Tesla plast komarnici i roletne NS

  • 1
5.0 | 1 ocena

Sva prateća PVC oprema dostupna Vam je na području Novog Sada i okoline, kao i u gradskoj zoni Beograda, a po dogovoru šaljemo brzom poštom na teritoriji cele zemlje....
Pročitaj više

Petra Drapšina 73
Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

02.05.2018 12:50
Ivan Zaric

Cuo sam da su u prodavnici Vizuel art iz Novog Sada, vazili popusti na odredjene proizvode i do 20% do kraja Aprila.Posebno su me zanimale zebra zavese koje sprečavaju blještavilost Sunca, smanjuju toplotu ,dekorativne su i lake za odrzavanje.Ikoristio sam popust..Ljubazno osoble mi je montiralo zavese ,tako da je moje bilo samo da odaberem ,a za sve drugo su se oni pobrinuli..Sve pohvale za profesionalnost i kvalitet

27.07.2017 08:39
Jana Stankovic

Sve dok ne postite radnju Vizuel Art nikada necete moci da shvatite sta je to sto je vama zaista potrebno. Ponuda u ovoj radnji je veoma velika i sve sto trazite u globalu mozete da dobijete po veoma povoljnim cenama. Mada, meni licno nisu ni toliko cene bitne koliko je vazno samo se sve poklopi sa savetima prodavaca i prijatelja.

06.07.2017 11:42
Biljana Brankovic

Koliko mi se samo cini, ovo je nesto sto pre ili kasnije u svakom slucaju treba da dodje do izrazaja, samo to i nista vise od toga.

24.05.2017 02:19
Dusan Markovic

Sto se mene licno tice Vizule Art je jedno od najboljih mesta koje postoji u Novom Sadu. Nista tu mene ne moze da iznenadi kada pogeldato samo kakav kvalitet je to u pitanju.

22.05.2017 08:13
Marta Dencevic

Ubedljivo venecijanere i tende najboljeg kvlaiteta mozete da pronadjete u firmi Vizul Art. Koliko mi se samo cini, ona se nalazi u Novom Sadu i zaista je odlicnog kvaliteta.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Venecijaneri, tende i roletne