O nama - KIPAL LINE - VENECIJANERI, TENDE I ROLETNE


Svaka roletna dopunjava prozor, a nezavisno od vrste roletne koju izaberete zaštitićete se od sunca i buke, obezbediti dodatnu termoizolaciju u toku zime i dobiti dodatnu sigurnost.

Kipal Line je preduzeće koje se od 2009. godine bavi proizvodnjom i montažom opreme za prozore i vrata kao što su: roletne, komarnici, zavese, tende i venecijaneri.

Roletne mogu zaštititi Vaš dom ili poslovni prostor od sunca, kiše, snega i radoznalih pogleda. Mi Vam možemo ponuditi PVC i ALU spoljašnje, nadgradne i sigurnosne roletne.

PVC roletne su otporne na vremenske i druge spoljne uticaje, poboljšavaju izolaciju, štede energiju, jednostavno se montiraju i demontiraju, a dodatno štite od insekata. Zahvaljujući širokom spektru boja koji vam možemo ponuditi vaš dom ili poslovni prostor dobiće sasvim nov, atraktivan izgled.

Ukoliko se odlučite za ALU roletne, uverićete se da su otporne na udarce, lagane, nečujne i da pružaju dodatnu zaštitu od provala. Za zaštutu prodavnica, restorana, kancelarija i stambenih prostorija možemo vam ponuditi sigurnosne roletne koje su vrlo jednostavne za rukovanje.

Tokom leta komarci i letnje žege mogu da Vam pokvare uživanje u tom godišnjem dobu. Međutim, Kipal Line ima rešenje za vas, a to su komarnici koji će na efikasan način zaštiti vaš enterijer od svih vrsta insekata, a neće sprečiti ulazak svežeg vazduha.

Komarnici su izrađeni od visoko kvalitetne mreže i izdržljivog okvira otpornih na vremenske uslove, što garantuje izuzetnu izdržljivost dugi niz godina. Izrađujemo ih u svim dimenzijama u zavisnosti od veličine otvora.

Bilo da izaberete plise, fiksni, komarnik za vrata ili rolo komarnike zahvaljujući njima udobno ćete provesti vreme kod kuće, a istovremeno uživati u zaštiti od komaraca i ostalih insekata.

Ukoliko izaberete zavese da se zaštitite od sunca Kipal Line Vam nudi:

Bilo da su izrađene od tekstila, poliestera, PVC ili fiberglasa, rolo zavese su lake za održavanje, zatamniće Vam prostor različitog intenziteta, a u ponudi imamo širok izbor boja i dezena. Mogu se izraditi sa ili bez kutije i vođica, a takođe postoji model i za krovne prozore. (rolo Elegant, standard, mini).

Za poslovne prostorije i kancelarije naša preporuka su trakaste zavese. Pored standardnih lamela širine 127mm radimo i sa trakama od 89mm koje su pogodnije jer manje zauzimaju prostora i elegantnije su.

Za zaštitu od sunca možemo vam ponuditi i dobro poznate tende koje će zaštititi vašu terasu, ulaz ili poslovni prostor. Imamo nekoliko modela među kojima su Roma, Egadi, Milano, Capri..., a, tu su i žaluzine - spoljni venecijaneri koje izrađujemo po meri, prilagođavajući ih tako svakom prozoru bilo kakvog oblika.

Venecijaneri su ukras svakog enterijera i zato imaju široku primenu u opremanju stambenih i poslovnih objekata. U Kipal Lineu na raspolaganju su vam drveni venecijaneri, izrađeni od prirodnog drveta veće čvrstine i otpornosti sa lamelama širine 25mm i 50mm, kao i aluminijumski venecijaneri. Mogu se montirati uz drvenu, metalnu i PVC stolariju. Dostupni su u širokoj paleti boja i lako ih je uklopiti u različitim enterijerima.

Ukoliko vam je potrebna popravka roletni ili komarnika, na vaš poziv odgovaramo odmah i dolazimo isti dan.

Naš glavni cilj je zadovoljan klijent, posetite nas a mi vam garantujemo kvalitet, profesionalnost i pristupačne cene.

Preduzeće Kipal Line se, pored roletni, komarnika i tendi, bavi i proizvodnjom i montažom PVC i aluminijumske stolarije, drvenih, drvo-alu prozora, sigurnosnih i garažnih vrata i ostale prateće opreme.

Radno vreme:
- ponedeljak –petak od 8 do 17 h
- subota od 9 do 14 h
- nedeljom ne radimo

Kipal Line doo
Adresa: Radnička 51A, lok.8, Čukarica, Beograd
Email: office@kipal.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Venecijaneri, tende i roletne
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kipal Line - Venecijaneri, tende i roletne
  • Kipal Line,
  • Kipal Line doo Beograd,
  • Kipal Line venecijaneri,
  • Kipal Line tende,
  • Kipal Line roletne,
  • Kipal Line Venecijaneri tende i roletne Čukarica,
  • Kipal Line radno vreme