Kontakt podaci za vašu firmu

Bodyology estetic centar

  • 2
  • %
5.0 | 3 ocena
Usluge koje Vam estetik centar "Bodyology" nudi su: uklanjanje fleka, kapilara, staračkih pega, uklanjanje celulita, popunjavanje podočnjaka i usana...
Pročitaj više
Majke Jevrosime 10
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
Citam na sajtu nanoklinika.rs da se mogu svi zdravi mladezi ukloniti, da li je to tacno.
Kristina Milojevic
veoma je vazno da uklanjanje mladeza uradite na sto kvalitetniji moguci naci. Pre svega, ovaj zahtev podrazumeva neke zdravstvene rizike i zbog toga je na prvom mestu vazno da uradite kvalitetan pregled kod lekara kako utvrdio da li taj mladez spada u grupu rizicnih.
dfbgdfgdfbg ergergreg
Konačno umereno i realno mišljenje u vezi mladeža.Ono naše čuveno "to se ne sme dirati" je plod totalnog ne znanjaDugo sam i sam bio u tom istom ne znanju i nažalost imao i kompleks zbog tih odvratnih mladeža.Ali svemu ima kraj pa i ne znanju.Neću vam pričati svoju priču ali ću vam dati br.tel. gospodima koji otklanja mladeže,po desetak odjednom ;u cugu.Sa malo strpljenja i discipline mladeži će nestati za par nedelja.U to sam se i lično uverio!
Petar Jankulovski
Uvek je problem bio u tome sto su ljudi realativno dobro edukovani sto znaju da su mladezi veoma opasni.
Stojance Ristovski
Nije ovo ni malo jeftina aktivnost.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju je ovo nesto sto treba da se debelo plati. Sve ostalo je cisti gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju, kako god da okrente, uklanjanje mladeza je nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je daleko losije resenje.
Filip Milutinovic
Nije samo sto mora dobro i debelo da se plati, vec u tom pogledu nije bas sve potpuno svejedno.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, uklajanje mladeza je u svakom slucaju nesto sto mora bas onako dobro i debelo da se plati.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, uklanjanje mladeza nije ni malo jednostavna procedura a pri tome nije bas ni toliko jeftina ako se radi negde privatno.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da se po ovom pitanju jasno oprdelite za kvalitet. Sve drugo je zapravo manje vazno.
Todor Markovic
Ako mene licno pitate, ovo jednostavno nije tretman sa kojim se treba posebno igrati.
Lea Stankovic
Ovo je ipak definitivno nesto sto treba da vam uradi bukvalno svaki profesionalac.
Janko Zivanovic
Ja se licno po pitanju uklanjanja mladeza nikada sa tim problemom, pod znacima navoda, ne bih igrao. Bitno mi je samo da se uklanjanje mladeza obavi bas onako profesionalno kako kasnije ne bi nastupili neki problemi.
Simona Vucinic
Uklanjanje mladeza je definitivno nesto sa cime ne treba previse da se igrate. Ako to budete kvalitetno uradili, onda se u tom slucaju sigurno necete pokajati.
Petar Jankovic
Uklanjanje mladeza, zaista moze da bude jedna veoma opasna intervencija i zaista se onda po tom pitanju i nije toliko tesko igrati.
Marta Dencevic
Po ovom pitanju svakako ne biste trebali da se igrate, vec biste u svakom slucaju trebali da posetite ordinaciju Galathea koja se ovim poslom uspesno bavi vec nekoliko godina.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju uklanjanja mladeza, samo mogu da vam preporucima kliniku Media Life i nista vise od toga.
Nikolina Pantelic
Ukoliko zelite da mladeze uklonite na jedan brz i kvlaitean nacin, onda je ubedljiov najbolje resenje da po tom pitanju odete u kliniku Pandja i Maras.
Jana Stankovic
Sa uklanjanjem mladeza se zaista ne treba igrati ali zaisat i ne treba da se preteruje po pitanju straha. Treba biti iskljucivo hrabar.
Ivan Stojanovic
Slobodno posetite polikliniku Beograd i ukoliko to uradite sigurno se necete pokajati po tom pitanju.
Marko Petrovic
Bez zezanja, ali uklanjanje mladeza mozete da uradite na jedino pouzdan nacin u nekim proverenim drzavnim zdravstvenim ustanovama ili na nekim privatnim klinika ali onda to u tom slucaju poprilicno kosta.
Dusan Markovic
Ima kako god da okrenete i dosta privatnih klinika na kojima kvalitetno mozete da uradite uklanjanje mladeza. Cene svakako nisu toliko u prvom planu. Zdravlje treba da bude na prvom mestu.
Biljana Brankovic
Uklanjanje mladeza moze da bude veoma zahtevna intervecnija. Zbog toga je u svakom slucaju najbolje da za pocetak obavite jedan kvalitetan pregled kod dermatologa. Posle toga, ukoliko se vec odlucite ili imate potrebu da uradite takvu jednu vrstu intervencije, onda je u svakom slucaju najbolje da to poverite nekoj proverenoj zdravstvenoj ustanovi.
Ivana Petrovic
veoma je vazno da uklanjanje mladeza uradite na sto kvalitetniji moguci naci. Pre svega, ovaj zahtev podrazumeva neke zdravstvene rizike i zbog toga je na prvom mestu vazno da uradite kvalitetan pregled kod lekara kako utvrdio da li taj mladez spada u grupu rizicnih.