Da li vam je potrebno uništavanje bubašvaba? Sigurno vam se nekada dogodilo da ustanete u sred noći, i pođete do kuhinje da popijete čašu vode. Prizor koji zateknete, verovatno je gori nego da ste videli duha: na sred poda kuhinje, bubašvabe igraju kolo! Međutim, kako ste vi upalili svetlo, to im je prekinulo žurku i dale su se u beg, glavom bez obzira. Vama sada nije ni do života, a kamoli do čaše vode... Ako ipak odlučite da popijete vodu, verovatno ćete u sudoperi zateći još dve-tri bubašvabe... Kako prekinuti ovu noćnu moru, koja se dešava na javi?

Uništavanje bubašvaba dezinsekcijom

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju koju možete pozvati za UNIŠTAVANjE BUBAŠVABA

Beograd

Eko Tim agencija za DDZ deinsekciju dezinfekciju i deratizaciju
Dr. Dragoslava Popovića 12, lokal 5
Palilula Pozovi

Eko Tim agencija za DDZ dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju nalazi se na Paliluli. Osim standardnih uluga bavi se u fumigacijom, deviperizacijom i zaštitom od ptica....
Pročitaj više

DDD Eko Ekspert
Pregrevica 15
Zemun Pozovi

Eko Ekspert je odgovorna kompanija koja poseduje sve potrebne dozvole i standarde za bezbedno vršenje DDD usluga. Posedujemo stručan kadar sa licencama, savremenu opremu i ADR vozila za uspešno sprovođenje dezinfekcije, dezinsekcije i deratiz...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
EKO-KLINER Dezinsekcija i deratizacija
Braće Jerković 117
Voždovac Pozovi

Zaštitite Vaš stambeni ili poslovni prostor od insekata koji ugrožavaju Vaš mir, pozovite agenciju EKO-KLINER. Već dugi niz godina uspešno se bavimo suzbijanjem svih vrsta insekata i glodara upotrebom ekoloških preparata. Takođe, izdajemo p...
Pročitaj više

Dezinfekcija Eko Tim - dezinfekcija posle smrtnih slučajeva
Bulevar Kralja Aleksandra 367
Zvezdara Pozovi

Osnovna delatnost firme Eko Tim je dezinfekcija posle smrtnih slučajeva kojom se smanjuje broj stetnih mikroorganizama na predmetima, površinama, tečnosti i u vazduhu. Takođe, nudimo usluge dezinsekcije nakon smrtnih slučajeva, kao i ukljanja...
Pročitaj više

DDD Beograd
Palisadska 32
Čukarica

Na listi nezvanih posetilaca, koje sigurno ne želite da srećete u svom domu, nalaze se i svi mogući insekti i štetočine, koji vam mogu pokvariti ugođaj i sigurnost koju u svom domu osećate. Da vam ne bi pravili problem, mi smo tu da vam pon...

Dezinsekcija deratizacija Istrebljivac
Aleksinačkih Rudara 30
Novi Beograd

Firma Istrebljivač bavi se sprovođenjem mera deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije u Vašem objektu....

DDD Promet
Rade Koncara 63, Zemun
Zemun

...

Da li vam je potrebno uništavanje bubašvaba? Sigurno vam se nekada dogodilo da ustanete u sred noći, i pođete do kuhinje da popijete čašu vode. Prizor koji zateknete, verovatno je gori nego da ste videli duha: na sred poda kuhinje, bubašvabe igraju kolo! Međutim, kako ste vi upalili svetlo, to im je prekinulo žurku i dale su se u beg, glavom bez obzira. Vama sada nije ni do života, a kamoli do čaše vode... Ako ipak odlučite da popijete vodu, verovatno ćete u sudoperi zateći još dve-tri bubašvabe... Kako prekinuti ovu noćnu moru, koja se dešava na javi?

Uništavanje bubašvaba dezinsekcijom

Možete vi i sami da probate da se rešite ovih napasti, tako što ćete ih udarati novinama po glavi, gnječiti papučom, ili prskati raznim hemijskim sredstvima... Ipak, zapitajte se: da li će novine i papuče zaista da reše problem, te da li su ta neproverena sredstva na bazi hemije zaista zdrava i za vas, a posebno za decu u kući?Na kraju, na taj način nećete ni rešiti problem, jer vi ne možete tako brzo da ih istrebljujete koliko one mogu brzo da se razmnožavaju. Priznajte, neprijatelj je nadmoćniji!Predajte se i pozovite servis za dezinsekciju, da ovaj problem reši temeljno i jednom za svagda!

Kako se obavlja uništavanje bubašvaba?

Dezinsekcija, u prevodu znači uništavanje buba. Obavlja se na veoma brz i profesionalan način, a ceo proces traje oko desetak minuta. Ono što je najvažnije, koriste se ekološki preparati, koji garantuju sto postotni učinak. Pored toga, dobićete i garanciju u roku od jedne godine, da se nijedna bubašvaba neće pojaviti posle akcije uništavanja. Potrebno je da znamo, da nije bezazleno imati bubašvabe u stanu, jer su one prenosioci mnogih zaraznih bolesti. Alergeni bubašvaba se nalaze u svim delovima ove bube, odnosno u njenom izmetu, sekretu i slini. Naučnici su potvrdili da alergija koju izazivaju bubašvabe dovodi do astme kod dece. Bubašvabe takođe prenose i razne vrste mikroorganizama i bakterija, kao na primer stafilokoke, streptokoke, salmonelu... Bubašvabe ne bi smele da dolaze u kontakt sa namirnicama, a ako ipak dođu, one ostavljaju neprijatan miris. Uništavanje bubašvaba – iskustva

Ako na vašem zidu vidite – mili bubašvaba!

Ako pogledate na pod kuhinje – jure se bubašvabe!Ako hoćete da natočite čašu vode – u sudoperi se kupaju bubašvabe!Dakle, bubašvabe su u celoj kući, bubašvabe su svuda oko nas!Ipak, mesta za paniku nema, jednostavno okrenite brojeve telefona firmi koje su oglašene ispod našeg teksta, dogovorite termin, i kao što ste pročitali, dovoljno je samo deset minuta da se rešite ovih groznih i opasnih napasti. Profesionalci će izaći na teren u roku od najduže 24 časa, i kvalitetnom uslugom i profesionalnim radom, uz korišćenje ekoloških sredstava, bubašvaba jednostavno više neće biti.Zašto biste trpeli te ružne, crne bube? One su se bez vaše saglasnosti uselile u vaš dom, maltene ga prisvojile za sebe i u njemu rade šta hoće. Stanite im na put, i odlučite da moraju da potraže drugi stan, dok i ti vlasnici ne budu pozvali isti servis za dezinsekciju kao i vi.

Uništavanje bubašvaba – cena:

Cena dezinsekcije zavisi od kvadrature stana, kuće ili poslovnog prostora. U tom smislu, kreće se od 1100 dinara, sve do 2000 dinara, za kvadrature do 100 metara kvadratnih, posle čega može da usledi dogovor o ceni. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za dezinsekciju koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Majstorovic
  03.09.2018 11:24

  po pitanju kvalitetno unistavanja bubasvaba, cuo sam da agencija Mega Zastita predstavlja jedno od najsigurnijih resenje za vas.

  Ivana Vicić
  17.01.2018 02:49

  Bubašvabe mogu da izazovu i velikih alergijskih problema naročito kod male dece. I nemoguće je otarasiti ih se sami. Trebalo bi angažovati neku od agencija koje se bave time. Ja imam pozitvnih iskustva sa agencijom dezinsekcija.net

  Jovana Milinkovic
  05.09.2017 11:10

  Kako god da okrenete, unistavanje bubasvaba nije toliko tezak posao ali ljudi su ti koji su problem. Previse dugo cekaju dok im se u stanu ili kuci desi epidemija i onda je posle daleko teze (potrebno je daleko vise sredstava)da se pomenuta situacija sanira.

  Mihajlo Nastasovic
  04.05.2017 11:12

  Po meni moze ono da se uradi bez nekih velikih problema.

  Lea Stankovic
  20.04.2017 02:25

  Nije ono bilo nikada toliko komplikovano.

  Todor Markovic
  06.04.2017 01:25

  Po meni, sto se bubasvaba tice, kvalitet pre ili kasnije treba sigurno da budu tu prisutan. Nije to po meni nista neobicno.

  Simona Vucinic
  04.04.2017 11:54

  Moje licno iskustvo je takvo da prilikom unistavanja zuba samo treba da koristite kvalitetne preparate i nista vise od toga.

  Janko Zivanovic
  21.03.2017 11:55

  Po meni u svakom slucaju treba da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Marta Dencevic
  02.03.2017 07:23

  Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo nesto sto mora da se plati.

  Petar Jankovic
  13.02.2017 09:22

  Koliko mi se se samo cini, uvek je ovo bilo nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 06:56

  Koliko mi se samo cini, svako unistavanje bubasvaba bez nekih vecih problema moze da se uradi u Beogradu.

  Ivan Stojanovic
  17.01.2017 07:12

  Ja licno prezirem da vidim bubasvabu. Kada je vidim, nakon toga odlucujem da izvrsim dezinfekciju celog stana.

  Nikolina Pantelic
  27.12.2016 09:04

  Bubasvabe su bukvalno poprilicno nezgodne za unistavanje. Mada, ako mene pitate ipak bi trebalo da se posavetujete sa nekim strucnim licem oko toga.

  Marko Petrovic
  09.12.2016 09:19

  Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se orpedelite za kvalitet i ako to budete uradili, sigurno se necete pokajati.

  Jana Stankovic
  23.11.2016 12:18

  Mislim da je ubedljivo najbolje mesot po ovom pitanju agencija Home Cool koja inace u ovoj oblasti ima i vise nego veliko iskustvo.

  Biljana Brankovic
  03.11.2016 01:45

  Agencija DDD je u svakom slucaju agencija u koju mozete da imate puno poverenje po pitanju unistavanja bubasvaba.

  Dusan Markovic
  10.08.2016 08:39

  po pitanju kvalitetno unistavanja bubasvaba, cuo sam da agencija Mega Zastita predstavlja jedno od najsigurnijih resenje za vas.

  Stojance Ristovski
  11.07.2016 10:15

  Bubasvabe mogu da budu jako opasne. Nikad anisam voleo da ih vidim ocima a kamoli pipnem rukom. Zbog toga kada sam imao problem ove vrste, uvek sam angazovao profesionalnu firmu da mi taj posao zavrsi.