Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Montiranje nove wc šolje

Wc šolja postoji u svakom toaletu, kupatilu... Ne bi trebalo posebno naglašavati da je neophodna, i da se bez nje ne može funkcionisati ni zamisliti normalan život. Ipak, u nekom trenutku ćemo poželeti da stari model wc šolje zamenimo sasvim novim, jer recimo, radimo renoviranje kupatila ili menjamo sanitarije.

Kod montiranja nove wc šolje, prvo što se radi, jeste demontaža stare, već postojeće sanitarije. Ovo često zna da bude veliki problem, na koji većina ljudi ne računa. Kada kažemo većina ljudi, pri tome mislimo na nestručna lica koja su počela sa ugradnjom nove wc šolje. Naime, stari modeli tu stoje već više od desetak godina, pa su se zalepili i pričvrstili za podlogu tako jako, da nepažljiva demontaža može da izazove oštećenje podnih pločica. To bi već bio posao a i izdatak na koji niste računali.

Sve to govori u prilog tome da ugradnju wc šolje treba da prepustite stručnoj ekipi vodoinstalatera, koja će to završiti stručno, profesionalno, pedantno i uredno. Osim toga, cene montiranje nove wc šolje su veoma realne i prihvatljive, i predstavljaju savršeno izbalansiran odnos između kvaliteta usluge i novca koji plaćate. Da sve bude još više olakšavajuće za vas, napominjemo da se dolazak ekipe majstora ne naplaćuje.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Ugradnja wc solje Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 034388
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane