Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Venčanice za trudnice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iznajmljivanje venčanice + nokti po izboru GRATIS!

Akcija -28% 18000 Din.
Iznajmljivanje venčanice + nokti po izboru GRATIS! - 18.000 din! Salon Venčanica Šarm M & M!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanice različitih modela - prodaja po odličnoj ceni!

Akcija -52% 12000 Din.
Venčanice različitih modela - prodaja po odličnoj ceni! - 12.000 din! Salon Venčanica Šarm M & M!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanice za trudnice

Većina dama koje čitaju naš tekst, a možda čak i sve, složiće se sa konstatacijom da su venčanje i rođenje deteta, dve najlepše stvari koje se mogu dogoditi u životu jedne žene. Jer, i čin stupanja u brak, kao i donošenje na svet jednog novog bića, samo su rezultati ljubavi, takođe najdivnijeg osećanja na svetu. 

 

 

Pošto ste spojili dve radosti u jednu, a to je venčanje i blagosloveno stanje, ostaje vam samo da se potrudite da tog velikog dana zablistate u punom sjaju.

Široke venčanice

Poslednjih godina, slobodno možemo reći da je u trendu da mlada očekuje bebu. Iz tog razloga, potrebno je da venčanica koju odabere bude prilagođena njenoj figuri, koja je sada značajno promenjena zbog trudničkog stomačića.

Ipak, važno je znati da drugo stanje uopšte nije prepreka romantičnom, lepom i glamuroznom izgledu, pa samim tim stomačić nije nešto što bi trebalo da se krije, a posebno ne najradosnijeg dana u vašim životima.

Pogrešno je mišljenje da zbog trudnoće, mlade ne bi trebalo da biraju belu boju haljine. Jednostavno, zaboravite na sve predrasude i odaberite venčanicu o kakvoj ste maštali još u prvom razredu osnovne škole, pa kroz ceo život, do tog velikog dana.

Venčanice za trudnice – saveti

Najčešće, buduće mame koje treba da stanu na “ludi kamen“, izaberu klasičnije modele venčanica. Ipak, i to su takođe originalni i maštoviti modeli, pa ćete u njima izgledati fenomenalno. 

Kada dođete u salon venčanica, ili samo kada posetite njihove dobro osmišljene web prezentacije, možete pogledati modele koji se nude, zamisliti pri tome sebe u svakoj od njih, i odabrati onu haljinu uz pomoć koje ćete biti mlada iz svojih snova. 

Možete se uvek osloniti na savete stručnog osoblja salona venčanica, da biste dobili pravu inspiraciju za svoju idealnu haljinu u kojoj ćete zablistati, i u kojoj ćete ponosno pokazati stomačić u kojem nosite najdraži dar.

Venčanice za trudnice – iskustva

Danas je, slobodno možemo reći “in“, da se ispod venčanice krije čak i dvoje,  a da biste izgledale i osećale se onako kako ste oduvek želele, mi vam savetujemo da se možda odlučite za izradu venčanice po meri.

Iako postoji veliki izbor venčanica za trudnice, odnosno, gotovih modela, kada uradite haljinu za najradosniji dan po svojoj meri, možete biti sto odsto sigurni da greške neće biti.

 

 

Dobra strana izrade venčanice za trudnice po meri jeste što se pred samo venčanje može odraditi korekcija haljine, jer vi ne možete znati kojom brzinom će vaš stomačić rasti. Šalu na stranu, ovo je jako korisno, jer kada sve bude tip-top, vama ostaje samo da uživate u savršenom kroju, koji ćete ponosno izneti.

Interesantan je podatak da na prvu korekciju venčanice morate poneti cipele koje ćete nositi na dan venčanja, ali i donji veš koji ćete nositi ispod venčanice. Ovo je veoma bitno iz razloga da biste i same videle kako se izabrane cipele i veš uklapaju sa venčanicom i da li su uopšte odgovarajući. 

Kada je reč o cipelama, visina štikle koju ćete nositi na dan venčanja, odrediće i dužinu vaše venčanice, pa je iz tog razloga veoma važno da do prve korekcije, pronađete i odgovarajuće cipele.

Kada jednoga dana budete gledali slike sa svog najsrećnijeg dana u životu, možete se pohvaliti da je i još jedan, budući član bio tu. Doduše, on se neće videti na slikama, ali će vašem detetu svakako biti drago što je bilo deo te velike ceremonije, koja je sjedinila mamu i tatu u večnu ljubav.

Venčanice za trudnice – cena:

Cene se kreću od 250 do 650 evra, u zavisnosti od modela kao i od materijala koji je korišten za izradu, dok prelepe modele iz prethodnih kolekcija možete naći po cenama do 550 evra. Iznos koji je potrebno izdvojiti retko prelazi cifru od 1000 evra za najglamuroznije modele venčanica za trudnice. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone venčanica ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

17.10.2018
Dragana Misic

Nekako mislim da je bolje da trudnice siju svoje vencanice po meri a ne da ih kupuju gotove. Mislim da je u svakom slucaju potrebno da za jednu takvu vencanicu izdvojite dosta novca.

31.08.2017
Marina Zivkovic

Moje je licno misljenje takvo da su ovo vencanice koje definitivno trebaju da se posebno plate. Druge stvari i nisu bas toliko vazne, ne bas kao sto bi mozda neki drugi ljudi trebalo da misle.

17.05.2017
Filip Milutinovic

Po svemu sudeci, ove necanice moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

03.05.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju su ovo i vise nego odlicne vencanice. Druge stvari mi i nisu bas toliko vazne kao sto bi trebale da budu.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako god da okrenete, moraju ove vencanice da se lepo plate. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

05.04.2017
Lea Stankovic

Po meni su one zaisat nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

03.04.2017
Todor Markovic

Kako god da se okrene, ove vencanice su ipak nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Simona Vucinic

Po meni su naravno ovo i vie engo dobr vencanice. Sve drugo je po meni daleko manje vazno.

28.02.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrete, ovo su posebno vazne vencanice, sve drugo je daleko manje vazno.

10.02.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju, sve vencanice su veoma skupe u danasnje vreme, bez obzira na to koliko zapravo mogu i moraju da se plate.

13.01.2017
Petar Jankovic

Vazno je samo da trudnica moze da je nosi i da moze da udje u nju - odnosno da nije previse mala.

26.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako mene licno pitate, po pitanju vencanica za trudnice sigurno da tu ne postoji bas neka velika mogucnost izbora.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Ipak je ovo posebna vrsta vencanica, u koju mozete da imate puno poverenje. Svakako da svaka trudnica zahteva jedan poseban tretman.

22.11.2016
Jana Stankovic

Mogu samo da kazem da su po meni vencanice za trudnice zaista nesto pozeljno i da je po tome ipak najbolje da posetite neki provereni salon kao sto je to primera radi Zgodna mlada.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Vencanice za trudnice ipak mogu da budu nesto posebno. Ukoliko se odlucite za njih, onda je definitivno najbolje resenje da se oko toga posavetujete sa nekim modnim stilistom kako bi sve bilo kako treba.

12.09.2016
Marko Petrovic

Koliko j emeni poznato ovu su posebni tipovi vencica u koje mozete da imate puno poverenje. Ukoliko se odlucite za kvalitetnu vencanicu za trudnice onda svakako treba dobro i da platite.

08.08.2016
Dusan Markovic

U principu, koliko je meni poznato to su vencanice kao i svake druge ali su na neki nacin prilagodjene trudnicama tako da im u potpunosti odgovaraju. Naravno sve zavisi od starosti trudnoce.

07.07.2016
Nikolina Pantelic

Nekako mislim da je bolje da trudnice siju svoje vencanice po meri a ne da ih kupuju gotove. Mislim da je u svakom slucaju potrebno da za jednu takvu vencanicu izdvojite dosta novca.