Ugradnja wc solje Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Miljakovačke staze 8
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 287
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Beograd i unutrašnjost
Beograd
Adresa: Mirijevo
Beograd
Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 35b, Mirijevo
Beograd

Ugradnja wc solje Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Ugradnja wc solje Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ugradnja wc solje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Adaptacija kupatila - sa materijalom

Akcija -53% 399 Din.
Adaptacija kupatila - sa materijalom - 399 eur! Vodoinstalater DUŠKO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ugradnja wc solje

Njeno veličanstvo WC šolja. Možda ne obavlja neki prefinjen posao u vašem domaćinstvu, ali bez nje se normalan život nijedne porodice ne može zamisliti. Kada stara wc šolja polako ode u zasluženu „penziju“, vreme je da se nabavi i ugradi nova wc šolja – „naslednica“. Ako nastavite da čitate ovaj tekst, naići ćete na mnogo zanimljivih informacija vezanih za ovaj važan detalj enterijera vašeg kupatila.
 
  

Montaža wc šolje

Završni radovi u kupatilu obuhvataju montažu sanitarija. Od materijala zastupljenih u izradi sanitarne opreme, pored drveta i metala, među najrasprostranjenijim je svakako – keramika. Profesionalni vodoinstalaterski servis koga budete odabrali da ovu uslugu obavi za vas, svakako će voditi računa o pažljivoj ugradnji, jer se mogu dogoditi oštećenja koja dalje vode nepotrebnim dodatnim troškovima. To se dešava u situacijama kada hoćemo da budemo „sami svoj mastor“, a majstori nismo. 
Samostalna wc šolja se može priključiti na svaki element ispiranja kao što su niski, visokomontažni ili ugradni vodokotlići. Moderna wc šolja poseduje sasvim drugačije oblike, što zavisi od proizvođaća i upravo zbog te razlike u oblicima moraju se uklopiti određeni načini ispiranja od centrifugalnih do onih u kojima je potrebna voda za ceo obim šolje. Klasični modeli šolja se oslanjaju na pod, dok moderne varijante su konzolni modeli zakačeni na ugradne vodokotliće. Takve wc šolje imaju visokokvalitetne načine ispiranja, iz razloga što su im vodokotlići velikih zapremina.

Ugradnja wc šolje – iskustva

Postavljanje wc šolje zavisi prvenstveno od mesta odvoda. Vrlo je važno da se posavetujete sa stručnim licem, kod odabira wc šolje da li je bolje izabrati dublju ili plitku wc šolju i slično. Stojeća wc šolja se postavlja nakon polaganja pločica. Mesto na kome će se postaviti wc šolja mora biti idealno ravno. Šolju bi trebalo pravilno namestiti da bude postavljena pravougaono u odnosu na zid. Pre konačnog pričvršćivanja šolje, vaš vodoinstalater će naneti sanitarni kit s donje strane, čime se ravna svaka eventualna nepravilnost površine.  
 
    
Kod visećih modela wc šolja, postupak ugradnje je veoma sličan. Najvažnija je podloga, odnosno, idealno ravan zid. Ukoliko zid nije savršeno ravan, neophodno je ravnanje i najmanjih nepravilnosti. 
Interesantno je da su ljudi često jako fanatični pri opremanju svog novog kupatila, da pristupaju odabiru elemenata, konkretno u ovom slučaju, wc šolje, maltene, kao pri izboru automobila. To je zbog toga što je ponuda ogromna, međutim, potraga za vašom novom wc šoljom ne bi trebalo da bude duga i stresna. Ono što je najvažnije jeste da model birate prema već postojećem odvodu. Nakon toga birate način ispiranja. Na kraju da zaključimo da pravilna montaža za koju ćete angažovati iskusnog majstora, podrazumeva ostavljanje određenog prostora oko wc šolje, kako bi čišćenje i održavanje bilo jednostavno i lako.

Ugradnja wc šolje – cena

Cene se kreću u rasponu od 3000 do 4000 dinara za ovu uslugu.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, nikada ugradnja wc solje ne bi trebala da bude nesto previse skupa. To je po meni definitivno i vise nego idealno resenje.
Simona Vucinic
Mora ova ugradnja da bude veoma skupa i drugacije to sigurno ne moze da funkcionise. Sve drugo bi sigurno bilo jedno cisto gubljenje vremena. Sa druge strane, sve ostalo je po meni cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Todor Markovic
Sto se ove wc solje tice, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sigurno je ona nesto sto mora da se dobro i debelo plati.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ugradnja wc solje jeste nesto sto treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Ljubinka Sreckovic
Ako je u pitanju neka bas komplikovana ugradja, onda treba i da pronadjete bas kvalitetne majstore.
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da je koliko mi se cini, za mnoge ovo jedno idealno resenje.
Nikolina Pantelic
Sto se tice same wc solje, ubedljivo je najbolje resenje da po ovom pitanju se opredelite za pravi kvalitet i da vise nista oko toga ne brinete.
Ivan Stojanovic
Nesto jednostavnija ugradnja WC solje, nikada nije toliko veliki problem. Naravno, veoma je vazno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Jana Stankovic
Najbolje je da vam wc solju ugradi onaj koji vam je i proda. Sad, ako vec traba sami da je ugradite, najbolje je da angazujete vodoinstalatera Dula. To je jedan veoma vredan decko koji u rekordno brzom roku izlazi na lice mesta.
Biljana Brankovic
Mogu samo da imam reci hvale za vodoinstalatera Acu koji je i vise nego strucan i kvalitetan po pitnaju ugradnje wc solje.
Marko Petrovic
Ukoliko tezite kvalitetnoj ugradnji sc solje, onda je definitivno najbolje resenje da ako se primera radi radi o ugradnji wc solje da to ipak prepustite nekom strucnom i proverenom licu u koje mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
U principu, WC solju moze da vam ugradi skoro svaki vodoinstalater. Jedini je problem ukoliko vam se desi da je wc solja specificna (a takve u danasnje vreme imaju da se kupe iako su skupe). Zbog toga je generalno bolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Stojance Ristovski
Kada sam pre odredjenog vremena kupovao wc solju, strogo sam insistirao da mi je ugradi prodavac. Pri tome sam, posto je solja bila poskupa, dobio i gratis ugradju. Tako da mi se kupovina u potpunosti isplatila.