Dodaj firmu

Krstić veterinarska ambulanta

Jedan od najstarijih veterinarskih ambulanti u Šapcu, sa tradicijom postojanja preko 12 godina nudi svojim korisnicima kompletnu zdavstvenu zaštitu kada su kućni ljubimci u pitanju.
Pročitaj više

Norveška 6
Šabac

Veterinarska stanica Šabac

Veterinarska stanica Šabac poseduje nekoliko decenija dugu tradiciju lečenja pasa, mačaka, zečeva i drugih velikih životinja. Pored 18 veterinarskih ambulanti, u sastavu naše stanice nalaze se četiri diskonta stočne hrane i dva pet shopa. Takođe, nudimo usluge i na terenu.
Pročitaj više

Vojvode Putnika 52
Šabac

Supervet plus veterinarska ambulanta

Bilo da su potrebne veterinarske usluge, šišanje pasa ili hrana za Vašeg ljubimca, Supervet plus je prava adresa za Vas. Pored pregleda pasa i mačaka u ambulanti od strane iskusnog veterinara, jedini u Šapcu vršimo dolazak na kućnu adresu.
Pročitaj više

Oslobođenja 10
Šabac

Vet Park veterinarska ambulanta

Vet Park veterinarska ambulanta nalazi se u Šapcu. Nudi sve najvažnije veterinarske usluge iz preventivne veterine, hirurške intervencije, dijagnostiku i hitnu službu koja dežura 24 sata dnevno
Pročitaj više

Kralja Milana 44, lok 7c
Šabac

Sirius veterinarska stanica

Veterinarska ambulanta Sirius brine o zdravlju Vaših kućnih ljubimaca. U našoj veterinarskoj ambulanti pružamo sledeće vrste usluga, za vaše ljubimce: vakcijancije, preventivnu dijagnostiku, savetovanje u vezi ishrane i zdravlja, internistički pregledi, ultrazvučni pregledi, dermatološki pregledi, labaratorijske analize, kao i sve ostale usluge za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Stojana Novakovića 17, lok. 2
Šabac

Veterinar veterinarska apoteka

Bavimo se prodajom hrane i lekova specijalno napravljenih za razne vrste životnja, pse, mačke, ribice i ostale. U ponudi imamo i razne igračke, opremu i kozmetiku. Naše stručno osoblje Vam je uvek na raspolaganju za savete koji su Vam potrebni. Pozovite nas putem navedenih telefona za dodatne informacije ili nas posetite na adresi Masarikova 76 u Šapcu.
Pročitaj više

Masarikova 76
Šabac

Vetcoop veterinarska apoteka

U našoj veterinarskoj apoteci možete pronaći prepearate i medikamente za preventivu i lečenje Vaših ljubimaca. U okviru apoteke posedujemo i pet shop, gde možete kupiti novog ljubimca. Posetite nas na adresi Masarikova 71 u Šapcu, ili nas pozovite telefonom.
Pročitaj više

Masarikova 71
Šabac

Evro-lek veterinarska stanica i apoteka

Evro-lek je veterinarska stanica koja poseduje dugogodišnje iskustvo u svojoj struci. Proširili smo delatnost i na veterinarske apoteke i proizvodnju veterinarskih medikamenata. Uverite se u kvalitet usluge koji posedujemo i posetite nas na adrsi Kralja Milutina 4 u Šapcu i li nas kontaktirajte telefonima.
Pročitaj više

Kralja Milutina 4
Šabac
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
01.05.2023 11:45

Vrlo empaticni i kompetentni...hvala na svemu!!!
Pozdrav iz Nemacke

Neregistrovan korisnik
29.12.2022 16:50

Radite li operacije

Neregistrovan korisnik
10.08.2022 15:05

Legende su i pravi profesionalci.

Neregistrovan korisnik
14.11.2021 01:49

Izuzetno profesionalni, prijatni, sve pohvale za sjajan tim

Neregistrovan korisnik
15.08.2020 13:22

Nisam bila ali sam zvala doktora koji je jako fin i dobar i objasnio mi je sve što me zanimalo oko mog kućnog ljubimca preporučujem svakom da ode i nazove ovog doktora ili ovu ambulantu da ode sigurno si neće pokajati jer svi ostali mnogo traže a malo daju verujte ovo je ocena ne broj pet nego daj mi broj 10 plus ako možeš 100 onda

Zarko Manic
22.02.2017 11:18

Pravi profesionalci,nema sta.U veoma prijatnom ambijentu ove veterinarske ambulante, docekace vas njihovo ljubazno osoblje,koje ce se pobrinuti da vas ljubimac u najkracem vremenskom periodu dobije odgovarajući vid tretmana i nege.

Iva Markovic
22.02.2017 11:16

Sigurna dijagnostika,efikasna terapija,hirurske intervencije,stomatoloski pregledi i intervencije,dermatoloski pregledi.Veoma profesionalno i povoljno.Ovde mozete dobiti razne savete kada je nega vaseg ljubimca u pitanju.

Marija Andrić
08.09.2015 10:22

Koliko kosta vakcinacija macaka i na koliko se radi revakcinacija?

Sanja Vasic
25.08.2015 10:13

Najbolja veterinarska ambulanta u Šapcu. Sve pohvale za veterinarsku ambulantu Krstić!!!

Marija Nišić
04.08.2015 01:18

Veterinarska ambulanta Krstić je učinila dosta za zdravlje mog ljubimca. Hvala i pozdrav

Vesna
02.08.2014 12:31

Koja je cena za vakcinaciju pasa?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane