Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Ugrađivanje wc šolje

Nekada, pre više decenija, sve wc šolje su ličile jedna na drugu, i praktično su imale iste, jednostavne funkcije. Danas postoje različiti modeli, pa je tako i ugradnja drugačija, jer se wc šolje na više načina priključuju na odvod i montiraju za podne pločice.

Kako se radi ugradnja wc šolje?

Ugrađivanje wc šolje uvek bi trebalo da se prepusti stručnim licima, jer je praksa pokazala, da kada ljudi pokušavaju ovaj zadatak da reše u sopstvenoj režiji, da se obično javi potreba da se majstori naknadno pozovu da odrade korekcije.

Pre ugradnje nove wc šolje, radi se demontaža stare. Ovde bi trebalo biti posebno pažljiv, zbog toga što su stari modeli obično jako pričvršćeni za pod, tako da kod demontiranja može da dođe do oštećenja pločica.

Sama montaža znači da se wc šolja pravilno priključuje na odvod, u zavisnosti od modela. Majstore možete da pozovete u bilo kom trenutku i da zakažete ugradnju. Moguće je birati vikende, praznike i termin koji vama odgovara. Cene su vrlo realne i saopštavaju vam se pre nego što se sa radovima krene. Nakon toga, ako se pojave dodatni radovi, o tome ćete takođe biti obavešteni pravovremeno i dati svoju saglasnost da se sa ugradnjom wc šolje nastavi.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Ugradnja wc solje Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 030840
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane