AV Pet veleprodaja hrane i opreme za kućne ljubimce

  • ?
2.67 | 6 ocena
  • Ulica: Nikole Grulovića 69a
  • Opština: Zvezdara
  • Grad: Beograd
  • Telefon: 011/Prikaži broj

O nama - AV PET VELEPRODAJA HRANE I OPREME ZA KUĆNE LJUBIMCE


Osnovna delatnost preduzeća AV Pet je veleprodaja hrane za kućne ljubimce jednog od vodećih proizvođača Nestle Purina. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor suve hrane i konzervi za pse i mačke, kao i hrana za druge ljubimce: ptice, glodare i ribice.

Kompanija Purina je jedna od vodećih svetskih kompanija za brigu o kućnim ljubimcima, sa tradicijom dugom dva veka. Sa željom da Vašim kućnim ljubimcima pružimo samo najbolje, preduzeće AV Pet u svom prodajnom programu ima neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova hrane za pse i mačke: Darling, Friskies, Dog Chow, Cat Chow i Pro Plan.

Svi proizvodi kompanije Purina nastali su kao rezultat najnovijih napredovanja na polju kvaliteta, ukusa i ishrane. U našoj ponudi nalazi se vrhunska suva hrana, konzerve i poslastice, koje je razvio stručni tim veterinara i nutricionista, uz saradnju sa profesionalnim odgajivačima.

U zavisnosti od uzrasta psa ili mačke i načina njegovog života, kod nas možete pronaći hranu koja zadovoljava sve nutritivne potrebe ljubimaca. Iz naše ponude, posebno izdvajamo odgajivačke džakove hrane za pse od 18 kg, po najpovoljnijim cenama u gradu. Takođe, nudimo veliki izbor hrane za ptice, goldare i ribice.

Jedna od delatnosti preduzeća AV Pet je i veleprodaja opreme za kućne ljubimce domaćih i stranih proizvođača. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda sigurni smo da ćete kod nas pronaći sve što je potrebno od opreme da kvalitetno snabdete Vaš pet shop: povoci, igračke, ogrlice, posude, pelene, transporteri, prostirke, pomoćna lekovita sredstva.

Veleprodaja hrane za kućne ljubimce vodećeg proizvođača Nestle Purina
Širok asortiman proizvoda nekih od najomiljenijih brendova hrane
Veleprodaja opreme za kućne ljubimce, po pristupačnim cenama


Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08h-17h

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona:

011/ 407 21 36
069/ 672 087

AV Pet veleprodaja hrane i opreme za kućne ljubimce, Nikole Grulovića 69a, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

24.04.2018 12:07
Sandra Stokic

Ukoliko zelite da oradujete svoje kucne ljubimce kvalitetnom hranom i opremom onda se javite AV Pet Veleprodaji.Sigurno cete biti zadovoljni kvalitetom,uslugom a na kraju i cenom.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Veleprodaje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AV Pet veleprodaja hrane i opreme za kućne ljubimce
  • AV Pet veleprodaja hrane i opreme za kućne ljubimce