Venci za sahrane, sta treba znati? Nažalost, kraj života je isto njegov deo. Sahrane su sigurno najtužniji trenuci i događaji u životu bilo kog čoveka. Bilo da se rastajemo od svojih bližnjih, dalje rodbine, prijatelja, komšija, kolega... ovaj događaj je jednako bolan. 

 

  

 

Venci za sahrane predstavljaju poslednji pozdrav našim najdražima.

Venci

Cvećem se uvek iskazuju najdublje emocije, bilo da je u pitanju ljubav, zahvalnost, poštovanje ili žal za preminulom osobom. 

Venci za sahrane trebalo bi da poseduju sveden oblik i jednostavne kombinacije cveća. Njihova poruka je izraz dubokog saučešća, koju oni prenose svojom nežnošću i prirodnošću. 

 

 

Svakako ćete pogrešiti ako budete previše nakitili venac, jer sahrana nije prilika za grandioznost. Najbolje je da se posavetujete sa stručnim osobljem cvećare, koje će vas uputiti na to da ovakav aranžman trebalo bi da bude pažljivo dekorisan, sa lepo uklopljenim kombinacijama. 

Potrebno je izbeći kič, a opet postići da venac deluje bogato sačinjen i da bude skladan. 

Ljudi najčešće koriste uobičajen način da na ukrasnoj traci koja se stavlja na venac ili suze, ispišu poruku, i tako upute poslednje reči preminuloj dragoj osobi. 

Venci za sahrane – dostava

Život uvek može da izrežira situaciju tako, da niste u mogućnosti, iz nekih razloga, da dođete na sahranu i da lično izrazite saučešće. 

Cvećare imaju svoje dostavne službe, koje će, nakon što izaberete venac ili suzu, dostaviti iste direktno na groblje pre zakazane sahrane ili na adresu porodice pokojnika.

Na sajtovima cvećara, možete izvršiti izbor i naručiti, ako iz bilo kog razloga ne možete doći lično u cvećaru.

Venci za sahrane – cena:

Cene venaca za sahrane, kreću se u rasponu od 5000 din. do 18000 dinara.

Suze za kovčeg su od 1600 do 20000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Venci za sahrane
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

09.10.2018
Miodrag Kostic

U danasnje vreme, postoji veliki broj pogrebnih prodavnica u kojima mozete kupiti vence za sahranu po razlicitim cenama. Obicno se cenu krecu od 4000 do 15000-16000 dinara.

30.08.2017
Marina Zivkovic

Najvaznija stvar od svega je ta da su svi venci za sahrane ipak nesto posebno. Ukoliko mislite da je to cisto bacanje para onda to samo znaci da vi ne postujete jednostavno veru i da smatrate da to nije u globalu nesto sto vam je potrebno.

17.05.2017
Filip Milutinovic

Kako god da okrenete, moraju oni lepo da se plate. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise koliko samo mogu da vidim i da primetim.

03.05.2017
Jovana Milinkovic

Po pravilu, nisu ovo venci koji su nesto previse jeftini.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se mene licno tice, ukolik nesto valja iz cele price onda su to venci za sahrane. Oni moraju da se debelo plate kako god da okrenete. Sve drugo je mnogo losije resenje.

05.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, sto se njih tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je po meni samo jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

03.04.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju su oni i vise nego vazni. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

17.03.2017
Simona Vucinic

Sto se njih tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je sigurno daleko manje bitno i vazno.

28.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se njih licno tice, naravno da je veoma bitno da oni budu bas oanko kvalitetni. Mada je tesko u danasnje vreme pronaci neki bas onako dobar kvalitet.

09.02.2017
Marta Dencevic

Najgore od svega je sto ovi venci moraju dosta da se plate. Sve drugo je daleko manje vazno. Mada, nije ni fer prema prodavcima da po ovom pitanju nakucaju neke velike cene.

13.01.2017
Petar Jankovic

Sot se tice venaca za sahrane veoma je vazno da kada za to bude doslo vreme se posavetujete sa nekim ozbiljnim prodavcem kako bi to sve bilo kvalitetno.

23.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Neka prosecna cena za venac za sahranu u Beogradu iznosi od 3000-5000 dinara. Morate priznati da to ipak nije mala svota novca ali jeeste ipak ona koja je pozeljna.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Sva sreca pa u danasnje vreme vreme postoji zaista jedan veliki broj cvecara koje se bave vencima za cvece, odnosno njihovim pravljenjem.

21.11.2016
Nikolina Pantelic

Ako pricamo o kvalitetnim vencimaza sahrane, samo treba da posetite cvecaru Alpinija i tamo ce vas najbolje uputiti oko svega.

01.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju venaca za sahrane, ubedljivo je najbolje meni ukoliko date to nekoj profesionalnoj agenciji da vam napravi.

09.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni venci za sahrane trebad a budete spremni da izdvojite u proseku od 2000 dinara pa na vise.

04.08.2016
Dusan Markovic

Neka prosecan cena koju je potrebno da izdvojite za sahrane, odnosno za vence se krece vec od nekih 2500 dinara pa na vise. Sve zavisi naravno od cvecare-pogrebne orpeme koja vam radi to.

06.07.2016
Jana Stankovic

U danasnje vreme, postoji veliki broj pogrebnih prodavnica u kojima mozete kupiti vence za sahranu po razlicitim cenama. Obicno se cenu krecu od 4000 do 15000-16000 dinara.