Od snova do stvarnosti, često nas deli samo jedan korak. Čin venčanja je upravo to – trenutak kada sve o čemu ste maštale postaje realnost, najskriveniji snovi se obistinjuju. Vi ste princeza a pored vas stoji princ, koji će jednim poljupcem ovekovečiti vašu ljubav. 

 

 

Da bi sve bilo sasvim savršeno, vi prosto morate imati perfektnu venčanicu, koja će na najboji način isticati vašu eleganciju i seksepil. Venčanice sa cirkonima su jedan od načina da to i postignete.

Venčanice sa cirkonima – saveti

Vašu najlepšu haljinu za jedan dan, možete iznajmiti, sašiti po meri ili kupiti. Svaka varijanta ima svoje prednosti, pa možete birati luksuzne i unikatno dizajnirane venčanice. 

Veoma je važno da saloni venčanica prate moderne svetske trendove, jer svaka mlada želi da bude atraktivna i da na fotografijama sa svog venčanja izgleda kao sa naslovnica modnih magazina.

Potrebno je znati da vaša venčanica puno govori o vama. Na koji način, možda se pitate? Jednostavno tako što odabir haljine za najvažniji dan u vašem životu, drugima će reći o vašem senzibilitetu, venčanica predstavlja odraz vaše ličnosti. U nju je utkan i vaš karakter, vaše želje, nade i snovi, pa tako možete birati haljinu u kojoj ćete izgledati kao pepeljuga, dakle klasičan stil, ili ćete možda biti provokativna sirena... U svemu tome, svoj udeo daće neizbežni cirkoni, da začine vaš izgled do savršenstva.

Venčanice sa cirkonima – iskustva

Često ćete čuti od zaposlenih u salonima venčanica da devojke dolaze sa unapred zamišljenom idejom o tome kako bi haljina za najvažniji dan trebalo da izgleda, ali kada vide predivne modele venčanica sa cirkonima, često promene mišljenje i odaberu baš njih. Iz jednostavnog razloga, jer su venčanice sa cirkonima prosto neodoljive.

Dame koje se odlučuju za ove prelepe haljine su one koje poseduju sofisticiran stil i senzibilitet savremene žene, kao i odlučnost da dobiju ono što žele kada je u pitanju kvalitet izrade, dizajn i detalji koji će doprineti formiranju kompletnog utiska, kao što su to cirkoni.

Sa ovakvim venčanicama, buduće mlade će biti sasvim sigurne u sebe, kao i u svoju ženstvenost i seksepil, eleganciju i prefinjenost. 

 

 

Ponekad detalji govore više od svega, oni daju onaj završni i finalni pečat kada se radi o opštoj impresiji, tako da ćete sa cirkonima na svojoj venčanici diskretno zablistati. 

Pored venčanice, uključena je i prateća oprema, kao što je bolero, veo, šal, torbica, rukavice, ukrasi  za kosu...

Kada govorimo o cenama, one uglavnom zavise od modela koji izaberete i materijala za koji se odlučite. Ukrašene cirkonima, nežne, meke, venčanice u beloj boji, boji putera, blago žućkaste, kraljevsko plave ili čak ljubičaste, doprineće da budete jedinstveni, upamćeni kao najlepša nevesta ikada viđena.

Modeli venčanica sa cirkonima su raskošni, ali u isto vreme i lepršavi i meki. Učiniće da se osećate posebnom, i da vaši snovi o savršenom venčanju, postanu stvarnost, koje ćete se rado prisećati kroz ceo budući zajednički život.

Venčanice sa cirkonima – cena:

Cene variraju u zavisnosti od modela, tako da se kreću između 300 i 650 evra, dok modele iz ranijih kolekcija možete pronaći do 550 evra. Cena retko prelazi cifru od 1000 evra, čak i kada su u pitanju najglamurozniji modeli.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone venčanica ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Venčanice sa cirkonima
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iznajmljivanje venčanice + nokti po izboru GRATIS!

Akcija -% 18000 Din.
Iznajmljivanje venčanice + nokti po izboru GRATIS! - 18.000 din! Salon Venčanica Šarm M & M!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanice različitih modela - prodaja po odličnoj ceni!

Akcija -% 12000 Din.
Venčanice različitih modela - prodaja po odličnoj ceni! - 12.000 din! Salon Venčanica Šarm M & M!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

17.10.2018
Zeljana Jeremic

U danasnje vreme vencanice sa cirkonima su postale jako popularne. Cak sta vise, postael su toliko popularne da su pocele da mi se granicem sa kicom. Danas sve mlade zele da imaju cirkone na svojoj vencanici.

31.08.2017
Marina Zivkovic

Moje licno misljenje da vencanice sa cirkonima sigurno veoma vrede. Nesto drugo sigurno tu nije kako treba.

17.05.2017
Todor Markovic

Po mnogim stvarima odgovorno mogu da tvrdim, da su ove vencanice ipak nesto sto veoma valja i bez cega se u svakom slucaju ne moze.

03.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini po mnogo su ove samo odlicne vencanice.

19.04.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, ovo su i vise nego dobre vencanice u ciji kvalitet mozete i sami da se uverite.

05.04.2017
Lea Stankovic

Po meni su ovo i vise nego dobre vencanice. Kvalitet je nesto sto je i vise nego bitno u ovom slucaju. Druge stvari nisu bas toliko bitne i vazne.

03.04.2017
Petar Jankovic

Po meni su ovo ubedljivo najbolje vencanice od kojih zaisat ne postoji nista bolje.

20.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju su ovo odlicne vencanice sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.

28.02.2017
Ivan Stojanovic

Kako god da okrenete, meni se licno ovaj model vencanica ni malo ne svidja.

10.02.2017
Marta Dencevic

Samo je bitno da se vencanice sa cirkonima dobro plate. Mada ako je i platite dobro, to ne znaci da cete, posto - poto dobiti neki poseban kvalitet.

13.01.2017
Dusan Markovic

Sto se tice ovih vencanica, zaista smatram da je i vise nego bitno da se opredelite za kvalitet. Ipak je to ako mene pitate, najvaznije od svega.

26.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ja licno volim vencanice sa cirkonima ali ne volim kada su bas cirkoni natrpani tako da prekriju kompletnu vencanicu.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Licno, po pitanju ovih vrsta vencanica, uvek pre svega treba da se opredelite za kvalitet i vise po tom pitanju zaista nemate sta da brinete.

22.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju ovog tipa vencanica, ipak licno smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite salon vencanica Melany team i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Vencanice sa cirkonima bas mogu da budu lepe. Skoro sam bas jednu videla i vise mi se nego svidela.

12.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko se odlucite da vam to bude jedna kvalitetan vencanica onda u svakom slucaju oko toga treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

08.08.2016
Dusan Markovic

Vencanice sa cirkonima su u danasnje vreme uglavnom modrne vencanice. takve vencanice je u proseku potrebno poprilicno onako lepo platiti. Ukolik se odlucte da kupite takve vencanice, skoro sigurno se necete pokajati.

07.07.2016
Nikolina Pantelic

U danasnje vreme su ove vencanice postale jako popularne. Cak sta vise, postael su toliko popularne da su pocele da mi se granicem sa kicom. Danas sve mlade zele da imaju cirkone na svojoj vencanici.