ROLOTREND - tende, roletne, rolo resetke

  • 11
4.92 | 12 ocena

ROLOTREND - tende, roletne, rolo rešetke


RoloTrend je samostalna zanatska radnja iz Šapca sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i ugradnji sistema i opreme za zaštitu od kiše, sunca, spoljnih pogleda i provalnika.
Montaža proizvoda je moguća u skoro svim tipovima objekata, kao npr. porodične kuće, kuće u nizu, višespratnice, poslovni objekti, lokali, garaže, hale, institucije, komercijalna zdanja...
Možemo da se pohvalimo tačnošću i efikasnošću, poštujemo rokove isporuke i ugradnje naših proizvoda. U vrlo kratkom roku ugrađujemo naše proizvode, vodeći računa o pedantnosti. Cene naših proizvoda su pristupačne, iz želje da se udovolji širem krugu klijenata.
Naši proizvodi se odlikuju izuzetnim kvalitetom materijala i daju kompletnu vrednost vašem domu: materijali za naše proizvode su uvozni, iz Italije i Nemačke. Impregnirano platno za tende se nabavlja od renomirane italijanske firme “Para“ iz Milana, dok su materijali za roletne uvoz iz Nemačke, od proizvođača “Roma“.

Proizvodi zbog kojih postajemo prepoznatljivi na tržištu:
- rolo i segmentna garažna vrata
- rolo rešetke
- solomatic žaluzine
- roletne
- tende
- harmonika vrata
- komarnici
- trakaste zavese
- rimske zavese
- venecijaneri
- rolo zavese
- plise

ROLO GARAŽNA VRATA
Rolo garažna vrata su najsigurniji vid zaštite garaža, izloga, lokala ili poslovnog prostora. Izrađena su od plastificiranog aluminijuma i kvalitetne lamele, punjene poliuretanom, širine 77mm. Pogon rolo garažnih vrata može biti ručni (kurbla) ili električni.

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA
Segmentna garažna vrata su izrađena od specijalnih sendvič panela debljine 40 mm, sa termoizolacijom. Paneli su međusobno povezani točkićima koji omogućavaju da se vrata kreću lako i bez buke. Svaka vrata se mogu pokrenuti ručno i to veoma lako uz pomoć kompjuterski balansirane torzione opruge, a preporuka je daljinsko upravljanje.

ROLO REŠETKE
Rolo rešetke su proizvedene od hladno vučene čelične žice, prečnika 8mm, koja se plastificira u boji po izboru. Najčešću primenu nalazi kao zaštitna mreža na objektima, uglavnom lokalima i prodavnicama, kod kojih je, osim bezbednosti, značajno da se kroz mrežu i izlog vidi unutrašnjost lokala.

SOLOMATIC ŽALUZINE
Solomatic žaluzina predstavlja savremeni oblik zaštite od sunca koji se montira sa spoljašnje strane stolarije. Prednost ovakvog sistema je jednostavno rukovanje, a izuzetna elegantnost proizvoda omogućava da se uklopi u skoro sve eksterijere, naročito u one modernije gde dominiraju staklo i aluminijum.

ROLETNE
Roletne su izrađene od najkvalitetnijih materijala i konstruisane su prema najvišim standardima koji, pored dugotrajnosti, garantuju i funkcionalnost u termo i zvučnoj izolaciji. U ponudi je više boja, koje se mogu uklapati (u zavisnosti od boje stolarije) sa bojom fasade ili enterijerom. Proizvod je nečujan – prenos se vrši preko lagera. Kod aluminijumskih roletni, lamelice su punjene poliuretanom. Mogu biti spoljašnje ili unutrašnje roletne, kod kojih je moguće ugraditi elektromotor sa daljinskom komandom.

TENDE
Tende služe kao zaštita od sunca, kiše, prejake svetlosti i naravno ulepšavaju dom, terasu, ulaz ili poslovni prostor. Izrađuje se od plastificiranih aluminijumskih profila i visokokvalitetnog inpregniranog platna, koje proizvodi italijanska firma „Para“. U ponudi je 20 vrsta tendi i preko 50 boja i dezena. Pogon tende je ručni (kurbla) ili električni.

HARMONIKA VRATA
Harmonika vrata služe za pregrađivanje prostora u stanu, lokalu ili kancelariji. Mogu biti jednodelna ili dvodelna, a izrađena su od PVC-a u velikom izboru boja i dezena.

KOMARNICI
Rolo komarnici onemogućavaju ulazak komaraca i drugih insekata u dom ili poslovni prostor. Izrađeni su od aluminijuma, pa im je rok upotrebe neograničen. Mreža je izrađena od nezapaljivog i kvalitetnog fiberglas materijala, koji se ne deformiše na suncu.

TRAKASTE ZAVESE
Trakaste zavese, pored svoje namene da žaštite od svetlosi i očuvaju privatnost, efektno deluju u prostorijama svih vrsta i namena (dnevne i spavaće sobe, kancelarije i drugi poslovni prostor). Izrađuju se u širinama od 127 i 89mm. Trakaste zavese mogu biti pletene ili aluminijumske, a u ponudi je veliki izbor boja i dezena. Prednost kod ovih zavesa je što mogu da se ugrađuju i na kose prozore.

RIMSKE ZAVESE

Rimske zavese su po stilu i estetici najpopularnija vrsta zavese i savršeno se uklapaju u svaki enterijer. Dostupne su u širokoj paleti boja i materijala. Postoje dva sistema pogona: sa lančićem ili kanapom (kočnicom).

VENECIJANERI
Venecijaneri predstavljaju kvalitetnu zaštitu od sunčeve svetlosti i neželjenih pogleda. Izrađeni su od aluminijuma, pa im je rok trajanja neograničen. Venecijaneri se proizvode po meri, a u ponudi je veliki izbor boja i vrsta (jednobojni, peskirani, šareni i perforirani-rupičasti).

ROLO ZAVESE
Rolo zavese su atraktivno i moderno rešenje, idealan spoj estetskog i funkcionalnog, koje će i u stanovima onih najprobirljivijih naći svoje mesto. Postoje poluprovidna i potpuno neprovidna platna, a upravljanje je jednostavno pomoću mehanizma sa oprugom, lančićem ili elektromotorom.

PLISE
Plise zavese imaju sličan mehanizam kao i venecijaneri, s tom razlikom što umesto aluminijumskih lamela imaju plisirano platno. Plise zavese su lagane i jednostavne za rukovanje. Na izgled su veoma dekorativne, uklapaju se u sve enterijere, a idealno su rešenje za delimično zamračenje stanova ili poslovnih prostorija.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.02.2017 05:47
Ana Milosavljevic

Njihovi proizvodi se odlikuju izuzetnim kvalitetom materijala i daju kompletnu vrednost vasem domu.Materijali za njihove proizvode su uvozni,iz Italije i Nemacke.Impregnirano platno za tende se nabavlja od renomirane italijanske firme Para iz Milana.

18.08.2015 02:25
Jovana Djordjevic

Da li izrađujete spoljne žaluzine?

20.07.2015 01:15
Andrija Zivkovic

Svima koji traze kvalitet i prihvatljive cene preporucujem bas ovu firmu.Nemam zamerki-za svaku pohvalu!

06.07.2014 10:04
Dusan Krsmanovic

Potrebna mi je trakasta zavesa velicine 2m,25cm x 2m,25cm . 8 komarnika za standardne rozore. Koliko sve to kosta sa ugradnjom. Nalazim se u Jarku 20km od Sapca. Za koliko vremena mozrte to da uradite ? Pozdrav

24.10.2013 08:31
Zoran

Molim Vas da mi pošaljete ponudu za segmentna garažna vrata (bela) sa elektromotorom za otvor 3m širine x 2,5 m visine. Unapred se zahvaljujem Zoran Jovičić Indjija 064/244-9081

14.08.2013 05:40
doo NDB Novi Sad

doo NDB iz Novog Sada osvojila je proizvodnju KUGLICNI LEZAJ tip. 28/12 za ugradnju u ROLETE. Lezaj je visokog kvalteta ispitan na desetogodisnju upotrebu i ekstremne temperature. Svojim kvalitetom i dizajnom premasuje postojece na trzistu (kineske ). Nudimo Vam korektnu saradnju i pouzdan garantovani kvalitet. Na raspolaganju smo za dodatne informacije. S postovanjem !

27.10.2012 10:34
jovica

interesuje me cene za garazna vrata (rolo,segmentna) na daljinsko otvaranje. sirina 3m, visina2m loznica

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Venecijaneri, tende i roletne
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ROLOTREND - tende, roletne, rolo resetke
  • tende sabac,
  • roletne sabac,
  • garazna vrata sabac,
  • rolo resetke sabac,
  • venecijaneri sabac,
  • spoljne žaluzine,
  • Spoljne žaluzine Šabac,
  • Spoljne žaluzine prodaja i proizvodnja