Vratite se na mobilnu verziju sajta
Ultrazvučno skidanje kamenca životinjama Ultrazvucno skidanje kamenca zivotinjama - ove veterinarske ambulante rade ultrazvucno skidanje kamenca zivotinjama. Saznajte kako se radi ultrazvucno skidanje kamenca psima i mackama, kao i cene i akcije za ultrazvucno skidanje kamenca kucnim ljubimcima. www.navidiku.rs Ultrazvučno skidanje kamenca životinjamaULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Beograd cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Šabac cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Novi Sad cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Novi Beograd cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Čukarica cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Palilula cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Rakovica cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Savski venac cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Stari grad cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Voždovac cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Zemun cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA Zvezdara cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA cena ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA cena

Ultrazvučno skidanje kamenca životinjama

Nekada je bilo nezamislivo da psu peremo zube, i da pas ima svoju pastu i četkicu... Savremena veterinarska praksa savetuje svakodnevno pranje zuba, a da bi se štene priviklo na ovu za njega neprijatnu aktivnost, postoje na tržištu razne paste za pranje zuba psima, kao što je pasta sa ukusom jagnjećeg mesa. 
 
 
Kada je u pitanju stvaranje naslaga ili plaka, što dalje vodi ka formiranju kamenca, praksa govori da nema pravila da li psi jedu uvek za njih preporučene granule, odnosno industrijsku hranu, ili jedu prirodnu hranu.

Ultrazvučno skidanje kamenca kućnim ljubimcima

Razloga za nastanak kamenca ima mnogo, i nije uvek u pitanju izbor hrane. Međutim, kada je do formiranja naslaga već došlo, one lagano potiskuju desni, koreni zuba postaju vidljivi, dolazi do pojave džepova u zubnom mesu, parodontoze i na kraju, zub ispada iz svoje čašice. 
Zubni kamenac u sebi ima bakterije koje su izvor infekcije za vašeg ljubimca.

Ultrazvučno skidanje kamenca psima

Interesantno je da su male rase pasa sklonije ovom problemu. Vaš pas može imati neprijatan zadah zbog stvaranja zubnog kamenca i bakterija koje su u njemu. Naravno, vi sami ne možete pomoći svom psu, pa ćete morati pomoć da potražite u veterinarskoj ambulanti, gde će se izvesti skidanje kamenca uz pomoć ultrazvučnog aparata. 
Ukoliko bi se kamenac skidao ručno, to je vrlo rizično, jer može doći do oštećenja zubne gleđi. Naravno, i kada se skine, kamenac se opet može nataložiti, pa se zbog toga neposredno po skidanju radi i poliranje zuba vašeg psa, da bi se taj proces ponovnog nastanka naslaga što više usporio i odložio. 

Ultrazvučno skidanje kamenca mačkama

I vašoj ljubimici je potreban zubar, jer može imati različitih problema. Mačke su poznate kao velika gospoda kada je hrana u pitanju, pa ponekad izbegavaju industrijsku hranu, koja je preporučena za njih, međutim zna se da granule usporavaju proces taloženja kamenca na zubima. 
 
 
Ako je vaša ljubimica već dobila kamenac, ništa vam drugo ne preostaje nego da ovaj značajan zdravstveni problem sprečite ultrazvučnim skidanjem kamenca, dok nije došlo do parodontoze i ispadanja zuba vašoj maci.
Interesantno je reći da su persijske mačke veoma sklone ovoj neprijatnosti sa zubima. 

Ultrazvučno skidanje kamenca 

Možda vi za sada osećate samo neprijatan zadah vašeg malog krznenog prijatelja, ali morate shvatiti da je problem ozbiljan, jer životinja bez zuba teško može funkcionisati, što joj u najgorem slučaju, može skratiti i životni vek, a to nikako ne želite. 
Intervencija skidanja zubnog kamenca je jednostavna, bezbolna a vi ste vašem ljubimcu rešili veliki problem. 

Ultrazvučno skidanje kamenca – cena:

Za ovu uslugu potrebno je izdvojiti od 3.000 – 5.000 dinara.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate veterinarske ordinacije ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od ordinacija gde mozete naci ponudu za ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA

Ultrazvučno skidanje kamenca životinjama :

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na ULTRAZVUCNO SKIDANjE KAMENCA ZIVOTINjAMA

Čišćenje kamenca ultrazvučno

popust 30%

Čišćenje kamenca ultrazvučno

Iskoristite akcijsku ponudu Veterinarske ambulante Family Vet od 30% popusta na ...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000din./2.800din.

Firma: Veterinarska ambulanta Family Vet
Lilike Bem 1,

46d:01h:30m

Ultrazvučno skidanje kamenca sa zuba za pse

popust 30%

Ultrazvučno skidanje kamenca sa zuba za pse

Ultrazvučno skidanje kamenca sa zuba za pse po ceni od 4.199 din samo u Veterina...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.199din.

Firma: Veterinarska ambulanta i pet shop Petar Centar
Cvijićeva 73, Beograd,

28d:01h:30m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Ultrazvučno skidanje kamenca životinjama
Napišite komentar:
Jovana Lukic

Ponedeljak, 26.11.2018. 01:15

Kada pricamo o kvalitetnom ultrazvucnm skidanju kamenca zivotinjama, ubedljivo bi najbolje bilo kada biste posetili ordinaciju Vet Hause posto u njoj rade samo provereni mladi strucnjaci.

Lea Stankovic

Utorak, 09.05.2017. 10:16

Koliko mi se samo cini, po svemu sudeci sve to mora da se dosta plati.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.04.2017. 01:49

Koliko mi se samo cini, moze oni ipak da se uradi bez nekih vecih problema.

Simona Vucinic

Utorak, 11.04.2017. 02:08

Po pravilu, ono mora da se uradi bez nekih vecih problema.

Todor Markovic

Utorak, 28.03.2017. 07:04

Nije ovo bas toliko tesko kao sto mozda pojedini ljudi kazu

Marta Dencevic

Ponedeljak, 13.03.2017. 09:17

U svakom pogledu je ovo i vise nego zahtevno skidanje kamenca.

Janko Zivanovic

Utorak, 21.02.2017. 10:40

Nisam do sada ovo radio svom ljubimcu ali mi bas onako zanimljivo zvuci.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 03.02.2017. 08:24

U svakom slucaju, koliko mi se samo cini, ultrazvucno skidanje kamenca je nesto sto mor abas onako dobro i debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.

Petar Jankovic

Utorak, 24.01.2017. 08:14

Ovo je definitivno intervencija koju ne moze svako da uradi. Bas iz tog razloga treba da posetite zaista nekog proverenog veterinara.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 05.01.2017. 08:04

Moram da budem iskrena i da kazem da prvi put cujem u svom zivotu za ovakav jedan tretman.

Ivan Stojanovic

Petak, 16.12.2016. 08:41

Verovali ili ne, ovo je ipak nesot za sta se opredeljuje sve veci broj ljudi.

Jana Stankovic

Sreda, 30.11.2016. 10:24

Nekada je zubna gledj kod zivotinja takodje veoma ostecena i bas iz tog razloga treba da posetite veterinarsku ordinaciju Gvozdenovic koja po tom pitanju bas na daleko poznata.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 14.11.2016. 02:32

Kada pricamo o kvalitetnom ultrazvucnm skidanju kamenca, ubedljivo bi najbolje bilo kada biste posetili ordinaciju Vet Hause posto u njoj rade samo provereni mladi strucnjaci.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 12:56

Iskren da budem prvi put do sada cujem za ovu vrstu intervencije. U svakom slucaju u danasnje vreme postoji veliki borj veterinaradu u Beogradu koji vaze za velike strucnjake.

Dusan Markovic

Sreda, 24.08.2016. 07:28

Nikada do sada nisam cuo da je neko svom ljubimcu ovo radio. Mada, sigurno se nesto moze desiti vasem primera radi psu tako da ste prisiljeni da se detaljnije pozabavite sa ovim pitanjem.

Lea Stankovic

Sreda, 20.07.2016. 10:54

Veoma je vazno da svaki vlasnik bude odgovoran po pitanju odrzavanja redovne higijene kucnog ljubimca. Kada govorimo o psima, tu ne mislimo iskljuvo na kupanje vec i na pranje zuba kako bi se i pas zastitio od bolesti desnih.