Dodaj firmu

Kupon

5.0 | 99 ocena
Član od 2018.
Cena:
1.490 din.890 din.

Dobijte podsticaj i niko neće znati..

Budite viši i sigurniji uz tajnu koju koriste mnogi u Holivudu i medijima.

Ako vam nedostaje visina, naši nevidljivi ulošci za povećanje visine trenutno dodaju 3cm vašoj visini bez ugrožavanja udobnosti.

PROZRAČAN, SVESTRAN DIZAJN

Naši ulošci su napravljeni od fleksibilnog silikona koji se uklapa u bilo koju veličinu stopala. Rade sa bilo kojom obućom: od patika do cipela, i odlično se uklapaju sa čarapama koje nosite.

Neće iritirati vašu kožu ili ostaviti vaša stopala gruba i znojna.

Glavne karakteristike:

  • Visokokvalitetni materijal: Ulošci za povećanje visine napravljeni su od visokokvalitetnog silikonskog gela. Neklizajući, super rastezljivi, mekani, izdržljivi i koje pomažu u ublažavanju bolova i nelagodnosti u peti.
  • Nevidljivo povećajte svoju visinu: Nosite ih u čarapama pre nego što obujete cipele koje volite. Nema pomeranja i klizanja. Nema bolova u stopalima tokom dugog hodanja ili stajanja.
  • Jedinstveni dizajn: Jastučići za petu savršeno pristaju uz ivicu vaše pete kako bi ih zaštitili. Odlični su za ublažavanje bolova od plantarnog fasciitisa, mamuze petne kosti.
  • Silikonski štitnici za pete: 2 u 1 dizajn ulošci za podizanje pete štite žuljevite ispucale pete, sprečavaju dodatni pritisak na stopalo i poboljšavaju snagu stopala u ravnoteži koraka.
  • Široka upotreba: Nosite umetke udobno uz bilo koju obuću, patike, čak i čizme sa visokim potpeticama ili bosi kada hodate po kući ili na poslu u kancelariji sa čarapama. Samo za odrasle.

Požurite i nabavite vaše silikonske uloške za povećanje visine, još danas.

Kategorija: Grupna kupovina Beograd
Podkategorija: Ulosci za obuću Beograd
Objavljeno: 04.08.2022.
# ID Oglasa: 084082
Firma: Kupon
Website: www.kupon.rs
Idi na vrh strane