Kontakt podaci za vašu firmu

Veslacki klub Graficar

  • 2
5.0 | 3 ocena
Prvi i najstariji veslački klub osnovan još u Kraljevini Srbije 1905 g. Veslački klub Grafičar vodi nas najuspešniji dvostruki olimpijac prof Lazo Pivac....
Pročitaj više
Ada Ciganlija 7
Čukarica,Beograd

Veslacki klub Partizan

  • 1
5.0 | 3 ocena
Veslanje je sport na otvorenom koji omogućava da uživate u sportovima na vodi. U prelepoj prirodi, veslački klub Partizan Vam pruža užitak u ovom sportu....
Pročitaj više
Ada Ciganlija 1
Čukarica,Beograd

Stand up paddle Beograd

  • 1
0.0 | 0 ocena
Jedan od najnovijih sportova na vodi, Stand up paddle sada je dostupan i u Srbiji posredstvom Belgrade SUP cluba. Svoju ogromnu popularnost SUP sport je stekao zbog velike sigurnosti, lakoće praktikovanja i izvanrednog uticaja na zdravlje ...
Pročitaj više
Ada Ciganlija bb
Čukarica,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.05.2017 07:51
Iva Markovic
Posle visecasovnog sedenja u skolskim klupama rekreacija na reci idealan je nacin da vase dete zdravo raste.Veslacki klub Partizan poziva sve mlade ljude starosti izmedju jedanaest i petnaest godina koji zele da treniraju veslanje da im se pridruze i postanu deo uspesne sportske familije.
06.05.2017 07:48
Maja Matic
Skola veslanja u Beogradu na Adi vk Graficar prvenstveno zeli da omoguci deci i mladima da se druze,saradjuju,pomazu jedni drugima,razviju sportsko ponasanje,sire svoje vidike,teze visokim ciljevima i iste ostvaruju.
11.03.2017 06:17
Sanja Kekic
Treninzi i upis novih clanova u skolu veslanja odrzavaju se ponedeljkom,sredom,subotom i nedeljom.Najvise obracaju paznju na rad sam mladjim kategorijama.Treneri profesionalci i najbolji uslovi za rad u zemlji.
11.03.2017 06:13
Borislav Milic
Dugogodisnja skola veslanja u svom predanom i kontunuiranom radu uspela da okupi veliki broj ljubitelja veslanja.Namerno kazem ljubitelja jer je nivo i sposobnost nebitna,vazno je uzivanje i postovanje reke.
13.07.2016 10:53
Ana Milosavljevic
Ovo je definitivno najpoznatija skola veslanja kod nas.Moj klinac je redovono pohadja i vidim po njemu da se super provodi a i vredno trenira.Uslovi su super a i stalno je u prirodi i na vazduhu.
13.07.2016 10:46
Andrija Atanaskovic
U najlepsem delu Beograda uzivajte u prirodi uz rekreativno veslanje.Veslacki klub Graficar postoji vec vise od pedeset godina.Stvarno je pravo uzivanje.Rekreativno veslam sa svojim prijateljima i super je osecaj.
31.05.2016 09:53
Maja Matic
Ovo je najtrofejniji veslacki klub u zemlji i kao takav okuplja veliki broj polaznika i takmicara u svim starosnim kategorijama.Veslanje je veoma zdrav i dinamican sport i unapredjuje mnoge fizicke i karakterne osobine kroz treninge,postovanje i savladjivanje prirode.
31.05.2016 09:39
Kristina Milosevic
Ovo je najstariji veslacki klub u gradu sa neverovatnom tradicijom.Osim takmicarskih kategorija i skole veslanja za najmladje ovde se mozete i rekreativno baviti veslanjem.Za sve ljubitelje reke i veslanja pravo mesto.
04.04.2015 01:35
Milos Jovanovic
Zainteresovan sam za veslanje u Beogradu, tacnije za rekreativno veslanje. Koji su vam termini i cene?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Veslački klubovi