Kontakt podaci za vašu firmu

DDD Beograd

  • 3
5.0 | 23 ocena
Na listi nezvanih posetilaca, koje sigurno ne želite da srećete u svom domu, nalaze se i svi mogući insekti i štetočine, koji vam mogu pokvariti ugođaj i sigurnost koju u svom domu osećate. Da vam ne bi pravili problem, mi smo tu da vam po...
Pročitaj više
Palisadska 32
Beograd

Dezinsekcija EK Group

  • 5
  • %
4.7 | 13 ocena
DEZINSEKCIJA SA 1-GODISNJOM GARANCIJOM I EKOLOŠKIM PREPARATMA PO PRISTUPAČNIM CENAMA.. . NEŠKODLJJIVO ZA UKUĆANE I KUĆNE LJUBIMCE 100% PROVERENO ,100% EFIKASNO,BRZO,LAKO JEFTINO. INSEKTI KOJE UKLANJAMO SU: BUBARUSE, BUBAŠVABE,MRAVI ,BUVE, ...
Pročitaj više
Čelopečka 2
Beograd

DDD Promet

  • 11
5.0 | 11 ocena
DDD Promet Preduzeće za proizvodnju, sanitarnu zaštitu, promet i usluge "D.D.D. PROMET eksport-import" d.o.o.,Rade Koncara 63, Zemun je specijalizovano za izvodenje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, koje preko ...
Pročitaj više
Rade Koncara 63, Zemun
Beograd

Dezinsekcija deratizacija Istrebljivac

  • 8
5.0 | 11 ocena
Firma Istrebljivač bavi se sprovođenjem mera deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije u Vašem objektu....
Pročitaj više
Aleksinačkih Rudara 30
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Dezinsekcija.info

  • 5
5.0 | 7 ocena
Ukoliko želite da omogućite sebi i svojim ukućanima život bez dosadnih insekata, Dezinsekcija.info je pravo rešenje za Vas. Zahvaljujući upotrebi efikasnih preparata koji su potpuno ekološki, pružamo Vam mogućnost da se rešite svih vrsta i...
Pročitaj više
Bulevar Vojvode Mišića bb
Beograd

DDD Eko Ekspert

  • 2
5.0 | 3 ocena
Eko Ekspert je odgovorna kompanija koja poseduje sve potrebne dozvole i standarde za bezbedno vršenje DDD usluga. Posedujemo stručan kadar sa licencama, savremenu opremu i ADR vozila za uspešno sprovođenje dezinfekcije, dezinsekcije i derati...
Pročitaj više
Pregrevica 15
Beograd
Eko Tim agencija za DDZ dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju nalazi se na Paliluli. Osim standardnih uluga bavi se u fumigacijom, deviperizacijom i zaštitom od ptica....
Pročitaj više
Dr. Dragoslava Popovića 12, lokal 5
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Ukoliko neko misli da je unistavanje mrava nezgodno, taj se grdno vra. Potrebno je najbolje da se po tom pitanju odlucite za EK Group.
Jovana Milinkovic
Po pitanju unistavanja mrava, smatram da je preventiva osnova svega. Najbolje bi onda zbog toga bilo da se trudite da ne ostavljate hranu svuda. To bi po meni trebalo da bude idealno. Ukoliko tako nesto uradite sigurno se necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Po meni je stvar u tome da svako unistavanje mrava moze da se uradi bez nekih vecih problema.
Lea Stankovic
Sto se tice unistvanja mrava, ono mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Todor Markovic
Po pitanju unistavanja mrava, kvalitet je sigurno nesto sot vam svima moze da bude zagarantovano, sve ostalo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Po pravilu ni jedno unistavanje mrava nije tako jeftino kao sto se cini.
Janko Zivanovic
Nikada ono po meni nije bilo bas nesto narocito jeftino.
Marta Dencevic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta unistavanja koja mora i treba da se dosta plati.
Petar Jankovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da svako unistavanje mrava bude bas onako kvalitetno. Jedino je to nesto sto je garancija kvaltieta.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem u tome sto mravi kada se namnoze mogu da budu veoma uporni.
Ivan Stojanovic
Mravi mogu da budu bas onako dosadni, jedino sto je narocito problem je situacija kada pocnu intezivno da napadaju hranu koju covek ostavi.
Nikolina Pantelic
Ipak je unistavanje mrava nesto sto treba redovno da radite. pri tome, treba da vodite racuna i o tome da ne bacate svuda po stanu hranu.
Marko Petrovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i ukoliko sve bude ok, sigurno cete biti u veoma dobroj poziciji.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitentom unistavanju mrava, jedino i najbolje resenje je da posetite agenciju BG- Kliker. To je zapravo mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Ukoliko neko misli da je unistavanje mrava nezgodno, taj se grdno vra. Potrebno je najbolje da se po tom pitanju odlucite za EK Group.
Dusan Markovic
Po pitanju unistavanja mrava, u svakom slucaju je pozeljno da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Ukoliko odlucte da tokom radnog vremena posetite ovo mesto, sigurno se necete pokajati.
Stojance Ristovski
Uglavnom do sada nisam imao neki veci problem sa mravima. Uglavnom sam ih sam resavao tako sto kupim neki komercijalni sprej (onaj sto moze da se kupi po samoposlugama) ili tako sto rastvorim neki aparat koji kupim u poljoprivrednoj apoteci.