Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Čišćenje odvoda i montaža nove wc šolje

Običaj većine ljudi jeste da razne ostatke hrane i masnoće, prosipa u wc šolju. Naravno, kroz neko duže vreme, na unutrašnjim zidovima cevi, biće stvorene naslage, a kasnije i čepovi, i sve će to onemogućavati da voda protiče normalno.

Zbog toga je neophodno da se odvodi redovno čiste, kako ne biste imali situaciju da wc šolja postane nefunkcionalna. Najgore što može da vam se dogodi jeste da wc šolja počne da preliva, i da se po domaćinstvu ili poslovnom prostoru šire neprijatni mirisi, uz mogućnost širenja čak i zaraze.

Što se tiče montaže nove wc šolje, to bi trebalo uvek da rade stručna lica. Najpre iz razloga što staru wc šolju nije lako demontirati a da se pri tome ne oštete podne pločice. Razlog tome je što su stari modeli obično veoma jako zalepljeni za pod. Montiranje nove sanitarije zahteva preciznost i majstori, tek kada se budu uverili da je sve kako treba, tj. da voda tokom ispiranja nigde ne curi, smatraće da su uspešno obavili zadatak. Cene čišćenja odvoda i ugradnje nove wc šolje su veoma realne i svima su prihvatljive, a dolazak ekipe na adresu se ne naplaćuje.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Ugradnja wc solje Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 034196
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane