Dodaj firmu

Joshua Print štamparija upaljaci

Štamparija u Vršcu, bavi se štampom vizit karti, memoranduma, kataloga, reklamnog materijala, štampom na majicama, šoljama i drugim gift proizvodima
Pročitaj više

2. Oktobra 61
Vršac

Upaljači su veoma neophodan predmet, naročito kada želite da pripalite sebi cigaretu ili možda zgodnoj koleginici, a u momentu shvatite da nemate pojma gde bi isti mogao biti. Da ne biste koristili tehnike iz preživljavanja u prirodi i pokušavali da dobijete vatru uz pomoć iskre proizašle iz kamena, upaljač bi morao da vam uvek bude pri ruci. Još ako je brendiran logotipom vaše firme, vi ste postigli pun pogodak -  i reklamni i kavaljerski.

Štampanje upaljača

Složićemo se sa tim da veliki broj ljudi konzumira cigarete, svakodnevno i to su naši poslovni partneri, kupci, klijenti, saradnici... Upaljač sa lepo urađenim logotipom firme i možda nekim kratkim sloganom, dotičnim, nama bitnim ljudima, uvek će biti pred očima. 

Realno, to sve povećava naše šanse da se ti kupci nama ponovo vrate, kada im opet zatreba naš proizvod ili usluga. Jer, upamtiće nas, hteli ili ne hteli, svesno ili podsvesno, jednostavnim korišćenjem našeg upaljača, svakoga dana po bar 20 puta. Ili, možda 40 puta, ako koriste dve paklice cigareta. No, šalu na stranu, ovo je relatino ekonomski povoljan a marketinški efikasan način prezentovanja vaše firme.

Štampa na upaljačima

Upaljači mogu biti elektronski (plastični), kremen i metalni. Mogu se naći u različitim modelima, bojama... Postoje čak i upaljači sa LED lampom i otvaračem za flaše. Jer, nikada se ne zna, možda u nekom trenutku nešto treba proslaviti u firmi, pa ovakav višenamenski upaljač dobro posluži svrsi. 

Što se metalnih upaljača tiče, oni su nešto skuplja varijanta, ali veoma elegantan poklon. Mogu se naći u poklon kutijama, plišanim vrećicama (ovo je varijanta za dame), mogu biti pozlaćeni...

Kada govorimo o štampi, koristiće se tampon štampa, za elektronske plastične upaljače, a za metalne se preporučuje tehnika laserske gravure, jer svaka druga vrsta uštampavanja bi se skinula sa njih. 

U dogovoru sa grafičkim dizajnerom izabrane štamparije biće odrađena grafička priprema za željeni upaljač, koju ćete vi odobriti, i potom se radi sama štampa. Kada sve bude završeno, ostaje vam „slatki“ deo posla, a to je da se reklamirate darovanjem ovako praktičnog poklona, svakom kupcu uz kupljeni proizvod ili iskorišćenu uslugu, čime osiguravate vernost svojih potrošača.

Upaljači štampa - cena

Cena štampe na upaljačima kreće se u proseku od 0, 09 do 0, 12 evra po komadu u sito tehnici, do tampon štampe, gde je prosečna cena izrade klišea oko 35 evra, za tiraže od 300 do 500 komada, cena je 0, 08 evra po komadu i za jednu boju, a za količine preko 500 komada, 0, 06 evra/kom. Tada je cena izrade klišea 12 evra.  

Cene samih upaljača kreću se u rasponu od 0, 15 evra do 0, 60 evra za plastične, a za metalne upaljače, od 1, 98 evra do 20 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane