Izaberite neki od servisa gde možete raditi uslugu VARENJA FELNI

Beograd

Roki Prodaja i reparacija alu felne

Oblakovska 2a, Veliko Orašje Nemanjina 97

Felne su važan deo opreme koji može značajno izmeniti izgled vašeg automobila čineći ga mnogo atraktivnijim i modernijim....
Pročitaj više

Bomrad repro reparacija i farbanje felni

Danila Srdića 5
Novi Beograd

Reparacija i farbanje aluminijumskih i čeličnih felni Bomrad repro d.o.o nalazi se na Novom Beogradu. Prodaja i poliranje felni kao i druge usluge čekaju vas na ovoj adresi....
Pročitaj više

Felne - Mutata Auto Bulevar

Bulevar kralja Aleksandra 501,
Zvezdara

Mutata Auto Bulevar pruža usluge ugradnje, servisa, farbanja, lakiranja, poliranja i peskarenja aluminijumskih felni. Čak 95 % oštećenja na felni možemo da popravimo! Nudimo Vam i veliki izbor prstenova i šrafova za felne....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Da li ste vec culi za varenje felni? Felne dosta utiču na ukupan estetski utisak koji će ostaviti vaš limeni ljubimac. Naime, ako su nove, čiste, uredne i sjajne, ceo auto će izgledati sasvim drugačije, u odnosu na vozilo koje ima zapuštene felne, pohabane, neofarbane, neodržavane...

U ovom tekstu možete da saznate sve što vas zanima o temi varenja felni, kako se taj postupak radi, gde možete da završite tu uslugu i slično.

Varenje alu felni

Varenje aluminijumskih felni se smatra jednim efektnim i uspešnim postupkom, koji je pri tome jako ekonomičan. Zbog čega to kažemo? Nakon varenja felni, vi dobijate felnu koja je ista kao i nova, i retko ko će da primeti razliku. Na felnama često nastaju oštećenja usled udarnih rupa koje se nalaze svuda na našim putevima.

Varenje aluminijumskih felni

Postupak varenja felni će vam uštedeti novac, jer ne morate da nabavljate nove felne, što složićemo se svi, nije baš mali izdatak. Imajte na umu, da će se i te nove felne takođe pohabati, i to za relativno kratko vreme i zbog toga se postupak varenja smatra veoma isplativim.

Varenje čeličnih felni

Čelične felne se sve više približavaju po svojim karakteristikama alu felnama iako su od njih jeftinije čak oko četiri puta. Samim tim je i usluga reparacije na njima nešto niža i povoljnija. Kada je felna oštećena, to se negativno odnosi na balans gume, a to bi značilo da celo vozilo može da podrhtava i vibrira, a iz gume može da počne da izlazi vazduh.

Postupak varenja felni

Postoji više načina na koje se mogu ispraviti felne. Jedan od njih je mašinsko ispravljanje. Koristi se i TIG aparat za zavarivanje. U svakom slučaju, na ovaj način, sva sitna oštećenja, pa i ona veća, mogu se veoma uspešno sanirati.

Varenje felni iskustvo i preporuka

Iskustva ljudi koji su varili felne govore jedno isto, a to je da nakon ovog postupka dobijamo felne koje su kao nove, i izbegava se ulaganje u kupovinu novih delova za automobil.

Već pri prvom pogledu na svoje felne, vi ćete videti kako je odrađen posao, i nakon što obavite prvu vožnju, biće vam jasno da one nisu osetljive kao što su bile, tj. da ne postoje vibracije, da guma lepo naleže, da se ne stvara neravnoteža guma i slično.

Varenje felni cena

Cena varenja alu felni zavisi od mnogo čega, a pre svega od stanja u kome se nalaze vaše felne. Zbog toga je veoma nezahvalno davati čak i neke orijentacione cene, već je potrebno da automobil dovezete u odabrani servis da majstori pogledaju. Nakon toga, moći će da vam kažu tačnu cenu za uslugu varenja felni.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite stranu