Veleprodaja garderobe je idealna za vas, ako na primer, imate butik ili sličnu trgovinsku radnju koju želite da opremite kvalitetnim komadima odeće, za žene, muškarce i decu.

U našem tekstu možete da saznate korisne informacije o veleprodaji dečije garderobe, muške i ženske, a na ovoj stranici pronaći ćete i firme kod kojih se možete snabdeti robom.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje se bave VELEPRODAJOM GARDEROBE

Beograd

Veleprodaja second hand
Nikole Demonje 42a, Batajnica (hala Trevis)
Zemun Pozovi

Imamo kvalitetnu i jeftinu garderobu uvezenu iz Austrije i Nemačke. Garderoba je prve, ekstra i krem klase....
Pročitaj više

Pre 10 h poslednji put pozvana firma
Veleprodaja dečije garderobe BREEZE
Autoput za Zagreb 20, (TC Belmax, lokal 1 - 1,2)
Zemun Pozovi

Veleprodaja dečije garderobe Breeze, u svojoj ponudi ima sve za decu od glave do pete. Najkvalitetnija dečija garderoba iz Turske i Mađarske za uzrast od 0-16 godina…...
Pročitaj više

Pre 12 h poslednji put pozvana firma
RAS FASHION
Autoput za Zagreb 20, (TC Belmax-lokal 1-6)
Zemun Pozovi

Veleprodaja ženske garderobe RAS FASHION nudi Vam žensku modnu konfekciju vlastite marke VIVAT, kao i modele brendova EXPLOSION i STEFANO. Zahvaljujući visokim standardima u proizvodnji odevnih predmeta stekli smo status uglednog proizvođača ...
Pročitaj više

Veleprodaja garderobe Lorenzo
Avalska 15, Železnik
Čukarica Pozovi

...
Pročitaj više

Veleprodaja garderobe je idealna za vas, ako na primer, imate butik ili sličnu trgovinsku radnju koju želite da opremite kvalitetnim komadima odeće, za žene, muškarce i decu.

U našem tekstu možete da saznate korisne informacije o veleprodaji dečije garderobe, muške i ženske, a na ovoj stranici pronaći ćete i firme kod kojih se možete snabdeti robom.

Veleprodaja dečije garderobe

Klinci uvek žele da budu lepo obučeni, pošto je to jako važno u školi ili u vrtiću, stoga butici imaju obavezu da su u ponudi uvek lepi komadi odeće, kao što su farmerice, teksas jakne, košulje, dukserice, trenerke... – jednom rečju, sve što je potrebno da se dete obuče od glave do pete.

Roditelji pri izboru vode računa, pre svega o materijalu izrade, pošto dete treba da se oseća prijatno i komforno, a odmah iza toga je moderan izgled odevnog predmeta. Često se obraća pažnja na dizajn, u smislu, poželjno je da dukserice ili trenerke, budu ukrašene popularnim dečijim junacima.

Veleprodaja odeće

Veleprodaju obično odlikuju povoljne cene, ali je to ujedno i spoj kvaliteta i bogatog asortimana proizvoda. Kupci očekuju da dobiju najviše spram cene, dakle najbolji mogući odnos cena-kvalitet. Upravo sve to se može postići u veleprodajama odeće, što sve doprinosi uspehu poslovanja, odnosno, zadovoljstvu kupaca.

Veleprodaja odeće za decu

U veleprodajama odeće za decu, artikli se mogu pronaći po najrazličitijim cenama, i postoji roba koja je uvezena iz Mađarske, Turske, Kine, Koreje, kao i iz Belgije ili Holandije, koje se smatraju starim tekstilnim silama. Postoje i brendirani komadi garderobe, koji obećavaju visok kvalitet i dugotrajnost.

Veleprodaja muške garderobe

Postoje butici koji su namenjeni samo pripadnicima jačeg pola, a takođe i radnje koje nude odeću koja je većih brojeva, na primer XXL program. Ovo je posebno važno jer postoje ljudi koji teško nalaze garderobu koja im se dopada u običnim buticima, i zbog toga biraju trgovinske radnje namenjene upravo njima, koje nude kvalitetnu i brendiranu garderobu za punije osobe.

Dobro je i korisno znati, da se u svakom trenutku može posetiti web šop, odnosno, lepo osmišljene online prezentacije, gde su programi muške garderobe predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise.

Veleprodaja ženske garderobe

Poznato je da lepši pol mnogo značaja pridaje svom odevanju, i da su upravo dame najčešći posetioci butika i da tamo ostavljaju najviše novca, dakle, mnogo više nego njihove jače polovine. Zbog toga je i izbor robe za žene daleko veći, bogatiji, i iz tog razloga veleprodaje nude širok i raznovrstan asortiman, kako bi butici odabrali ono najbolje što će uvrstiti u svoju ponudu.

Naravno, prate se dešavanja na svetskoj modnoj sceni i aktuelni trendovi, tako da je u ponudi uvek nešto novo, drugačije boje, krojevi, stilovi... a sve to po veoma povoljnim cenama u odnosu na kvalitet.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst