ORL - Uho grlo nos Jana Medica

5.0 | 2 ocena
Ulica: Mirka Jovanovića 25
Grad: Kragujevac
ORL - Uho grlo nos Jana Medica
Telefon: 034/
Mobilni: 066/

O nama

ORL - UHO GRLO NOS JANA MEDICA

Preventiva je osnova zdravlja! Ordinacija Jana Medica veliki značaj daje redovnim preventivnim pregledima, praćenju rasta i razvoja, vakcinisanju uz praćenje kalendara vakcinacije, savetima o ishrani i nezi kao i praćenjem razvojne patologije. Organizujemo i kućne posete, preglede novorođene dece – pružamo pomoć oko nege novorođenčadi, obrade pupčane rane, kao i pomoć majkama u uspostavljanju laktacije.

Jana Medica Vam je na usluzi i kod lečenja bolesne dece. Veliki deo našeg ambulantnog rada su tegobe bolesnog deteta sa simptomima povišene telesne temperature, bola u grlu, kašlja, otežanog disanja, povraćanja i niza drugih simptoma kojima nas organizam obaveštava da nešto nije u redu. Uz pomoć savremenih i brzih dijagnostičkih testova na vreme ćemo Vam omogućiti tačnu dijagnozu i adekvatno lečenje.

Na raspolaganju su:

  • STREP test – brzi test za kvalitativnu detekciju streptokoka u uzorcima brisa iz grla i
  • CRP test koji će u skladu sa drugim simptomima dati pravu sliku stanja pacijenta.

Želja naše ordinacije je da svojim pacijentima pružimo sve svoje znanje i dugogodišnje iskustvo kako bi naši najmlađi izrasli u zdrave, odrasle ljude. Kontinuirano usavršavanje i savremena dijagnostička oprema dovode do ostvarenja zajedničke misije da svako dete raste zdravo i srećno.

Briga o zdravlju i lečenju dece je ulaganje u budućnost!

Radno vreme:

ponedeljak-petak 12-20h;
subotom i nedeljom za hitne slučajeve

E mail: medica.jana@gmail.com

Facebook:

Specijalistička pedijatrijska ordinacija Jana Medica, Mirka Jovanovića 25, Kragujevac (Vašarište)

Ostavite komentar

Ocenite firmu
    Idi na vrh strane