Uredjenje dvorista Obrenovac

Kontakt podaci za vašu firmu

Etno Bašta - Uređenje dvorišta

  • 1
5.0 | 1 ocena
Osnovna delatnost preduzeća Etno Bašta je uređenje dvorišta, restorana, kafića, parkova, kao i izrada dečijih igraonica od drveta. U našoj ponudi nalazi se preko 30 različitih vrsta proizvoda koji svojim etno izgledom donose toplinu ...
Pročitaj više
Palih Boraca 113
Obrenovac,Beograd

Baštenski eksterijer Rustik Etno

  • 2
5.0 | 3 ocena
Ulepšajte Vaše dvorište, baštu restorana ili lokal kvalitetnim drvenim nameštajem koje izrađuje firma Rustik Etno. U našem proizvodnom programu nalazi se preko 40 artikala, po najpovoljnijim cenama u odnosu na kvalitet koji nudimo, uz obez...
Pročitaj više
Palih Boraca Male Moštanice 115
Obrenovac,Beograd

Korisnik je dodao stavku Baštenske stolice iz cenovnika kao omiljenu.

Iskustva i preporuke posetilaca

02.04.2019 07:21
Zorica Zekic Zorica Zekic

Kako mogu da dobijem cene za minu neku garnituru za teradu

05.06.2018 03:24
Ivana Mladenovic

Sve sto vam je potrebno od garniture za vasu bastu jeste ETNO BASTA. Uredite svoj prostor po vasem ukusu po visokom standardu.Sve sto vam je potrbno jeste da dodjete i uverite se u kvalitet!

22.04.2017 11:40
Jovica Vitakic

Zahvaljujuci konstantnom usavrsavanju i stecenom iskustvu,mnoge njihove proizvode su modernizovali,tako da danas mogu da ponude nekoliko vrsta atraktivnih letnjikovaca, paviljona i letnjih ucionica.

09.02.2017 12:39
Andrija Atanaskovic

Sve za dvoriste na jednom mestu.Veliki izbor garnitura,letnjikovci,zardinjere i unikatne saksije.Pored samog opremanja bave se i projektovanjem i osmisljavanjem samog izgleda vaseg dvorista.

08.07.2016 09:33
Lazar Ristic

Ovde mozete pronaci prelepe drvene garniture za vasa dvorista,baste ili kafice.Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta od najkvalitetnijeg drveta.Nude vam stolove,stolice,nadstresice,drvene mostice,letnjikovce.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Uredjenje dvorista