulanta Supervet plus nudi godišnju vakcinaciju pasa i mačaka, kao i kompletan klinički pregled koji omogućava da se otkriju potencijalni zdravstveni problemi. Takođe, obavljamo sve vrste hiruških intervencija, kastraciju pasa i mačaka.

Veterinarska ambulanta Supervet plus je jedina u Šapcu koja nudi dolazak na Vašu kućnu adresu i pregled životinje na licu mesta. Za sve nove korisnike usluga naše veterinarske ambulante, prvi pregled životinje je BESPLATAN.

Obezbedite samo najbolje za Vašeg ljubimca – Supervet plus veterinarska ambulanta!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 09-15h
nedelja ne radimo

Supervet plus veterinarska ambulanta, Knez Mihailova 22, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  15.08.2020 13:22

  Nisam bila ali sam zvala doktora koji je jako fin i dobar i objasnio mi je sve što me zanimalo oko mog kućnog ljubimca preporučujem svakom da ode i nazove ovog doktora ili ovu ambulantu da ode sigurno si neće pokajati jer svi ostali mnogo traže a malo daju verujte ovo je ocena ne broj pet nego daj mi broj 10 plus ako možeš 100 onda

  Firme u blizini

  Sirius veterinarska stanica, Stojana Novakovića 17, lok. 2, Šabac
  Veterinarska ambulanta Krstić, Norveška 6, Šabac
  Veterinarska stanica Šabac, Vojvode Putnika 52, Šabac
  Vet Park veterinarska ambulanta, Kralja Milana 44, lok 7c, Šabac