Mabizo HTZ oprema

  • 0
5.00 | 3 ocena

O nama - MABIZO HTZ OPREMA


MABIZO d.o.o. je firma osnovana 2005.godine. Porodična firma, koja vodi računa o svojim klijentima. Naše najveće zadovoljstvo je zadovoljstvo naših klijenata, kako pravnih tako i fizičkih lica. Bezbednost na radu postao je jedan od kjučnih elemenata organizovanja uspešnog preduzetništva. Zato je firma MABIZO napravila biznis-model koji kao našem poslovnom partneru u vidu privatnika, preduzetnika ili fizickog lica pruža 100% bezbednosti na radu.

Država je zakonom regulisala oblast bezbednosti na radu.

Zato je firma MABIZO, na osnovu propisa koja je drzava donela, napravila program (istovremeno i moto firme) “SVE ZA VASU BEZBEDNOST NA RADU” i tako omogućila da budete 100% BEZBEDNI tokom razvijanja vašeg poslovanja.

Za ovo kratko vreme, postali smo lideri u prodaji lične zaštitne opreme za Južnobantaski i Srednjebanatski upravni okrug. Naša misija je unapređenje bezbednosti i kvaliteta života radnika na radnom mestu, sa ciljem da budemo lideri na celoj teritoriji Srbije.

Preduzeće MABIZO se bavi prodajom i proizvodnjom lične zaštitne opreme (HTZ opreme), na zahtev i po želji kupaca.

Prateći zahteve tržista i potrebe svojih klijenata, preduzeće MABIZO je proširio svoju delatnost na veliki izbor kancelariskog materijala i opreme, zatim reklamno-propagandnog materijala, te selotejp i krep traka.

Zato nas posetite i dozvolite nam da zadobijemo i Vaše poverenje.

Iskustva i komentari posetilaca

08.09.2015 12:44
Ivan Stojmirović
Dugo sarađujemo i definitivno se kod njih može naći najkvalitetnija zastitna oprema za rad!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Veleprodaje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mabizo HTZ oprema
  • mabizo htz oprema,
  • mabizo htz oprema pancevo,
  • htz oprema mabizo,
  • mabizo