Mara Home uredjenje stana

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - MARA HOME UREDJENJE STANA


Već dugo se razmišljate o najboljem načinu za uređenje svog životnog prostora i u potrazi ste za profesionalcima doraslim tom zadatku? Svesni da za sebe želite samo najbolje, obezbedili smo Vam na jednom mestu sve što vam je potrebno.

Posetite Mara Home salon i budite sigurni da ste načinili pravi izbor, jer smo za vas obezbedili dizajnere enterijera, iskusne i stručne molere, kao i besplatan izlazak na teren radi konsultacija i uzimanja mera. Nakon postignutog dogovora, naše osoblje posvetiće se vašim željama i idejama i u dogovorenom roku predložiti Vam idealno rešenje, kako na estetskom tako i na funkcionalnom planu.

Vaši zidovi mogu da izgledaju kao da su obučeni u svilu, pliš ili čak kvarcni pesak. Savremeni materijali od kojih se prave moderne tapete svakom prostoru daju sasvim novu dimenziju i karakter, opremajući tako stambene i poslovne objekte da budu prijatni za svaki događaj i svakodnevni boravak, koji je ujedno spreman i da ostavi pozitivan utisak na svakog njegovog posetioca.

Mara Home, pored stanova i kuća, uspešno oprema i javne objekte, hotele, restorane, kancelarije i sve druge prostore. Vaše je samo da nam se javite, a mi ćemo vam ponuditi rešenje za sve.

Stručnost, profesionalnost i posvećenost svakom klijentu i njegovom zadovoljstvu naše su glavne karakteristike, zahvaljujući kojima dugi niz godina postojimo na tržistu sa sve brojnijom klijentelom različitih profila.

U našem salonu na raspolaganju su Vam i brojne pogodnosti prilikom plaćanja, te je svaki poduhvat na uređenju vašeg stana ili poslovnog prostora moguć na idealan način, bez stresa i premišljanja, jer smo sigurni da ćete kod nas dobiti samo najbolje.

Možete nas pronaći na Vračaru, u ulici Mileševskoj, ili se informisati putem našeg sajta, a naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu spremno je da vam da odgovor na svako pitanje i pruži Vam odgovarajuću podršku.

Mara Home salon i naš tim za uređenje stana, obezbedili su Vam i veliki izbor podnih obloga, tepiha od najsavremenijih materijala, moderne i klasične zavese, garnišne, tapete i mebl štofove.

Posetite našu Facebook stranicu: Mara-Home

Radno vreme:
Radnim danima od 10-20h
Subotom od 10-15h

Mara Home uređenje stana, Mileševska 44, Vračar, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Uredjenje stana
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mara Home uredjenje stana
  • Mara Home uredjenje stana,
  • uredjenje stana Vračar,
  • Mara Home tapete,
  • prodaja tapeta na Vračaru,
  • Mara Home Beograd,
  • Mara Home uredjenje stana radno vreme